- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
Evet burda da az. Elektronik mühendisiyimEvet çok kadın YÖK yurt dışında da mı öyle bilmiyorum ne mühendisiydin ?
Rahim normale donuyor hamilelik boyunca, dogum icin problem yok. Ama bebek ve kese buyudukce kuyruk sokumuna baski yaptigi icin agri oluyormus. 3. aydan itibaren gecer dedi doktor.Aa evet hatırladım sizieee ters olunca ne oluyormuş ki canım
Valla varmis meslektas baksana !! Inanamadim bi an. Ben de elektronik muhendisiyim. Ama en yakin arkadasim malzeme ve metalürji mezunu. O da izmir de calisiyorBen yuksek malzeme muh. Lisans kimya.
Ay çok şükürRahim normale donuyor hamilelik boyunca, dogum icin problem yok. Ama bebek ve kese buyudukce kuyruk sokumuna baski yaptigi icin agri oluyormus. 3. aydan itibaren gecer dedi doktor.
Insallah diyelim. Bir umut hepimiz bekliyoruz.Merhaba herkese.
Bugün en zorlu günlerimizdendi. Hem okulda dersim çoktu hem nöbetim vardı hem de 4 kez ne yediysem hepsi kanalizasyona karıştı gitti.
Ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum,yine de şükür bugünlerimize,az kaldı inşallah değil mi lütfen az kaldı deyin.
Valla varmis meslektas baksana !! Inanamadim bi an. Ben de elektronik muhendisiyim. Ama en yakin arkadasim malzeme ve metalürji mezunu. O da izmir de calisiyor
Evet varmis baksana. 2 oldu sayimiz. Ama bu benim icin bir ilk!Vardır bi yerde gizlenmiş belki de
Evet varmis baksana. 2 oldu sayimiz. Ama bu benim icin bir ilk!
Ben de izmirdeyim, kalite muh olarak calisiyordum, 3 ay once ayrildim isten. Dogumdan sonra yine devam ederim insallah.Valla varmis meslektas baksana !! Inanamadim bi an. Ben de elektronik muhendisiyim. Ama en yakin arkadasim malzeme ve metalürji mezunu. O da izmir de calisiyor
Bilmem ki. Benim de burda kadin muhendis arkadaslarim genelde türkYurt dışında az mı acaba Türkiye de var çünkü mühendis baya bayan
Aaa bu kadar olur. Allah bilir siz tanırsıniz birbirinizi.Ben de izmirdeyim, kalite muh olarak calisiyordum, 3 ay once ayrildim isten. Dogumdan sonra yine devam ederim insallah.
Evet ilk bebegimiz olacak insallah. Tup bebek denedik, sonunda olumlu sonucu aldik. Tup bebek surecinde calismak zor oldu. Dunyanin en cok da ulkemizin kadin muhendislere ihtiyaci var. Kadinin elinden gecen her is her zaman cok kiymetli. Mavi yaka veya beyaz yaka farketmez, kadin her isi erkekten daha titiz ve muntazam yapiyor. Her meslek kadinin elinde guzelAaa bu kadar olur. Allah bilir siz tanırsıniz birbirinizi.
Ben kanadada calisiyorum ama izmirliyim.yani hem meslektasim hem de memleketlim ciktin
Bu ilk bebegin mi?
Şimdi herşey zor geliyor gençlereBilmem ki. Benim de burda kadin muhendis arkadaslarim genelde türkpek seçilmiyor bu meslek ama halbuki kadınlara cok uygun. Benim isim kod tasarimi. Bilgisayar olan her yerde calisirim. 9 da ise basliyorum 5 de bitiyor. Eve is götürdüğum cok azdir.
Ama gel de kizlara matematik sevdir. Bi kac senedir liselere gidip genc kizlari matematik ve bilime yonlendirmeye çalışıyorum ama hepsinde matematik dogada yok cumlesi, ellerinde telefon.. kiclarindaki dona kadar hersey muhendislikten geciyor ama bu kadar habersiz ve bilgisiz yasiyorlar. Bilmedikleri ünlü dedikodu twit yok ama o Google i acip bi bilgi almak icin ogrenmek icin kullanmazlar. Tarihle, bilimle, dogayla hic ilgilenmiyorlar.
Yine cok kizdim.
Nasıl yani gerçekten matematiği somutlaştıramıyorlar mıBilmem ki. Benim de burda kadin muhendis arkadaslarim genelde türkpek seçilmiyor bu meslek ama halbuki kadınlara cok uygun. Benim isim kod tasarimi. Bilgisayar olan her yerde calisirim. 9 da ise basliyorum 5 de bitiyor. Eve is götürdüğum cok azdir.
Ama gel de kizlara matematik sevdir. Bi kac senedir liselere gidip genc kizlari matematik ve bilime yonlendirmeye çalışıyorum ama hepsinde matematik dogada yok cumlesi, ellerinde telefon.. kiclarindaki dona kadar hersey muhendislikten geciyor ama bu kadar habersiz ve bilgisiz yasiyorlar. Bilmedikleri ünlü dedikodu twit yok ama o Google i acip bi bilgi almak icin ogrenmek icin kullanmazlar. Tarihle, bilimle, dogayla hic ilgilenmiyorlar.
Yine cok kizdim.
De mi be yaaa.. helal olsun!Evet ilk bebegimiz olacak insallah. Tup bebek denedik, sonunda olumlu sonucu aldik. Tup bebek surecinde calismak zor oldu. Dunyanin en cok da ulkemizin kadin muhendislere ihtiyaci var. Kadinin elinden gecen her is her zaman cok kiymetli. Mavi yaka veya beyaz yaka farketmez, kadin her isi erkekten daha titiz ve muntazam yapiyor. Her meslek kadinin elinde guzel
Ya aslinda bunlar hep biraz matematik zor olayina inanilmasi. Ben matematigi hep kolay bulmusumdur. Çünkü mantığını anlayinca cok kolay cozuluyor. Bi cok matematikten nefret ederim diyen arkadaşıma da sevdirmisimdir. Biz bakis acimizi cok zor degistiriyoruz. Onu bi değiştirsek!Ay
Şimdi herşey zor geliyor gençlereallahım hayırlı evlatlar nasip etsin ya ☺
Matematik zor ama ya ben de hiç anlamamezber yap de sayfalarca yaparım ama 7 kere 6 kaç de apışıp kalırım
Aynı şehirde olsaydık yaYa aslinda bunlar hep biraz matematik zor olayina inanilmasi. Ben matematigi hep kolay bulmusumdur. Çünkü mantığını anlayinca cok kolay cozuluyor. Bi cok matematikten nefret ederim diyen arkadaşıma da sevdirmisimdir. Biz bakis acimizi cok zor degistiriyoruz. Onu bi değiştirsek!
Ya sorma.. o kadar zor ki anlatmak onlara bunu. Benim sunumlarim hep boyle basliyor. Su anda bu odada gordugunuz ve muhendislik ya da matematik kullanilmayan bi obje söyleyin diyorum. Hemen basliyolar. Kiyafet... Tekstil muhendsligi. Yiyecek... tarim muhendsiligi.Nasıl yani gerçekten matematiği somutlaştıramıyorlar mı? Ama burda da yeni nesil daha boş ben de işim gereği gençlerle içiçeyim. Çoğunda vizyon yok maalesef.
Oturup ogretirdim valla. Kaç arkadasta geometriyi zevk haline getirdim. Bulmaca gibi cozerdik birlikteAynı şehirde olsaydık yasevdirirdin belki bana ne çok isterdim şakır şakır çözmek
Bizim kontrol 30 Mart'ta bı hafta kaldı . On iki hafta bitmiş olacak inşallah. Aslında küçük bebek özlemişim farketmez başladım. Samir Umman im büyüdü şimdi bana en yakın arkadaş oldu onsuz bı saat bile geçirmek istemiyorum. Geçen rüyamda küçük bebeğimi gördüm emziriyodum erkekti oda. O kadar etkilendim ki gerçek gibiydi. İşte o zaman anladm karnimdaki yavrumu da ne kadar sevdiğimi . Bizde bu ara düşünüyoruz doğum zamanı abiye ne hediye alsak ta çocuk etkileesin diyeAl benden de o kadar. Ben kucuklugumden beri gobekliyim. Hic de dusunmemistim gebeligimin belli oldugunu. Bugün is arkadasim sorunca bi yalan mi soylesem dedim icimden. Sonra dedim 2 hafta sonra zaten soylucem. Yalanim belli olcak. Ama sinir de oldum. Anladiysan bekle di mi. Ne soruyosun beni kotu duruma düşünüyorsun. Aman neyse.. konu sapti ahahha
Ben de cok düşünüyorum devin kadar sevebilir miyim acaba diye. Bi de bazen devinle kosup oynamayamiyorum gebeyim diye. Sanki oglumla arama giriyomus gibi kizyorum. Ama ben istedim tabi bu çocuğu da. 1 nisan da ultrasonda gorunce değişeceğini dusunuyorum bu psikolojinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?