Kısmet canım yaOturup ogretirdim valla. Kaç arkadasta geometriyi zevk haline getirdim. Bulmaca gibi cozerdik birlikte
Ben de daha bu konuyla ilgilenmedim. Kardeslikle ilgili kitaplar aldim ama is yerine getirip okuyamadim. Neden çünkü kimse bilmiyor gebe oldugumu. Evde de okuyamiyorum valla. Biz de devinle oyun oynuyoz azcicik zamanımız da.Bizim kontrol 30 Mart'ta bı hafta kaldı . On iki hafta bitmiş olacak inşallah. Aslında küçük bebek özlemişim farketmez başladım. Samir Umman im büyüdü şimdi bana en yakın arkadaş oldu onsuz bı saat bile geçirmek istemiyorum. Geçen rüyamda küçük bebeğimi gördüm emziriyodum erkekti oda. O kadar etkilendim ki gerçek gibiydi. İşte o zaman anladm karnimdaki yavrumu da ne kadar sevdiğimi . Bizde bu ara düşünüyoruz doğum zamanı abiye ne hediye alsak ta çocuk etkileesin diye
Onun pek secenegi yok ana baba muhendis. Muhakkak evde ogrenecek matematik. 3 yaşında kk oglum 30 a kadar sayiyo simdilik. Ama o da yonelecektir muhakkak matematige heheheheKısmet canım yabebişin inşallah sever
Ben oğlum kardeşi olacağı fikrine alışsın ve çok boğuşmalı oynayan bir çocuk biraz dikkat etsin diye erken söyledim. Erkek kardeş istiyordu. Hep kız kardeşin olsa da güzel olur diye alttan işlemeye çalışıyordum. Kız olma fikrini duyunca çok sinirlendi. Ve büyük ihtimal Kız olacak bilmiyorum nasıl kabullenecek.Ben de daha bu konuyla ilgilenmedim. Kardeslikle ilgili kitaplar aldim ama is yerine getirip okuyamadim. Neden çünkü kimse bilmiyor gebe oldugumu. Evde de okuyamiyorum valla. Biz de devinle oyun oynuyoz azcicik zamanımız da.
Yalniz var ya. Emzirmeyi ben de cok ozledimm. Devin 10 aylikken birakti memeyi. Ne yaptiysam bi daha almadi. Ben kabulllenemedim. Aylarca sutum gelmeye devam etti. 15 aylik olana kadar her gun denedim. Ikinci insallah cok sever emmeyi!
Benim doktorum multivitamin ve d vitaminini12. Haftadan sonra başlatıyorMultivitamin desteğine 12.haftadan sonra mı başlayacağız arkadaşlar 1 nisanda randevum var o gün tam 12 haftalık olacak inş
Onun pek secenegi yok ana baba muhendis. Muhakkak evde ogrenecek matematik. 3 yaşında kk oglum 30 a kadar sayiyo simdilik. Ama o da yonelecektir muhakkak matematige hehehehe
Ahhahaha evet. Kendiyle bagdastiramayabilir. Ben de kitaplar aldim eve kardes geliyo falan diye. Bi de şimdi abi olcam deyince bi ilgi goruyo cok hosuna gidiyor. Gecen gun dr una goturdum. Astim kontrolu vardi. Dr a diyo abi olcam ben falan diye. Baykusu var bu ikeanin oyuncaklarindan var ya. Onu benim tshirtumun altina koyuyo annem de böyle bebek var falan diye anlatti druna. Ama tabi hakket gelecek bebekten pek haberi yok. Simdilik bebek gelcek dediler e gelmiyo sorun da yok o zaman diye düşünüyo buyuk ihtimalBen oğlum kardeşi olacağı fikrine alışsın ve çok boğuşmalı oynayan bir çocuk biraz dikkat etsin diye erken söyledim. Erkek kardeş istiyordu. Hep kız kardeşin olsa da güzel olur diye alttan işlemeye çalışıyordum. Kız olma fikrini duyunca çok sinirlendi. Ve büyük ihtimal Kız olacak bilmiyorum nasıl kabullenecek.
Ben çalışmıyorum. Ama genelde ya halsizim ya midem bulanıyor. Oğlum yapbozlari alip geliyor anne hadi yapalım diye . Üç yaş dikkat geliştirme serisini aldık. İlk kitapta çalışma yapıyoruz . Daha çok babası yaptirio sagolsun . Gündüz uyku hali çok oluyor akşam yemekten sonra bulantı baslio yine. Bak simdi gidip mutfağı toplucam bu saate kaldıBen de daha bu konuyla ilgilenmedim. Kardeslikle ilgili kitaplar aldim ama is yerine getirip okuyamadim. Neden çünkü kimse bilmiyor gebe oldugumu. Evde de okuyamiyorum valla. Biz de devinle oyun oynuyoz azcicik zamanımız da.
Yalniz var ya. Emzirmeyi ben de cok ozledimm. Devin 10 aylikken birakti memeyi. Ne yaptiysam bi daha almadi. Ben kabulllenemedim. Aylarca sutum gelmeye devam etti. 15 aylik olana kadar her gun denedim. Ikinci insallah cok sever emmeyi!
Benım doktorum 12 haftada başlatıcak . Multvıtamın + demır ilacını ..Multivitamin desteğine 12.haftadan sonra mı başlayacağız arkadaşlar 1 nisanda randevum var o gün tam 12 haftalık olacak inş
Ben çalışmıyorum çocugumda yok ay olsaydı nolurdu bılmıyorum . Kafam alkmıyor . Bugun bırde baş ağrım var aman AllahımBen çalışmıyorum. Ama genelde ya halsizim ya midem bulanıyor. Oğlum yapbozlari alip geliyor anne hadi yapalım diye . Üç yaş dikkat geliştirme serisini aldık. İlk kitapta çalışma yapıyoruz . Daha çok babası yaptirio sagolsun . Gündüz uyku hali çok oluyor akşam yemekten sonra bulantı baslio yine. Bak simdi gidip mutfağı toplucam bu saate kaldı
Sen bilirsin canım ama stok çok mantıklı değil sanki. En iyi dediğin bez bebeğine iyi gelmez ucuzunu almak zorunda kalabilirsiniz. Bide oğlum doğduğunda iki hafta sonra cisi hep geciodu üstüne. Yeni doğan bezinden direk iki numaraya geçtik. Mesela üç numarayı uzun süre kullandık sonra hızlı büyüdü direk beşe geçtik. Ama ıslak mendil unibaby çok memnun kalmistim ondan koliyle aldım hep. Yine öyle yapicam inşallahKızlar
Ya stok yapmaya başlıcam yavaş yavaş da sizce en iyi bez hangisi?
Daha erken be kuzum .. Bence bu kadar erken hazırlık yapmayalım ..Kızlar
Ya stok yapmaya başlıcam yavaş yavaş da sizce en iyi bez hangisi?
Haklısın aslındaSen bilirsin canım ama stok çok mantıklı değil sanki. En iyi dediğin bez bebeğine iyi gelmez ucuzunu almak zorunda kalabilirsiniz. Bide oğlum doğduğunda iki hafta sonra cisi hep geciodu üstüne. Yeni doğan bezinden direk iki numaraya geçtik. Mesela üç numarayı uzun süre kullandık sonra hızlı büyüdü direk beşe geçtik. Ama ıslak mendil unibaby çok memnun kalmistim ondan koliyle aldım hep. Yine öyle yapicam inşallah
Valla çalışan kadınlara dua ediyorum ben Allah yardım etsin diye. Birde çalışıp eve gelip yemek temizlik çocuk herşeye ilgilenen anneler var eşleri ne eve yardım ediyor ne temizlik ci alıyor eve. Oh ne güzel. Adam çalışsın eve gelsin yemek çay hazır olsun çocuklar ses yapmasin. Ama kadın hem calissin hem yemek temizlik herseyi yapsin. Zayıf olsun Güler yüzlü olsun . Gebelikten galiba herşeye sinirlenir oldum. Akşam hercai izlerken küçük kızın vurulma sahnesinde mahboldum çok ağladımBen çalışmıyorum çocugumda yok ay olsaydı nolurdu bılmıyorum . Kafam alkmıyor . Bugun bırde baş ağrım var aman Allahım
Anne olmak zor isBen çalışmıyorum. Ama genelde ya halsizim ya midem bulanıyor. Oğlum yapbozlari alip geliyor anne hadi yapalım diye . Üç yaş dikkat geliştirme serisini aldık. İlk kitapta çalışma yapıyoruz . Daha çok babası yaptirio sagolsun . Gündüz uyku hali çok oluyor akşam yemekten sonra bulantı baslio yine. Bak simdi gidip mutfağı toplucam bu saate kaldı
Bugün yoktun zatenBen çalışmıyorum çocugumda yok ay olsaydı nolurdu bılmıyorum . Kafam alkmıyor . Bugun bırde baş ağrım var aman Allahım
Tabi ki şu anda kafa da tam oturtamıyorlar. Abi olmak hoş birşey ama evde sürekli yanında kalacağını falan tam idrak edemiyorlar bence de. Kızkafdeşim psikojik danışman. Ondan destek almayı düşünüyorum bende. Ona karşı duyguları konusunda da çok açıkAhhahaha evet. Kendiyle bagdastiramayabilir. Ben de kitaplar aldim eve kardes geliyo falan diye. Bi de şimdi abi olcam deyince bi ilgi goruyo cok hosuna gidiyor. Gecen gun dr una goturdum. Astim kontrolu vardi. Dr a diyo abi olcam ben falan diye. Baykusu var bu ikeanin oyuncaklarindan var ya. Onu benim tshirtumun altina koyuyo annem de böyle bebek var falan diye anlatti druna. Ama tabi hakket gelecek bebekten pek haberi yok. Simdilik bebek gelcek dediler e gelmiyo sorun da yok o zaman diye düşünüyo buyuk ihtimal
Ya her sekilde buyuk cocuk kucuk cocugu kıskanır. Bence bunun kacisi yok cok da haklilar. Anne babayi paylasmak kolay olmasa gerek. (Ben evin 3.suyum hep paylasmak durumunda kaldim) ama sonra biliyorum ki kardesi en buyuk hazinesi olacak. Yeter ki azicik buyusunler
Yenidogan boyundan cok almayin kizlar. Devo 3.5 kg tombik doğdu. 1 paket yeni dogan bezi kullandi sonra 1 noya gectik. Aslinda stok yapacağınıza kenara bi hesap acip icine para atarsaniz daha makbule gecersiniz. Bazen çocuk bi anda buyuyo insan inanamiyo. Butun eşyaları elinde kalıyorHaklısın aslındadoğunca masraf çıkıcak diye stok mu yapsak dedik 1 2 3 4 her numaradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?