ayy sormaaa ben ağlamaktan helak oldumValla çalışan kadınlara dua ediyorum ben Allah yardım etsin diye. Birde çalışıp eve gelip yemek temizlik çocuk herşeye ilgilenen anneler var eşleri ne eve yardım ediyor ne temizlik ci alıyor eve. Oh ne güzel. Adam çalışsın eve gelsin yemek çay hazır olsun çocuklar ses yapmasin. Ama kadın hem calissin hem yemek temizlik herseyi yapsin. Zayıf olsun Güler yüzlü olsun . Gebelikten galiba herşeye sinirlenir oldum. Akşam hercai izlerken küçük kızın vurulma sahnesinde mahboldum çok ağladım
butun gun yattım canım yaa bulantım tam geçtı dedım baş ağrısıyla gerı geldı maalesefBugün yoktun zatenuyu geçer belki uyuyunca
Valla canım bez işi belli olmuyor. Oğluma prima yenidoğan almıştım. Acayip alerji yapmıştı mesala. Molfix iyi gelmişti. Bebeğe göre bile farkediyor.Kızlar
Ya stok yapmaya başlıcam yavaş yavaş da sizce en iyi bez hangisi?
Prima en iyisi derler mesela benim oğluma yaramadı. Her çocuk farklı. Huggies alti ay kullandim. Ama her market satmiyordu. Hep netten sipariş vermek tek zoruma gelmeye basladi. Slepyy kullnadim iki yaşına kadar. Memnundum. Sonra pişik oldu bı ay asla gecmedi komili ye basladim bu sefer üç yaşına kadar onu kullandım. Molfix bizde cisi tutmadi ama çok kullanan memnun olan var. Çok göreceli bı durum. Pişik kremi sudo krem çok iyi geldi desitin birde. İnşallah bu kadar marka yazdim diye beni siteden almazlarHaklısın aslındadoğunca masraf çıkıcak diye stok mu yapsak dedik 1 2 3 4 her numaradan
Prima parfümü olduğu için alerji yaptığını düşündüm ben hep. Huggies den bende memnun kalmıştım. Ama yaşı vardı kullandığımda. Her markette yok ve beden bulma sıkıntısından bende sleppye dönmüştüm. O da iyiydi mesala.Prima en iyisi derler mesela benim oğluma yaramadı. Her çocuk farklı. Huggies alti ay kullandim. Ama her market satmiyordu. Hep netten sipariş vermek tek zoruma gelmeye basladi. Slepyy kullnadim iki yaşına kadar. Memnundum. Sonra pişik oldu bı ay asla gecmedi komili ye basladim bu sefer üç yaşına kadar onu kullandım. Molfix bizde cisi tutmadi ama çok kullanan memnun olan var. Çok göreceli bı durum. Pişik kremi sudo krem çok iyi geldi desitin birde. İnşallah bu kadar marka yazdim diye beni siteden almazlarben masumum
Temizliği eşim üstlendi zaten mutfağı da o yapiodu bide cocukla ilgileniyor . Onada kıyamıyorum artıkAnne olmak zor isbenim de iyi gunum oluyo kotu gunum oluyo. Ama calistigimdan devoyu çok özlüyom. Mide bulantim cok beterse en kotu çizgi film aciyom kucagimda onu izliyo. Mutfak isini ben tamamiyle kocama biraktim. Ne yemek ne bulasik. Aninda cikariyorum
Huggies kaliteli ama biraz kalın bı bez . Ama dediğin gibi bulmak zor o yüzden bu sefer direk slepyy yada komiliyle baslarim herhaldePrima parfümü olduğu için alerji yaptığını düşündüm ben hep. Huggies den bende memnun kalmıştım. Ama yaşı vardı kullandığımda. Her markette yok ve beden bulma sıkıntısından bende sleppye dönmüştüm. O da iyiydi mesala.
Aynen erken de işte biz aceleci bi çiftiz hatta aileyiz halaları da almak istiyorDaha erken be kuzum .. Bence bu kadar erken hazırlık yapmayalım ..
Elbet uygun zaman gelır hem ne kadar stok yapabılırsın kı bebegın kılosunu falan suan kestıremezsın belkı ırı bebek olucak ..
Aynen canım hemen büyüyor bebişYenidogan boyundan cok almayin kizlar. Devo 3.5 kg tombik doğdu. 1 paket yeni dogan bezi kullandi sonra 1 noya gectik. Aslinda stok yapacağınıza kenara bi hesap acip icine para atarsaniz daha makbule gecersiniz. Bazen çocuk bi anda buyuyo insan inanamiyo. Butun eşyaları elinde kalıyor
Geçmiş olsun canımbutun gun yattım canım yaa bulantım tam geçtı dedım baş ağrısıyla gerı geldı maalesef
Şimdi kalktım namaz falan kılayım dedım bıde lısteye eklencek arkadaşları eklıım dedım gıremedım bu hafta ayıp oldu onlarada
Haklısın canım yaValla canım bez işi belli olmuyor. Oğluma prima yenidoğan almıştım. Acayip alerji yapmıştı mesala. Molfix iyi gelmişti. Bebeğe göre bile farkediyor.
Prima en iyisi derler mesela benim oğluma yaramadı. Her çocuk farklı. Huggies alti ay kullandim. Ama her market satmiyordu. Hep netten sipariş vermek tek zoruma gelmeye basladi. Slepyy kullnadim iki yaşına kadar. Memnundum. Sonra pişik oldu bı ay asla gecmedi komili ye basladim bu sefer üç yaşına kadar onu kullandım. Molfix bizde cisi tutmadi ama çok kullanan memnun olan var. Çok göreceli bı durum. Pişik kremi sudo krem çok iyi geldi desitin birde. İnşallah bu kadar marka yazdim diye beni siteden almazlarben masumum
Ay darisi basimiza olsun.benim adam da cok yoruldu yalan degil. Ama devini hala ben yikayip yAtiriyorum her aksamTemizliği eşim üstlendi zaten mutfağı da o yapiodu bide cocukla ilgileniyor . Onada kıyamıyorum artıkkusmam bitti sanirim bı haftadır kusmuyorum. İyi olduğum zamanlar mutfağı ben hallediyorum
Stok yapma bence canım. Her bebeğin poposu her bezi kabul etmiyo, yani bi bebeğe iyi gelen birine iyi gelmez. O yüzden bi kaç paket al ki sonradan değiştirme şansın olsun.Kızlar
Ya stok yapmaya başlıcam yavaş yavaş da sizce en iyi bez hangisi?
Banyoyu eşim yaptırıyor. Ben giydiriyorum. Mesela hasta oldu bu hafta doktora tek goturemedim eşim işten izin aldı. Çünkü muayene masasına asla yatmıyor mümkün değil. Eşim kucağında tutarken doktor muayene ediyor mecbur. Bende kucağıma alamadığım için mecbur eşimle gittik. Hamileyken erkeklerin eşlerine yardımcı olmasi lazım. Yoksa çok zor .Ay darisi basimiza olsun.benim adam da cok yoruldu yalan degil. Ama devini hala ben yikayip yAtiriyorum her aksam
Ay bukadar mi tırsmışlarEkonomik hallere bakılırsa stok olarak para yapmak daha mantıklı sanırım. Bir arkadaşım baba olacaktı bebek bezinde indirim yakalamış ne kadar bez varsa almış almış daha bebe doğmadan hepsi de yenidoğajmkş ellerinde bir sürü bez kalmıştı bebek büyüyünce. Çevredeki bebek bekleyen herkesi uyarıyorlardı
kızlar selam yeni bir haftaya selam olsun biz 10+3 olduk ama ama hamilelik günlüğünde 11. hafta gözüküyor
2li tarama testi 11. hafta ya bana doktorum bu hafta için gel dedi gitsemmi yoksa gelecek hafta başına mı gitsem test için
test için giden de oldumu artık cinsiyeler öğrenilmeye başlarhayılısı ile
ama ben çok hastayım boğazlarım iltihap olmuş haftasonu fulll yattım tıkandım çok zor bir haftasonuydu
bal limonla ayakta duruyorum hastalığımdan bebeğimide merak ettim inşşalah birşey olmamıştır korkuyorum
Haklısınız galibaStok yapma bence canım. Her bebeğin poposu her bezi kabul etmiyo, yani bi bebeğe iyi gelen birine iyi gelmez. O yüzden bi kaç paket al ki sonradan değiştirme şansın olsun.
Ayrıca kızlar instagramda mühendisin oğlu diye bi sayfa var bi çoğunuz biliyodur belki, takip edin derim. Adam kimya mühendisi ve bebek bakım ürünlerinin hepsini her şeyini inceleyip bilgi veriyo. Ben şimdiden kafamda hangi ürünleri alıp kullanırım oturtmaya başladım
AyEkonomik hallere bakılırsa stok olarak para yapmak daha mantıklı sanırım. Bir arkadaşım baba olacaktı bebek bezinde indirim yakalamış ne kadar bez varsa almış almış daha bebe doğmadan hepsi de yenidoğajmkş ellerinde bir sürü bez kalmıştı bebek büyüyünce. Çevredeki bebek bekleyen herkesi uyarıyorlardı
Demek elektronik mühendisisin benim eşim de eleştirin elektronik mühendisi fakat sonradan tıp okudu şuan doktor :) ama mühendisliği daha çok sevdiğini söylüyor hep çocuğum da babasına çekse keşke ben de de matematik sıfır sıfır sıfır :)De mi be yaaa.. helal olsun!
Ben de ayni fikirdeyim. Hele ki bizim meslekte. Erkeklere bakiyosun övüne övüne bi kaliyolar. Ama bi koduna bak. 100 tane bug dolu. Ben de test muhendisiyim. Verifikasyon yapiyorum. Cok hosuma gidiyo egosu yuksek erkeklere hey senin kodunda hata buldum dostum demek. Yere inislerini izlemek pahabicilmez
Ayy canım, çok hafif belli oluyor..İlk gebeliği öğrendiğim gün çektiğim foto üstteki ve 1 hafta önceki foto kızlar bende belli olmuş mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?