2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ayy sormaaa ben ağlamaktan helak oldum
Hıçkıra hıçkıra ağladım çok etkıledı benı o sahne

Bugün yoktun zaten uyu geçer belki uyuyunca
butun gun yattım canım yaa bulantım tam geçtı dedım baş ağrısıyla gerı geldı maalesef
Şimdi kalktım namaz falan kılayım dedım bıde lısteye eklencek arkadaşları eklıım dedım gıremedım bu hafta ayıp oldu onlarada

Haklısın aslında doğunca masraf çıkıcak diye stok mu yapsak dedik 1 2 3 4 her numaradan
Prima en iyisi derler mesela benim oğluma yaramadı. Her çocuk farklı. Huggies alti ay kullandim. Ama her market satmiyordu. Hep netten sipariş vermek tek zoruma gelmeye basladi. Slepyy kullnadim iki yaşına kadar. Memnundum. Sonra pişik oldu bı ay asla gecmedi komili ye basladim bu sefer üç yaşına kadar onu kullandım. Molfix bizde cisi tutmadi ama çok kullanan memnun olan var. Çok göreceli bı durum. Pişik kremi sudo krem çok iyi geldi desitin birde. İnşallah bu kadar marka yazdim diye beni siteden almazlar ben masumum

Prima parfümü olduğu için alerji yaptığını düşündüm ben hep. Huggies den bende memnun kalmıştım. Ama yaşı vardı kullandığımda. Her markette yok ve beden bulma sıkıntısından bende sleppye dönmüştüm. O da iyiydi mesala.

Temizliği eşim üstlendi zaten mutfağı da o yapiodu bide cocukla ilgileniyor . Onada kıyamıyorum artık kusmam bitti sanirim bı haftadır kusmuyorum. İyi olduğum zamanlar mutfağı ben hallediyorum

Huggies kaliteli ama biraz kalın bı bez . Ama dediğin gibi bulmak zor o yüzden bu sefer direk slepyy yada komiliyle baslarim herhalde

Daha erken be kuzum .. Bence bu kadar erken hazırlık yapmayalım ..
Elbet uygun zaman gelır hem ne kadar stok yapabılırsın kı bebegın kılosunu falan suan kestıremezsın belkı ırı bebek olucak ..
Aynen erken de işte biz aceleci bi çiftiz hatta aileyiz halaları da almak istiyor ben dedim araştırıyorum karar vermedim beze.
Aynen öyle 4 kilo doğarsa direk 2 numaradan başlıyor
Aynen canım hemen büyüyor bebiş aile hesabı açtırayım ya da halaları altın yapsın ona bi kaç tane haahjaaj
Geçmiş olsun canım dikkat et
Valla canım bez işi belli olmuyor. Oğluma prima yenidoğan almıştım. Acayip alerji yapmıştı mesala. Molfix iyi gelmişti. Bebeğe göre bile farkediyor.
Haklısın canım ya tenden tene değişir..
Eee her markayı yazıyoruz ilaç güneş kremi çatlak kremi birşey olmaz

Temizliği eşim üstlendi zaten mutfağı da o yapiodu bide cocukla ilgileniyor . Onada kıyamıyorum artık kusmam bitti sanirim bı haftadır kusmuyorum. İyi olduğum zamanlar mutfağı ben hallediyorum
Ay darisi basimiza olsun.benim adam da cok yoruldu yalan degil. Ama devini hala ben yikayip yAtiriyorum her aksam

Kızlar
Ya stok yapmaya başlıcam yavaş yavaş da sizce en iyi bez hangisi?
Stok yapma bence canım. Her bebeğin poposu her bezi kabul etmiyo, yani bi bebeğe iyi gelen birine iyi gelmez. O yüzden bi kaç paket al ki sonradan değiştirme şansın olsun.
Ayrıca kızlar instagramda mühendisin oğlu diye bi sayfa var bi çoğunuz biliyodur belki, takip edin derim. Adam kimya mühendisi ve bebek bakım ürünlerinin hepsini her şeyini inceleyip bilgi veriyo. Ben şimdiden kafamda hangi ürünleri alıp kullanırım oturtmaya başladım

Ekonomik hallere bakılırsa stok olarak para yapmak daha mantıklı sanırım. Bir arkadaşım baba olacaktı bebek bezinde indirim yakalamış ne kadar bez varsa almış almış daha bebe doğmadan hepsi de yenidoğajmkş ellerinde bir sürü bez kalmıştı bebek büyüyünce. Çevredeki bebek bekleyen herkesi uyarıyorlardı

Ay darisi basimiza olsun.benim adam da cok yoruldu yalan degil. Ama devini hala ben yikayip yAtiriyorum her aksam
Banyoyu eşim yaptırıyor. Ben giydiriyorum. Mesela hasta oldu bu hafta doktora tek goturemedim eşim işten izin aldı. Çünkü muayene masasına asla yatmıyor mümkün değil. Eşim kucağında tutarken doktor muayene ediyor mecbur. Bende kucağıma alamadığım için mecbur eşimle gittik. Hamileyken erkeklerin eşlerine yardımcı olmasi lazım. Yoksa çok zor .

Bizde de süpürge silme eşime ait ben sadece toz alıyorum lavabo ovuyorum. Anneler tembihlediler sakın kapı cam kalkma yardımcı buluruz sana diye. Ama eşimden emin değilim kaçırır kadınıyaptığını beğenmez bahane bulur hep

Ay bukadar mi tırsmışlar korkutmuşlar
Kıyamam ya
Bizim bir küp testimiz vardi kumbara
2 seneden beri ufak ufak birşey atmaya başlamıştık içine kırıldığı zaman anlamlı birşey için kırılsın istedik şükürler olsun oğlumda kardeşi için kumbara yaptı bizi sıkma dan bu şekilde birikim yapıp ihtiyaçlarımızı bu şekilde karsilayacagiz

Kontrole gidin İçiniz rahatlasin 2li test için erken ben bu hafta gittim 10+4 de erken dedi

Haklısınız galiba
Stok yapmamaya çslışcam.
Aaaaa ben bilmiyordum bi bakayım

Ay bebek hemen büyüyor ki ya da büyümüş doğuyor 4 falan 4 kiloya yeni doğan olmuyor

Demek elektronik mühendisisin benim eşim de eleştirin elektronik mühendisi fakat sonradan tıp okudu şuan doktor :) ama mühendisliği daha çok sevdiğini söylüyor hep çocuğum da babasına çekse keşke ben de de matematik sıfır sıfır sıfır :)

Günaydın kızlar. Kontrol için doktora geldim sıra bekliyorum. Yanımdaki kadın çıkardı çantasından poşeti kusmak için bekliyor. Çok şaşırdım zaten midem bulanıyor birde kusan birini görsem bende başlarım herhalde. Burada herkes hamile insan biraz düşünceli olur burada herkes hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…