Herkes stok yapmayın diyor ya bilemedim ben de. Bebeğe pişik alerji va yapabiliyormuşKızlar
Ya stok yapmaya başlıcam yavaş yavaş da sizce en iyi bez hangisi?
Huggies kaliteli ama biraz kalın bı bez . Ama dediğin gibi bulmak zor o yüzden bu sefer direk slepyy yada komiliyle baslarim herhalde
Guzel haberlerini bekliyoruz yer degistir Ote tarafa cevir kafani. Kalk iki adim dolas Durma orda.Günaydın kızlar. Kontrol için doktora geldim sıra bekliyorum. Yanımdaki kadın çıkardı çantasından poşeti kusmak için bekliyor. Çok şaşırdım zaten midem bulanıyor birde kusan birini görsem bende başlarım herhalde. Burada herkes hamile insan biraz düşünceli olur burada herkes hamile
Sukurler olsun hersey yolunda. 8+3 olmuşuz. Kan sulandırıcı ilaci degisti ve rapor çıkardı. Ilişki yasakGuzel haberlerini bekliyoruz yer degistir Ote tarafa cevir kafani. Kalk iki adim dolas Durma orda.
Bende şimdi duydum mühendis oğlunu takip edicem bende öyle karar veririm yaHerkes stok yapmayın diyor ya bilemedim ben de. Bebeğe pişik alerji va yapabiliyormuş
İnstagramda mühendisin oğlu diye bi sayfa var inceliyor bebek ürünlerini. Ordan bakıp karar vermeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda
Ben sen sleppy istiyordum ama çoğu kişi sızdırıyor demiş.diğer bezlerden daha çok sızdırıyormuş
Çok sevindimSukurler olsun hersey yolunda. 8+3 olmuşuz. Kan sulandırıcı ilaci degisti ve rapor çıkardı. Ilişki yasak2 hafta sonra kontrol
Ay bende paylaşcamDar giyince belli oluyor sanki azıcık
Tişörtü üstüne indirince gene belli olmuyor hiç
GozunaydinSukurler olsun hersey yolunda. 8+3 olmuşuz. Kan sulandırıcı ilaci degisti ve rapor çıkardı. Ilişki yasak2 hafta sonra kontrol
Malesef benim de bugün ilk defa kahverengi lekelenmem başladı ağrım yok ama şimdi yoldayım doktora gidiyorum inşallah halen benimledir miniğim
Ay bende paylaşcam
Var kuzum varİnşallah bi sıkıntı yoktur
Geçenlerde ben de yaşadım kanama iğneyle ilaçla durdu bebekte bir sorun yok dedi doktor
İnşallah senin de bebeğin rahattır. İçini ferah tut iyi haberlerle geleceksin inşallah
Paylaş paylaş öncesi fotoğrafı da var mı :)
Ne yapsın kadıncağız içine doğru mu kussun ayolGünaydın kızlar. Kontrol için doktora geldim sıra bekliyorum. Yanımdaki kadın çıkardı çantasından poşeti kusmak için bekliyor. Çok şaşırdım zaten midem bulanıyor birde kusan birini görsem bende başlarım herhalde. Burada herkes hamile insan biraz düşünceli olur burada herkes hamile
Teşekkür ederim canımÇok sevindimmaşallah bebişine
Teşekkür ederim canım. Oksapar kullaniyordum. Hibor ile degisti. Hibor daha iyi dedi. Sen hangisini kullaniyorum.Gozunaydinilac neydi neye degistirdi? Ben de Kan sulandirici kullaniyorum.
Yaaa belli oluyor değil mi :)Ayy canım, çok hafif belli oluyor..
Ama çok güzel durmuyor mu ya
Ayyy canım aynıyız seninleee çok benzettim kendime Göbüşlrrimiz de tam aynı :)Dar giyince belli oluyor sanki azıcık
Tişörtü üstüne indirince gene belli olmuyor hiç
Bana cleaxane verdi ama eczane De yoktu oksapar aliyorum. Gecen pulmonary emboli hastasi biriyle konustum o da cleaxane daha iyiydi dedi. Sonra tibbi ilac kurumunda calisan bir tanidgima sordurdum cleaxane Hic yok gorunmuyor dedi. Hiboru ben De bir sorayim bakalim.Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım. Oksapar kullaniyordum. Hibor ile degisti. Hibor daha iyi dedi. Sen hangisini kullaniyorum.
Ama kaıdncağız napsın :/Günaydın kızlar. Kontrol için doktora geldim sıra bekliyorum. Yanımdaki kadın çıkardı çantasından poşeti kusmak için bekliyor. Çok şaşırdım zaten midem bulanıyor birde kusan birini görsem bende başlarım herhalde. Burada herkes hamile insan biraz düşünceli olur burada herkes hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?