2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar
Ya stok yapmaya başlıcam yavaş yavaş da sizce en iyi bez hangisi?
Herkes stok yapmayın diyor ya bilemedim ben de. Bebeğe pişik alerji va yapabiliyormuş
İnstagramda mühendisin oğlu diye bi sayfa var inceliyor bebek ürünlerini. Ordan bakıp karar vermeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda

Huggies kaliteli ama biraz kalın bı bez . Ama dediğin gibi bulmak zor o yüzden bu sefer direk slepyy yada komiliyle baslarim herhalde

Ben sen sleppy istiyordum ama çoğu kişi sızdırıyor demiş.diğer bezlerden daha çok sızdırıyormuş

11 hafta 5 gün detayı :)

Eklentiler

• C7AABD21-589D-4ABB-A977-FAD35016546B.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 79
Guzel haberlerini bekliyoruz yer degistir Ote tarafa cevir kafani. Kalk iki adim dolas Durma orda.

Malesef benim de bugün ilk defa kahverengi lekelenmem başladı ağrım yok ama şimdi yoldayım doktora gidiyorum inşallah halen benimledir miniğim

Guzel haberlerini bekliyoruz yer degistir Ote tarafa cevir kafani. Kalk iki adim dolas Durma orda.
Sukurler olsun hersey yolunda. 8+3 olmuşuz. Kan sulandırıcı ilaci degisti ve rapor çıkardı. Ilişki yasak2 hafta sonra kontrol

Bende şimdi duydum mühendis oğlunu takip edicem bende öyle karar veririm ya

Bu da 8+2

Eklentiler

• Screenshot_20190323_121410_tekcarem.gungungebeliktakibi.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 39
Malesef benim de bugün ilk defa kahverengi lekelenmem başladı ağrım yok ama şimdi yoldayım doktora gidiyorum inşallah halen benimledir miniğim

İnşallah bi sıkıntı yoktur
Geçenlerde ben de yaşadım kanama iğneyle ilaçla durdu bebekte bir sorun yok dedi doktor
İnşallah senin de bebeğin rahattır. İçini ferah tut iyi haberlerle geleceksin inşallah

Ay bende paylaşcam

Paylaş paylaş öncesi fotoğrafı da var mı :)

Var kuzum var ilk öğrendiğim zaman çekmiştim

Ne yapsın kadıncağız içine doğru mu kussun ayol

Ayy canım, çok hafif belli oluyor..
Ama çok güzel durmuyor mu ya
Yaaa belli oluyor değil mi :)
Ama açıkcası hemen bu kadar belli olmasını istemiyorum niye bilmiyorum vücudum bozuldu psikolojisine giriyorum bazen, bazen de vicdan yapıp Azra ne diyorsun saçmalama diyorum böyle değişik duygular işte :)

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım. Oksapar kullaniyordum. Hibor ile degisti. Hibor daha iyi dedi. Sen hangisini kullaniyorum.
Bana cleaxane verdi ama eczane De yoktu oksapar aliyorum. Gecen pulmonary emboli hastasi biriyle konustum o da cleaxane daha iyiydi dedi. Sonra tibbi ilac kurumunda calisan bir tanidgima sordurdum cleaxane Hic yok gorunmuyor dedi. Hiboru ben De bir sorayim bakalim.

Ama kaıdncağız napsın :/
İnan bazen öyle zor durumda kalıyorum ki .
Dün alışveriş merkezinin orta yerınde aniden geldi .
Kuytu köşeye geçtim poşete çıkardım ama görenler sesi duyanlar elbet oldu .

Oda istemez inan öyle olsun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…