2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ikı hamılelıgımde hep sonbahar kısa denk geldi ve hastalıktan kurtulamıyorum. Bu bence güzel zmnlar grip derdi yok. Yazın yenilecek şey çok.. Yazın açıcam klimayı oturcam serin serin

Sağolasın canım.Benim oğlumda bilinçli artık büyük 6 yaşında ama çok hevesli oda sürekli gelip öpüyo kardeşiyle konuşuyo hevesle bekliyo.
Gebelik haftamiz seninle aynı galiba benimki iki Ocak son adet tarihi. İlk doğumun normal mi oldu sezeryan mi cnm
Benimde 1 ocak canım aynı gibiyiz ilki sezeryan oldu mecburen 40+3 günlükken.
Benim riskli çıktı . Beta hcg kan değerim yüksek çıktı. Ultrasonda herşey normal bakalım fetal DNA testi yaptırdık sonucu bekliyoruz . Benim yaşım. 36 onun da etkisi oluyor tabi sonuçlarda.
İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım yaş riski varsa zaten belli yaştan sonra herkeste çıkıyo benim anladığım inşallah güzel sonuçlar alırsın nezaman belli oluyo peki.
Kızlar günaydın nasılsınız az önce msj geldi test sonucunuz çıkmış diye muayenem haftaya anlayan bakabilir mi bir sıkıntı var mı
Canım senin yaş riski 820de 1 çıkmış sadece oda yaş riski diğerleri normal.
Başınız sağolsun
Sağolasın canım.
başın sağolsun bu kadar aksiliğe iyi yetişmişsin yine teste :)
Sağol canım çok şükür vakit geçmeden hallettik.
Bide kimsenin haberi olmayınca biraz zor oldu cenaze evinden gelmek falan ama neyseki hallettik.
Çok bişey almadan bi kaç bişey alabilirsin canım zaten oyuncak alırsın sanırım bende almak için cinsiyeti bekliyorum.Simdilik küçük çıngırak oyuncak falan aldım.
Yaş riski çıkmış ama Dr.un dediği gibi gerek yok bence yaş riski çıkanlarda kişisel görüşüm ama sağlık ve bebiş söz konusu olunca karar senin canım.

hera01 midye kokoreç gebelikte pek istenilen şeyler değil. Midyede ağır metal var kokoreç de temiz olmayabiliyor. Benim doktorum çok rahat bir adam, kokoreçi sorduğumda yemezsen ölmezsin yeme demişti.

hera01 midye kokoreç gebelikte pek istenilen şeyler değil. Midyede ağır metal var kokoreç de temiz olmayabiliyor. Benim doktorum çok rahat bir adam, kokoreçi sorduğumda yemezsen ölmezsin yeme demişti.
yediğimde yasak olduğunu bilmiyordum canım sonrasında öğrendim ama zaten çok yemedim de o kadardan da bişe olmaz ya

Bir erkek daha geliyor topiğe. Bu sene erkek senesi anlaşılan. Hayırlı evlat olsun, sağlıkla doğsun inşallah canım
Çok teşekkür ederim canımm. Evet erkekler çoğaldı :) yeter ki sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…