Cinsiyet için o kadar çok takvim yöntem vs var ki bi ara bakmıştım yuh falan demiştim hatta o yöntemlerle gebe kalmayı hesaplayanlari bile okudum. Ama herşey biyolojik yapıyla alakalı dollenen yumurta xx ise kız xy olursa erkek aslında ne yaparsak yapalım bunu değişemiyoruz
Ama biz kadınlar biraz meraklıyız böyle şeylere o yüzden bir ton takvim ortaya atmışlar
Cinsiyet için o kadar çok takvim yöntem vs var ki bi ara bakmıştım yuh falan demiştim hatta o yöntemlerle gebe kalmayı hesaplayanlari bile okudum. Ama herşey biyolojik yapıyla alakalı dollenen yumurta xx ise kız xy olursa erkek aslında ne yaparsak yapalım bunu değişemiyoruz
Ama biz kadınlar biraz meraklıyız böyle şeylere o yüzden bir ton takvim ortaya atmışlar
Sabah zor uyanıyorum oğlum uyandirmasa uyanamam heralde anne açım diyince gözlerim kapalı mutfağın yolunu tutuyorum hergun öğlen üçte acayip uykum geliyor oglumu öğlen uykusuna yatırıp mutlaka bende uyuyorum elimde değil. Uyku hali ne kadar devam edicek bilmiyorum
Yok artık one kardeşim Allah'tan oğlumun tüm kıyafet leri duruyor üç beş parça alicam ben nasipse. Allah herkese yardım etsin. Mama bez fiyatları da ateş pahasi. Oğlumu emzirdigim halde ilk iki ay sütüm az diye mama verdik. Çoğunluk anne sütü almasına rağmen haftada bir kutu mama bitiyordu. Üç buçuk yıl önce 50 TL idi bı kutu mama. Şimdi ne oldu hiç bilmem
AAloeeVeraa
canım, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin oğluşun... Desene ilk aşkı olacaksın sende küçük prensinin...
Senin ki de bana söyledikleri gibi oldu, önce kız sonra erkek...
Yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza...
Amiin canım benim inşallah. Senin de artık kesinleşir net göstermeyebiliyolar. Biz bugün abartısız 25 dk kadar ultrasonda baktık :) bacaklarının arasına kordonu almıştı, çok emin olamıyodu doktor. Oynata oynata çıkardı kordonu bacak arasından ve pipi apaçık ortadaydı