2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar Çin takvimiyle uyumlu çıktımı : )
Cinsiyet için o kadar çok takvim yöntem vs var ki bi ara bakmıştım yuh falan demiştim hatta o yöntemlerle gebe kalmayı hesaplayanlari bile okudum. Ama herşey biyolojik yapıyla alakalı dollenen yumurta xx ise kız xy olursa erkek aslında ne yaparsak yapalım bunu değişemiyoruz
Ama biz kadınlar biraz meraklıyız böyle şeylere o yüzden bir ton takvim ortaya atmışlar

Hatta bir bilir daha dolleyen sperm y kromozomu tasiyorsa erkek x kromozomu tasiyorsa kiz olur.yani olay tamamen erkege bagli.

Evet bayağı bayağı o Çin takviminin hesaplama sayfasına erkek istiyorum hangi ay hamile kalmalıyım yazmışlar, görünce şok oldum

Bende ayni durumdayım. Bir kaç gündür kızımda 6 bucukta uyanıyor. Eziyet gibi geliyor. Oglen uyusun diye bekliyorum bende yatayim diye.
Maşallah size gönlünden ne geçiyorsa o olsun
Ama bi kızın vardı galiba abi erkek olsa güzel olurdu hayırlısı olsun sağlıkla doğsun
Sagol canim. Evet bir kızım var. Bakalım degismezse erkek dedi. Sağlıklı olsun onemli degil.
Kızıma en son 900gr olanını 100tl ye almıştım. 8 ay önce
Kızlaarr cinsiyetimiz bugün kesinleşti, bi oğluşumuz olucak nasipse
Gözünüz aydın
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar Çin takvimiyle uyumlu çıktımı : )
Benim uyumlu oldu.

Kızlaarr cinsiyetimiz bugün kesinleşti, bi oğluşumuz olucak nasipse
A AloeeVeraa canım, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin oğluşun... Desene ilk aşkı olacaksın sende küçük prensinin...
Senin ki de bana söyledikleri gibi oldu, önce kız sonra erkek...
Yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza...

Benim niye hala kesinleşmiyooooo ühühühühü zamanlarımız yakındı birbirine. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin oğlunuu
Amiin canım benim inşallah. Senin de artık kesinleşir net göstermeyebiliyolar. Biz bugün abartısız 25 dk kadar ultrasonda baktık :) bacaklarının arasına kordonu almıştı, çok emin olamıyodu doktor. Oynata oynata çıkardı kordonu bacak arasından ve pipi apaçık ortadaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…