2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Arkadaşlar herşey yolundayken ya birşey olursa korkusunu nasıl yeniyorsunuz düşünmemeye çalışıyorum ama illa ki beynime kötü kötü düşünceler geliyor engel olamıyorum
herşey güzel olacak içini rahat tut sen strese girdikçe bebek de stresini hissediyor şarkı söyle kendini rahatlatacak şeyler söyle iyi düşün

Malesef var ilaçlarımı da kullanamıyorum.. Aynen aynen sadece kontrol günleri iyiyim geri kalan hep acabalar... biter mi bu süreç de acaba sağ salim biz de kavuşsak yavrulara

Bence gerek yok riskin yok ultrason ölçümlerin nasıldı ense kalınlığı

Bence gerek yok riskin yok ultrason ölçümlerin nasıldı ense kalınlığı
Ense kalınlığı 1.7 ölçmüştü. Pappa ve bhcg degelerine de baktım. Iyı gıbı. Dra whats apptan yazdım. Bende kanama oldugu ıcın anında dönuyor. Dwgerlerın ıyı, yaş 35 uzerı herkeste risk cıkıyor. Pappa ın 2 altı olması cok guzel dedi... Gene de yarına randevu aldım. Ama yaptırmayacağım nifty falan. Her turlu dogurcam Allahım ne verdiyse kabulüm.

ya bende de acayip bi sinirlilik hali anlatamam biri bişe dese parçalayabilirim ki normalde sakin ve sabırlı biriyimdir. çok zor öfkem dışına çıkar ama son zamanlarda özellikle daha çok arttı
Yalnız değilsin dostum. Ben de eşime karşı çok tahammülsüzüm adamı şamar oğlanına çevirdim şu üç günde. Ansızın patlıyorum Allah’tanki halden anlıyor alttan alıyor. Bir de yakın bir arkadaşım eşiyle boşanıyor adam çok çirkef çıktı sanırım onun etkisi de oldu erkeklere karşı bir tahammülsüzlük.

senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu ? genelde kız annelerinde ani ruh değişimleri olur diyolar

ya bende de acayip bi sinirlilik hali anlatamam biri bişe dese parçalayabilirim ki normalde sakin ve sabırlı biriyimdir. çok zor öfkem dışına çıkar ama son zamanlarda özellikle daha çok arttı
Ben de normal hayatta yerinde durmayan, tez canlı sabırsız biriyimdir. 2 dk aynı yerde oturmazdım. Bu hamileliğimde o kadar sakinim ki bir yere bırak hıc kalkmam, kanamam hala devam ediyor mesela, eski ben olsam ortalığı yıkardım.başka sağlık sorunları da var ama içime kapandım. Kimse sormadan konusmuyorum. Eşimi eskiden kızdırmadan duramazdım. Eski neşem yok. Cocuklar evi darma duman ediyor sesim çıkmıyor. Eşim ilk başta çok mutluydu bu sakin halimden şimdi de ne olur eski neşen olsun varsın bagır cagır diyor.

Aynısı bende de vardı canım inan ki Bir haftadır yaklaşık daha sakinim ama nispeten

senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu ? genelde kız annelerinde ani ruh değişimleri olur diyolar
Olmadı henüz. İki hafta sonra kontrole gidecem o zaman doktor söyler artık sanırım. Senin cinsiyet ne? Ama dedim ya ben arkadaşımın yaşadıklarından da çok etkileniyorum son zamanlarda

erkeklere de hiç yaranılmıyor bağırsan neden bağırıyorsun sussan niye sustun üfff

Ay canım burayı bi görsen kar ayazı vardı nerdeyse İstanbul’da dün

Of sorma ya ben bide müge anlı çok izliyorum. Bu gece rüyamda bı tane adam eve girdi cıkmıyor adamı balkondan aşağı attm adam öldü . Allah'ım nasıl korkuyla uyandım anlatamam. Rüyamda hep birileriyle kavga ediyorum en çok ta yemek istiyorum bana vermiyorlar diye

İlk gebeligimde aynı aylara gelmişti. Yazın karnım büyüktü hava çok sıcak günde iki defa duş aliyodum yine rahatlayamiyodum . Bol su iç canm bugün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…