- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Çok teşekkür ederim canımBende ayni durumdayım. Bir kaç gündür kızımda 6 bucukta uyanıyor. Eziyet gibi geliyor. Oglen uyusun diye bekliyorum bende yatayim diye.
Sagol canim. Evet bir kızım var. Bakalım degismezse erkek dedi. Sağlıklı olsun onemli degil.
Kızıma en son 900gr olanını 100tl ye almıştım. 8 ay önce
Gözünüz aydın
Benim uyumlu oldu.
Aynen öyle oldu canım :) artık kesinleşti erkek olduğu :)A AloeeVeraa canım, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin oğluşun... Desene ilk aşkı olacaksın sende küçük prensinin...
Senin ki de bana söyledikleri gibi oldu, önce kız sonra erkek...
Yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza...
Tebrik ederim canimm. Saglicakla al kucagina insllah kucuk paşanı. SevgilerimleKızlaarr cinsiyetimiz bugün kesinleşti, bi oğluşumuz olucak nasipse
Benim de 14+5 oluyorum aynı durum14+6 yani artık neredeyse 15((((
Tabi ki canım, henüz tahmin bile yapmadı doktorum, ben de bekliyorumAyy hadi göstersin bebiş kendini bize de yaz unutma
Bana da 12 de Bi tahmin yapmıştı ama 10 gün sonra gel kesinleşsin demişti :) gidemedim daha:) oğlum çok yaramaz hayırlısıyla bu kız olsun sakin Bi hatun olsun isterim ama buda erkeğe benziyordu :))Bebeğin hareketlerini hissetcem yakında ama hala cinsiyeti belli değil
Tam belli degil canm ama gecen hafta kiza benziyo demisti heralde kiz bi kizim daha olucakÇok teşekkür ederim canım benim. Senin belli mi cinsiyet
Çok teşekkür ederim canım, amiin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaTebrik ederim canimm. Saglicakla al kucagina insllah kucuk paşanı. Sevgilerimle
12.haftada devlet hastanesindeki doktor bana da kız gibi, bi şey göremedim demiştim. Ertesi gün kendi doktorum erkeğe benzetmişti. Şimdi artık kesinleşti canım. Senin de bi daha ki kontrolde kesinleşirTam belli degil canm ama gecen hafta kiza benziyo demisti heralde kiz bi kizim daha olucak
Hic kimsenin dedigine takilma canim . Rabbim kac defa ve kac kadina nasip eder bu duyguyu bilemeyiz bu acidan bak. Allah sana iki kat guc versin insallah. Benimde 7 yasinda bir kizim var kayinvalidemde annemde erkek istediklerini belli ediyorlar bi sekilde. Erkek cocugu kuvvettir soyadini tasir. Sanki hanedanlik devredecegiz anasini satayim. 12. haftada benimde kiza benzetti ama kimseye soyleme net degil dedi. Ben kiza odaklandim bile. Ayni gun leke ve kanamam oldu o saatten sonra ister 5 kiz ister 5 erkek olsun bi sonrakinin ne olaginin hic bir onemi olmuyor. Sende bozma moralini tadini cikar. Allaha emanet ol. Saglikli mutlu huzur dolu bir surec yasayalim insallah. SevgilerimleGunaydinlar.
Cinsiyetlerini ogrenen arkadaslar hayirlisi olsun insallah.
Yalniz bu sene erkek patlamasi var sanirim.
Gecen kontrolde de bir tanesi erkek gibi demisti.12 +6 da pipi okadar bariz belli olur mu ya.Baya baya gorduk ama doktor yine de emin konusmayalim demisti.Zaten anneme soyleyince ben ikisini de kiz istiyodum deyince butun modum dustu.Cok uzuldum belli etmedimhalbuki 1 tane yegenim var o da erkek ve ona deliriyor.2 si erkek olursa sevinmeycek mi yani diye kac gundur dusunuyorum.Telefonda tripliyim biraz anneme.
Benim minnoslar analarini daha fazla uzmesinler diye mide bulantimin %20-30 unu aldilar sukur.En azindan gun icinde ruh gibi dolanmiyorum.Bir tek aksam ve gece kotu oluyorum.Arada sirada cikartiyorum yediklerimi.Onun disinda buna da sukur diyorum.Dun ilk defa hamile pantolonu aldim.Tartida 3 ayda 2 kilo almisim gorunuyor ama kotlar gobegimi inanilmaz acitiyor.Karnim oyle cok ta cikmadi ama anlamadim neden.
Canım benim hiç öyle düşünme. Torun sonuçta, kız erkek hiç fark etmez onlara da emin ol. Tabi gönüllerinden geçen bi şey oluyo ama hepsi evlat. Yeter ki sağlıkla gelsinler. Annen öyle demek istememiştir, sen moralini bozmaGunaydinlar.
Gecen kontrolde de bir tanesi erkek gibi demisti.12 +6 da pipi okadar bariz belli olur mu ya.Baya baya gorduk ama doktor yine de emin konusmayalim demisti.Zaten anneme soyleyince ben ikisini de kiz istiyodum deyince butun modum dustu.Cok uzuldum belli etmedimhalbuki 1 tane yegenim var o da erkek ve ona deliriyor.2 si erkek olursa sevinmeycek mi yani diye kac gundur dusunuyorum.Telefonda tripliyim biraz anneme.
Benim minnoslar analarini daha fazla uzmesinler diye mide bulantimin %20-30 unu aldilar sukur.En azindan gun icinde ruh gibi dolanmiyorum.Bir tek aksam ve gece kotu oluyorum.Arada sirada cikartiyorum yediklerimi.Onun disinda buna da sukur diyorum.Dun ilk defa hamile pantolonu aldim.Tartida 3 ayda 2 kilo almisim gorunuyor ama kotlar gobegimi inanilmaz acitiyor.Karnim oyle cok ta cikmadi ama anlamadim neden.
Sıkma canını canım. Annen öylesine söylemiştir içinden geçeni. Annemde, bir oğlum var. Erkekmiş diyince kız olsa iyi olurdu dedi. Ama ben takılmadım bile. Yani öyle anlık söylemiştir boşverGunaydinlar.
hahahaHic kimsenin dedigine takilma canim . Rabbim kac defa ve kac kadina nasip eder bu duyguyu bilemeyiz bu acidan bak. Allah sana iki kat guc versin insallah. Benimde 7 yasinda bir kizim var kayinvalidemde annemde erkek istediklerini belli ediyorlar bi sekilde. Erkek cocugu kuvvettir soyadini tasir. Sanki hanedanlik devredecegiz anasini satayim. 12. haftada benimde kiza benzetti ama kimseye soyleme net degil dedi. Ben kiza odaklandim bile. Ayni gun leke ve kanamam oldu o saatten sonra ister 5 kiz ister 5 erkek olsun bi sonrakinin ne olaginin hic bir onemi olmuyor. Sende bozma moralini tadini cikar. Allaha emanet ol. Saglikli mutlu huzur dolu bir surec yasayalim insallah. Sevgilerimle
Hic kimsenin dedigine takilma canim . Rabbim kac defa ve kac kadina nasip eder bu duyguyu bilemeyiz bu acidan bak. Allah sana iki kat guc versin insallah. Benimde 7 yasinda bir kizim var kayinvalidemde annemde erkek istediklerini belli ediyorlar bi sekilde. Erkek cocugu kuvvettir soyadini tasir. Sanki hanedanlik devredecegiz anasini satayim. 12. haftada benimde kiza benzetti ama kimseye soyleme net degil dedi. Ben kiza odaklandim bile. Ayni gun leke ve kanamam oldu o saatten sonra ister 5 kiz ister 5 erkek olsun bi sonrakinin ne olaginin hic bir onemi olmuyor. Sende bozma moralini tadini cikar. Allaha emanet ol. Saglikli mutlu huzur dolu bir surec yasayalim insallah. Sevgilerimle
sağlıklı olsunlar sen iyi ol gerisi mühim değil bence bi an içinden geçeni söylemiştir. tabi bizim hamilelik psikolojimizi takabileceğimizi düşünmüyorlar ama anne sonuçta kızını üzmek istemezGunaydinlar.
tatlım son durum ne gittin mi kontroleYarınbekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?