2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben hamile kalınca dahade artırdım tuzu malasef mide bulantıma ve midemin rahatlamısını sağlıyor annem hep ödem olcak ilerde diyor ama engel olamıyorum kendime
Azaltmaya calis canim bende ilk zaman tuza yuklendim midemin bulanmasini engelliyor diye ama ödem ve özellikle tansiyon yapar ve tansiyon gebelikte hic istenmeyen bir durum
Mesela ben et tavuk türünü tuzsuz yiyemem ama salata pilava tuzu az koyup dengelemeye çalışıyorum

Yani park beşik diyorsunuz onlara bi bakayım ben de bu konuda bende çok kararsızdım büyüyen beşik iyi dediler bazıları kötü ama bende park beşikte karar kıldım ne kadar kullanabiliriz onu ?
Benim arkadaşımın kızı 3.5 yaşında ve hala kullanıyo canım. Ama ben o kadar kullanmam, en geç 1.5 yaşında falan yatağına geçiririm

Benim arkadaşımın kızı 3.5 yaşında ve hala kullanıyo canım. Ama ben o kadar kullanmam, en geç 1.5 yaşında falan yatağına geçiririm
kuzum bazı 2 seneye razıyım aslında bazı beşikler için 3 ay 6 ay falan diyolar o şekilde olsun istemem açıkçası sürekli para mı vereceğiz mamasıydı beziydi oydu buydu bi ton masraf çıkacak ileri de

Henerin beşiği evim küçük bu beşiği kullanan veya fikri olan var mı bana kullanışlı geldi ama fikir almak istedim.

Eklentiler

• 9962031611954.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 41
Yani park beşik diyorsunuz onlara bi bakayım ben de bu konuda bende çok kararsızdım büyüyen beşik iyi dediler bazıları kötü ama bende park beşikte karar kıldım ne kadar kullanabiliriz onu ?

Aynı fikirdeyim canım, ben de öyle yapcam inşallah, şimdilik sadece anne yanı düşünüyorum, bir yaşına da Montessori

Bizde her çarşıya indiğimizde bakıyoruz bebek arabasına.. E bebekte inceledik dün..
Travel sistem falan tam anlamam ama hem oturmalı hem de yatınca sepet gibi etrafı kapanmalı arabalar var. Çok rahat geldi bana.
İşte o sepet gibiler bebek biraz büyüyünce uzun süre kullanılmaz gibi geldi bana ama araştırmak lazım kuzu

Bence de Stokke ya da Mamas&Papas düşünüyorum bakalım

Aynı şeyleri ben de çok düşündüm canım o yüzden en mantıklısı park beşik geldi. İstediğin kadar kullan, yani rahat 3-4 yaşına kadar kullanıyolar. Ben kendim 1.5 yaşa kadar kullanırım diye düşünüyorum. Sonra güzel bi montessori tarzı oda

En mantıklısı bu zaten canım. Mobilya bebek odası çok gereksiz
Benim o tanıdığım üç sene önce baya yüklü bir meblağ ödeyerek oda yaptı bebek için. Çocuk 2,5 yaşında bir kere odasında yatmadı şimdi yeni yeni alıştırmaya çalışıyorlar. Bir taraftan da montessori tarzı şeylere bakmaya başladı bile. Acaba öyle bir şey mi alsam diye.

Doğru söylüyosun canım dikkat etmem lazım önerilerin icin teşekkür ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…