2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu söylediğin şu an çok mantıklı geldi canım. Ay sağ olasın valla. İyice kararlaştırdım artık. 1 yaş civarında alıcam :)

Herhalde
Baba da duysun sesi niye duymuyormuşuz
Ayrı düştükleri için dedim yazık olmuş
Bende yatak odasına portatif beşik alıcam onun tarafına koyucam arada

Aynen canım
Bende öyle yapıcam sanırım.
Sadece dolap alıcam bi de komidin...
Zaten takım yok yatak özel yapılıyor diye biliyorum

Ben de travel sistemlerin kullanışsız olduğunu duyuyorum canım. Daha doğrusu ne deniyo tam bilmiyorum ama hani yatırınca beşik gibi dikdörtgen şeklinde olan travel sistemler kullanışsız bence. Onun yerine ayak uzatma aparatı olan travel sistemler daha iyi gibi geldi bana. İncelemiştim kraft da var bu tarz şeyler

Şanslıymışsın canım. Zaten en büyükleri böylece tamamlanmış olur senin. Hiç gereksiz masraf yapmadan diğer ihtiyaçlarını alırsın

Aynen canım
Bende öyle yapıcam sanırım.
Sadece dolap alıcam bi de komidin...
Zaten takım yok yatak özel yapılıyor diye biliyorum
Evet ben de aynısını düşünüyorum bi gardrop alıcam. Yatak özel yapılıyo evet kuzum o yüzden takımları yok, biz uydururuz artık

Bizim bebek arabasi bu canim travel mi deniyor bilmiyorum dogumundan beri kullaniyorum inanilmaz rahat işimi görüyor hala, ama tum bagaji kaplıyor maalesef, tatile giderken hafif olsun diye chicconun bastonunu almistik ama oglum cook rahatsiz oldu onunla

Eklentiler

• 1DD2B9FC-DC37-4FB1-90FE-626FED4C3291.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu söylediğin şu an çok mantıklı geldi canım. Ay sağ olasın valla. İyice kararlaştırdım artık. 1 yaş civarında alıcam :)
Ben kızımda doğmadan aldım. Yaşına girmeden de odasını ayırdım. Çok rahat oldu. Odasını benimsedi. Başka yerde uyumak istemedi. Yanında ne kadar uzun kalırsa ayırması o kadar zor oluyor.

Ben kızımda doğmadan aldım. Yaşına girmeden de odasını ayırdım. Çok rahat oldu. Odasını benimsedi. Başka yerde uyumak istemedi. Yanında ne kadar uzun kalırsa ayırması o kadar zor oluyor.
Yanımda uzun süre tutmayı ben de pek istemiyorum canım. Sonra bilinçli oluyolar ve ayrılmak istemiyolardır. Planım 7-8 aylıkken kendi odasına geçirmek. Yani o zaman hala küçük olur, park beşiğini odasına götürürüz onda yatmaya devam eder, telsiz falan alırım yanımıza. 1 yaş sonrasında da yatağını ve odasını alırız

Ben daha erken diye pek araştırmadım ama artık ben de böyle indirimleri takip edip bi şeyler almaya başlıyım diyorum canım :)
Bana göre de erken ama zaten kafamızda belliydi alacagimiz o yüzden fırsat bu fırsat dedim aldım hemen. Oğlumda kraftin bı arabasi vardı yengem bende iki sene önce 400 e aldı . Ben nette aynisini 125 aldm. Hatta alırken inşallah çakma çıkmaz dedik. Harbiden orijinal geldi üç sene kullandik. Hatta alt sepeti bildigin pazar arabasi olarak kullandık

Çok haklisin cnm bende bir yaşında ayırdım odasini ama saat başı emzirmeye gittim hep çocuk aynı emme rutini devam ettiği için burası başka oda demedi paşa paşa yattı. Ama iki yaşı bekleseydim zor olurdu

Haklısın internetten almak daha uyguna geliyo. Bundan sonra zaten takip etmeye başladım bakalım her şeyi :)

Kuzenim 2 sene once stokke almisti 90 model bir araba fiyatina Cok fazla kullanmayacak bosuna para verme derken 2 senedir ustunden inmiyor kiz.Yani bu biraz da bebekle alakali.Benim yegenim yilan gibi siyrilirdi arabanin icinden sonra kirdi hatta Tek olsaydi biraz sartlarimi zorlar stokke alirdim kuzenimin cok rahat ettigini gordukten sonra.Surusu inanilmaz.rahat bir araba.Okadar buyuk ama 2 parmaginla itiyorsun.2 yasini gecti cocugu hala bastona falan gecmediler bunun tepesinde.Ikiz arabasi yokmus stokke'un.Yani nette ben bulamadim.Olsaydi almak isterdim.

aaa çok iyi o zaman hemen bakmaya başlıyorum

Benim yegenim de masallah iri ve uzun bir bebekti.O da 3 yasina kadar kullandi park yatak.Cok hafif nereye tasirsan tasi evin icinde.

Oda icinse su an icin dev bir gomme dolap ya da gardolap ve 2 park yatak olur diye dusunuyorum.2 sene bu sekilde idare ederim.

Evet ben de aynısını düşünüyorum bi gardrop alıcam. Yatak özel yapılıyo evet kuzum o yüzden takımları yok, biz uydururuz artık
Evet canım
Zaten cinsiyete göre olucak..
Yatsk erkekse sarı gri düşündüm
Kız ise lila ya yavru ağzı

Bizde her çarşıya indiğimizde bakıyoruz bebek arabasına.. E bebekte inceledik dün..
Travel sistem falan tam anlamam ama hem oturmalı hem de yatınca sepet gibi etrafı kapanmalı arabalar var. Çok rahat geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…