2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Tek doktorla kalmayin.Gidin baska doktorlar da gorsun.Belki baska biseydir.Ne bileyim iyi dusunmek istiyor insan.Allahim insallah hayirlisiyla.hersey guzel olur. Olumsuzu dusunmeyin lutfen.

İnşallah her şey çok güzel olur. Allah yardımcın olsun.

G Gokdenizim inşallah iki hafta sonrası temiz çıkar. Bir başka yere daha görün. Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıkla kucağına alasın dualarım seninle.
Amin canım benim gidicem tek yerle kalmam ama 25 gün bekleyip görmemiz lazım gidişat ne olacak. Rabbim cümlemizin yavrusunu bağışlasın

Benim arkadaşımın kızı 3.5 yaşında ve hala kullanıyo canım. Ama ben o kadar kullanmam, en geç 1.5 yaşında falan yatağına geçiririm
Maşallah epey yatmış. Benim ki büyüyen beşik. Oğlum 2, yaşından sonra sığmamaya başladı, deli yatar gerçi benim ki. Hemen bazaya geçtik biz

Benim iki çocuğum var, üçüncüsü olacak inşallah. Bebeğin karakteri, ailenin yaşam şekli, ebeveynlerin tutumu çocuğun yatağında ya da odasında yatmasını etkiliyor bence. Küçük beşik, parkbeşik, büyüyen beşik ve çocuk odasını hep denedim. Bu iş biberon kullanmaya benziyor aslında. Bebek sallanmayı sevmiyotirsa en lüks sallanan beşiği alsanız da bir mana ifade etmiyor. Ya da sallanmak istiyorsa sallanmayan bir beşik sizi mutlu etmiyor.
Bence ilk dönemde bebek, annenin odasında yatmalı. Bebeği odasına taşımayı ise bebeğin gece uyanma döngüsüne göre karar vermek gerekli bence. Anne sık uyanan bir bebeğin karnını doyurmak için her oda değiştrdiğinde daha fazla efor sarfedip daha çok yorulacak ve daha yorgun uyanacaktır.
Bebek annenin sıcaklığında uyumayı öğrenince onu yatağında uyutmaya çalışmak işkenceye dönüşüyor. Anne sıcaklığında uyumayan bebek kendi yatağında da odasında da uyuyor.
Biri 5, diğeri 2.5 yaşındaki çocuklarım aynı odada ranzaya da dönüşebilen yataklarında yatıyor.
Bence çocuğa oda yapmadan önce uzun yıllar kullanılabilecek bir seçim yapılmalı. Ailenin başka doğabilecek çocukları ve onların muhtemel cinsiyetleri de hesaba katılmalı. Geçiş için çok masraflı olmayan bir beşik her türlü ihtiyacı karşılayacaktır, alçak olmasın yeter :) sonrasında tecrübe artınca çocuğunuz ve kendiniz için en doğru kararı vereceksinizdir. Biraz sabır lazım yani.
Kusura bakmayın lütfen aşırı uzun oldu.

Bu örnekler benim çevremde de çok fazla canım. Herkes bebek odası aldı büyüyen beşik aldı hiçbirinin çocuğu odayı kullanmadı hep park beşikte büyüdüler. Şimdi de genelde montessori tarzı odaya geçtiler, diğer bebek odası boşuna olmuş oldu

Canım çok üzüldüm.. ama kendini salma sakın sen annesin güçlü olmak zorundasın. Hem bu tür kistler hamilelikte görülebiliyomuş zamanla kayboluyomuş, her şey için erken. Bol bol sabır ve dua...

Maşallah epey yatmış. Benim ki büyüyen beşik. Oğlum 2, yaşından sonra sığmamaya başladı, deli yatar gerçi benim ki. Hemen bazaya geçtik biz
Park beşiğin uzun süre kullanım avantajı da var işte canım

Kızlar bişey sorcam özellikle tüp bebekle hamiş olanlar eşlerinizle ilişki yaşıyomusunuz?
Tüp bebek değil benim canım ama korkudan ilişki yaşayamıyoruz biz hiç açıkça sormadım da doktora. Doktorum ilk 3 ay çok önermem demişti daha en başta. Şimdi 3 ayı geçtik ama kendim sormadım hiç böyle bi şeyi. Korkuyoruz çok :)

Bizde de aylardır tık yok doktora bende sormadım bizde çok korkuyorux bişey olucak diye ama öte yandan eşime kıyamıyorum yazık adama aylardır kardeş kardeş yatıyoz bakayım dedim bizim kızlar ne alemde demekki bizden çok var

sende bizdensin varmı arttıran
Valla ben doktora sordum sorun yok dedi. Biz de cok korkuyorduk esasen esim ozellikle asiri tedirgin bu konuda. Astigimizi dusunuyorum ama artik.

Gecen gun tlc de bi program izliyordum bi ciftin 5 izleri ve bir buyuk kizlari var toplam 6 kiz cocugu. Baba esimle kardes gibi olduk diyordu falan bende esime anlatiyordum ne kadar zordur 6 cocuga bakmk falan diye. O da biz tek cocukta kardes olduk diyince bozuldum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…