Büyüyen beşik biraz hantal oluyor çok yer kapliyor arkadaşım aldı çok övdü satıcı . Onbeş yaşına kadar yaticak falan dediler. Daha iki yaşına gelmeden asonrsoru kırıldı hiç iyi cikmadi. Bide bebek büyünce nereye kaldircan koca beşiğiYani park beşik diyorsunuz onlara bi bakayım ben de bu konuda bende çok kararsızdım büyüyen beşik iyi dediler bazıları kötü ama bende park beşikte karar kıldımne kadar kullanabiliriz onu ?
cehaletimi mazur gör bu park beşikler sallanıyor mu aynı zaman da ? hangi mekanizmayla acaba ?Büyüyen beşik biraz hantal oluyor çok yer kapliyor arkadaşım aldı çok övdü satıcı . Onbeş yaşına kadar yaticak falan dediler. Daha iki yaşına gelmeden asonrsoru kırıldı hiç iyi cikmadi. Bide bebek büyünce nereye kaldircan koca beşiğibiz her beşik bakisimizda esim iki sene sonra bunu nereye kaldircaz onunda düşün deyip durdu. Oglumun beşiği Ikea hensvik 60*120 bir beşik çok hafif odadan odaya bile tasidim tek başıma. Ama sallanmiyor malesef. O yüzden park beşik aldım . Yoksa Ikea beşikten çok memnun kalmistim orta ve alt kademede yatabiliyor. Yan taraf çıkıp anne yani oluyor. Bütün parcalari soktugunde çok rahat paketleyip kaldırılabilir yer kaplamiyor. İnşallah bol uykulu huzurlu bebislerimiz olur
işte aradığım yorumm. park beşikler evet çok kullanışlı her kullananda memnun ama bı sevemiyorum görüntüleriniBen kızımda doğmadan aldım. Yaşına girmeden de odasını ayırdım. Çok rahat oldu. Odasını benimsedi. Başka yerde uyumak istemedi. Yanında ne kadar uzun kalırsa ayırması o kadar zor oluyor.
evet görüntü olarak çok şık değillerişte aradığım yorumm. park beşikler evet çok kullanışlı her kullananda memnun ama bı sevemiyorum görüntülerinionu alırsam içime sinmicek yani. anne yanı beşiği alsam dıyorum hatta kardeşim aldı. onuda enfazla 6-7 ay kullanabılıyomussun sana verırım benımkı büyümüş olur ozamana diyo İnşallah. kafamdaki şuydu onu alsam 6-7ay yanımda yatırsam sonra odasına koysam cokmu erken olur dıye düşünüyodum buarada kardesımın aldgı beşıgı yukledım bunlardan dıyorum
geçmiş olsunSabah burun kanamasi ile uyandim,15 dk durmadan kanadi acile geldik. Tansiyonum yukselmis. tahlil sonuclarini bekliyorum su an. Bebekte bir problem yok cok sukur.
Sabah burun kanamasi ile uyandim,15 dk durmadan kanadi acile geldik. Tansiyonum yukselmis. tahlil sonuclarini bekliyorum su an. Bebekte bir problem yok cok sukur.
Çok geçmiş olsun canımSabah burun kanamasi ile uyandim,15 dk durmadan kanadi acile geldik. Tansiyonum yukselmis. tahlil sonuclarini bekliyorum su an. Bebekte bir problem yok cok sukur.
Geçmiş olsun canımmSabah burun kanamasi ile uyandim,15 dk durmadan kanadi acile geldik. Tansiyonum yukselmis. tahlil sonuclarini bekliyorum su an. Bebekte bir problem yok cok sukur.
Ben hamile kalınca dahade artırdım tuzu malasef mide bulantıma ve midemin rahatlamısını sağlıyorDünya sağlık örgütünün belirlediği standarda göre yetişkin sağlıklı bir insanın günlük tüketmesi gereken tuz miktarı 1 çay kaşığı. Biz bu değeri malesef günlük beslenmemizde rutinde zaten aşıyoruz. O yüzden ben tuz tüketimimi eskiye nazaran daha da azalttım. Misal salataya tuz koymuyorum onun yerine limon yağ sosuyla yetiniyorum. Yemeklerde de azalttım tuzu.
Benim bu akrabadan alacağım görüntü olarak kötü durmuyor estetik Aslında. Kenarları beyaz ahşap şeklinde içine tekstili filan baya bu kocaman beşikler gibi döşenebiliyor. Sevimli duruyor. Ben bebeğimin cinsiyeti nolursa olsun ekru füme tonlarında bir şey yapmayı düşünüyorum zaten.evet görüntü olarak çok şık değillerbenim için görüntüden çok rahat kullanımı önemli bi de ne kadar uzun kullanırsam o kadar iyi diye düşünüyorum
senin resmini gönderiğin beşik çok şık ve güzel
Bulantın dokuz ay sürecek değil ya geçince azaltırsın sen de. Bence şu anki konforun daha önemli strese spkma bir de bu yüzdenBen hamile kalınca dahade artırdım tuzu malasef mide bulantıma ve midemin rahatlamısını sağlıyorannem hep ödem olcak ilerde diyor ama engel olamıyorum kendime
Dünya sağlık örgütünün belirlediği standarda göre yetişkin sağlıklı bir insanın günlük tüketmesi gereken tuz miktarı 1 çay kaşığı. Biz bu değeri malesef günlük beslenmemizde rutinde zaten aşıyoruz. O yüzden ben tuz tüketimimi eskiye nazaran daha da azalttım. Misal salataya tuz koymuyorum onun yerine limon yağ sosuyla yetiniyorum. Yemeklerde de azalttım tuzu.
Cok gecmis olsun.Birseye mi taktin kafani ya da tuz tuketimini arttirdin.Kontrol altina alinir tansiyon ama dikkatli olmakta fayda var.Stres yapma cok.Etkiliyor malesef.Gecmis olsun cok.
Evet stokkenin ikizi yok maalesefKuzenim 2 sene once stokke almisti 90 model bir araba fiyatinaCok fazla kullanmayacak bosuna para verme derken 2 senedir ustunden inmiyor kiz.Yani bu biraz da bebekle alakali.Benim yegenim yilan gibi siyrilirdi arabanin icinden sonra kirdi hatta Tek olsaydi biraz sartlarimi zorlar stokke alirdim kuzenimin cok rahat ettigini gordukten sonra.Surusu inanilmaz.rahat bir araba.Okadar buyuk ama 2 parmaginla itiyorsun.2 yasini gecti cocugu hala bastona falan gecmediler bunun tepesinde.Ikiz arabasi yokmus stokke'un.Yani nette ben bulamadim.Olsaydi almak isterdim.
Evet stokkenin ikizi yok maalesef
Bunun benzerini ilk 2 ay kullanabildik biz daha sonra normal boy beşiğe gectik kucuk ve yükseklik olarak cok aşağıda geldi bana özellikle sezaryen oldugum icin egilip bebegi almakta cok zorlamistimişte aradığım yorumm. park beşikler evet çok kullanışlı her kullananda memnun ama bı sevemiyorum görüntülerinionu alırsam içime sinmicek yani. anne yanı beşiği alsam dıyorum hatta kardeşim aldı. onuda enfazla 6-7 ay kullanabılıyomussun sana verırım benımkı büyümüş olur ozamana diyo İnşallah. kafamdaki şuydu onu alsam 6-7ay yanımda yatırsam sonra odasına koysam cokmu erken olur dıye düşünüyodum buarada kardesımın aldgı beşıgı yukledım bunlardan dıyorum
Cokkk heycanlı hayırlısı ile gel
Kızlar yazamadım dün gittik Dr.a ama bizim bebiş uyuyodu dönmüş popoyu çekmiş bacakları uyudu durdu bir türlü uyandiramadik Dr.küp şeker verdi bide kana daha kızlı karıştığı için belki uyanır diye ama yok göremedik sonra tansiyonum yüksek çıkınca başka yerde ölçtürdü tekrar geldik tekrar bakayım dedi bu sefer uyanmış ama yine sırtı dönük göremedik.Dakikalar kalmışbizede haber ver canm
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sonuçlarin iyi çıkar inşallah.Sabah burun kanamasi ile uyandim,15 dk durmadan kanadi acile geldik. Tansiyonum yukselmis. tahlil sonuclarini bekliyorum su an. Bebekte bir problem yok cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?