2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yani park beşik diyorsunuz onlara bi bakayım ben de bu konuda bende çok kararsızdım büyüyen beşik iyi dediler bazıları kötü ama bende park beşikte karar kıldım ne kadar kullanabiliriz onu ?
Büyüyen beşik biraz hantal oluyor çok yer kapliyor arkadaşım aldı çok övdü satıcı . Onbeş yaşına kadar yaticak falan dediler. Daha iki yaşına gelmeden asonrsoru kırıldı hiç iyi cikmadi. Bide bebek büyünce nereye kaldircan koca beşiği biz her beşik bakisimizda esim iki sene sonra bunu nereye kaldircaz onunda düşün deyip durdu. Oglumun beşiği Ikea hensvik 60*120 bir beşik çok hafif odadan odaya bile tasidim tek başıma. Ama sallanmiyor malesef. O yüzden park beşik aldım . Yoksa Ikea beşikten çok memnun kalmistim orta ve alt kademede yatabiliyor. Yan taraf çıkıp anne yani oluyor. Bütün parcalari soktugunde çok rahat paketleyip kaldırılabilir yer kaplamiyor. İnşallah bol uykulu huzurlu bebislerimiz olur

cehaletimi mazur gör bu park beşikler sallanıyor mu aynı zaman da ? hangi mekanizmayla acaba ?

Ben kızımda doğmadan aldım. Yaşına girmeden de odasını ayırdım. Çok rahat oldu. Odasını benimsedi. Başka yerde uyumak istemedi. Yanında ne kadar uzun kalırsa ayırması o kadar zor oluyor.
işte aradığım yorumm. park beşikler evet çok kullanışlı her kullananda memnun ama bı sevemiyorum görüntülerini onu alırsam içime sinmicek yani. anne yanı beşiği alsam dıyorum hatta kardeşim aldı. onuda enfazla 6-7 ay kullanabılıyomussun sana verırım benımkı büyümüş olur ozamana diyo İnşallah. kafamdaki şuydu onu alsam 6-7ay yanımda yatırsam sonra odasına koysam cokmu erken olur dıye düşünüyodum buarada kardesımın aldgı beşıgı yukledım bunlardan dıyorum

Eklentiler

• untitled.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 43
evet görüntü olarak çok şık değiller benim için görüntüden çok rahat kullanımı önemli bi de ne kadar uzun kullanırsam o kadar iyi diye düşünüyorum
senin resmini gönderiğin beşik çok şık ve güzel

Sabah burun kanamasi ile uyandim,15 dk durmadan kanadi acile geldik. Tansiyonum yukselmis. tahlil sonuclarini bekliyorum su an. Bebekte bir problem yok cok sukur.

Cok gecmis olsun.Birseye mi taktin kafani ya da tuz tuketimini arttirdin.Kontrol altina alinir tansiyon ama dikkatli olmakta fayda var.Stres yapma cok.Etkiliyor malesef.Gecmis olsun cok.

Sabah burun kanamasi ile uyandim,15 dk durmadan kanadi acile geldik. Tansiyonum yukselmis. tahlil sonuclarini bekliyorum su an. Bebekte bir problem yok cok sukur.
Çok geçmiş olsun canım
Acile gittiğin iyi olmuş..
Bazen olabiliyor tansiyon yükselmesi ya da düşmesi.
Benim de düşer.

Dünya sağlık örgütünün belirlediği standarda göre yetişkin sağlıklı bir insanın günlük tüketmesi gereken tuz miktarı 1 çay kaşığı. Biz bu değeri malesef günlük beslenmemizde rutinde zaten aşıyoruz. O yüzden ben tuz tüketimimi eskiye nazaran daha da azalttım. Misal salataya tuz koymuyorum onun yerine limon yağ sosuyla yetiniyorum. Yemeklerde de azalttım tuzu.

Ben hamile kalınca dahade artırdım tuzu malasef mide bulantıma ve midemin rahatlamısını sağlıyor annem hep ödem olcak ilerde diyor ama engel olamıyorum kendime

Benim bu akrabadan alacağım görüntü olarak kötü durmuyor estetik Aslında. Kenarları beyaz ahşap şeklinde içine tekstili filan baya bu kocaman beşikler gibi döşenebiliyor. Sevimli duruyor. Ben bebeğimin cinsiyeti nolursa olsun ekru füme tonlarında bir şey yapmayı düşünüyorum zaten.

Ben hamile kalınca dahade artırdım tuzu malasef mide bulantıma ve midemin rahatlamısını sağlıyor annem hep ödem olcak ilerde diyor ama engel olamıyorum kendime
Bulantın dokuz ay sürecek değil ya geçince azaltırsın sen de. Bence şu anki konforun daha önemli strese spkma bir de bu yüzden

Benim bobreklerde genetik kistik yapisi var.Tuz yasak.Hamile kalmadan sifir tuz besleniyordum haliyle.Su 3 aydir malesef bende tuzlu tuketiyorum.Su bulantim gecince tekrardan tuzsuz hayata devam insallah.Doktora da sordum sebze vs aldigin tuz yeterli ekstrasinin bebehe yarari yok diye.Insallah gecsin su bulanti tamamen de tuzsuz hayatima geri doneyim.

Cok gecmis olsun.Birseye mi taktin kafani ya da tuz tuketimini arttirdin.Kontrol altina alinir tansiyon ama dikkatli olmakta fayda var.Stres yapma cok.Etkiliyor malesef.Gecmis olsun cok.

Herkese cok tesekkur ederim. Esasen dun tuzlu yemis olabilirim. Ben onceden de dusuk tansiyonu olan bir insandim o sebeple tuzlu yemem gerekiyordu zamanla damak tadim alistigi icin zehir gibi tu olmadikca ayirt edemiyorum. Tuzsuzu anliyorum ama hemen. Dun corba icmistim esim corbanin cok tuzlu oldugunu soyledi mesela. Bana normal geldi. Sonra bir tane maden suyu ictim. Bir de anlamsiz yere gece agladim sizladim uyudum sonra. Anlamsiz olmasi normalde dert etmeyecegim biseye bayagi ic cekerek agladim.

Kan tahlillerim vr idrar tetkiklerim normal. Bi problem yok. Bebek ve ben iyiyiz sadece ekmek pasta ve tuzlu baharatli yiyecekleri yemeyip tansiyonumu 1 hafta sabah aksam olcmemi tavsiye ettiler. Kendi doktoruma da gidip olani biteni anlattim. Sonuclari gosterdim. Doktorumda onemli bir sey olmadigini bir de kbb ye gitmemi istedi. Oyle iste. Fazlasi ile yorucu bir gundu.

Evet stokkenin ikizi yok maalesef

Bunun benzerini ilk 2 ay kullanabildik biz daha sonra normal boy beşiğe gectik kucuk ve yükseklik olarak cok aşağıda geldi bana özellikle sezaryen oldugum icin egilip bebegi almakta cok zorlamistim
Kardesinin bebegi buyumus olur sana verir doguma

Cokkk heycanlı hayırlısı ile gel
Dakikalar kalmış bizede haber ver canm
Kızlar yazamadım dün gittik Dr.a ama bizim bebiş uyuyodu dönmüş popoyu çekmiş bacakları uyudu durdu bir türlü uyandiramadik Dr.küp şeker verdi bide kana daha kızlı karıştığı için belki uyanır diye ama yok göremedik sonra tansiyonum yüksek çıkınca başka yerde ölçtürdü tekrar geldik tekrar bakayım dedi bu sefer uyanmış ama yine sırtı dönük göremedik.
Perşembe Cuma tekrar gelin dedi Dr.gidicez yine mecbur.Ordan bide avmye gittik indirimler vardı negüzel ama pek bişey alamadım bitane oyuncak aldım sadece.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sonuçlarin iyi çıkar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…