Önemli olan içten nemli tutmak. Su içebildiğin kadar iç. Ben lierac ın çatlak kremini kullanıyorum bir de loccitane ın shea butter lı vücut yağını. Kokusu güzel hoşuma gitti bir de vücutta öyle çok yağlı yağlı kalmıyor hızlı emiliyor bu yağdan ellerim de nasibini aldı ellerim eskiye nazaran daha yumuşak oluyor.Gunaydin herkese.Normalde gunde 3 litre su kesin icerdim.Simdi max 2-3 bardak oldugundan derim kupkuru.Gobek bolgeniz kasiniyor mu sizin de?Benim durmadan kasiniyor.Ben oyle aman aman bakim ,kozmetik vs islerinden anlamiyorum.Var mi kullandiginiz ve tavsiye edeceginiz nemlendirici su surecte kullandiginiz ?
sabahtan beri bende ona bakıyorum form da bir çok yağ ismi krem ismi yazmışlar ben duştan sonra vazelin kullanmaya başladım çok yağlı bişe zatenGunaydin herkese.Normalde gunde 3 litre su kesin icerdim.Simdi max 2-3 bardak oldugundan derim kupkuru.Gobek bolgeniz kasiniyor mu sizin de?Benim durmadan kasiniyor.Ben oyle aman aman bakim ,kozmetik vs islerinden anlamiyorum.Var mi kullandiginiz ve tavsiye edeceginiz nemlendirici su surecte kullandiginiz ?
bi de kesinlikle kaşımayın demişler çatlak oluşumunu hızlandırıyormusGunaydin herkese.Normalde gunde 3 litre su kesin icerdim.Simdi max 2-3 bardak oldugundan derim kupkuru.Gobek bolgeniz kasiniyor mu sizin de?Benim durmadan kasiniyor.Ben oyle aman aman bakim ,kozmetik vs islerinden anlamiyorum.Var mi kullandiginiz ve tavsiye edeceginiz nemlendirici su surecte kullandiginiz ?
Şu an kakao yağı kullanıyorum ben her yerime canım. 20.hafta itibariyle lierac kullanıcamGunaydin herkese.Normalde gunde 3 litre su kesin icerdim.Simdi max 2-3 bardak oldugundan derim kupkuru.Gobek bolgeniz kasiniyor mu sizin de?Benim durmadan kasiniyor.Ben oyle aman aman bakim ,kozmetik vs islerinden anlamiyorum.Var mi kullandiginiz ve tavsiye edeceginiz nemlendirici su surecte kullandiginiz ?
Vazelin çok kullanma canım, içeriği ağır malesef. Paraben ve petrolatum benzeri maddeler var içerisinde. Normalde de çok tercih etme yanisabahtan beri bende ona bakıyorum form da bir çok yağ ismi krem ismi yazmışlar ben duştan sonra vazelin kullanmaya başladım çok yağlı bişe zaten
Alt demirlere takilan ek ayak var sallamak için o şekilde sallanıyor. Demirleri takmadan da aslında sallanıyor . Ama bı mağazada satıcı kız sallanmak park besikleri bozar fazla sallamayin dedi ama bilemem. Benim niyetim sallamadan büyütmek ama inşallah başarım. Zira oğlumu tam üç sene gece gündüz salladımcehaletimi mazur gör bu park beşikler sallanıyor mu aynı zaman da ? hangi mekanizmayla acaba ?
Yaramaz bebisler bende dün gittim doktor gördü ama kordon da olabilir bı ay sonra bidaha bakip kesin konuşalım dediKızlar yazamadım dün gittik Dr.a ama bizim bebiş uyuyodu dönmüş popoyu çekmiş bacakları uyudu durdu bir türlü uyandiramadik Dr.küp şeker verdi bide kana daha kızlı karıştığı için belki uyanır diye ama yok göremedik sonra tansiyonum yüksek çıkınca başka yerde ölçtürdü tekrar geldik tekrar bakayım dedi bu sefer uyanmış ama yine sırtı dönük göremedik.
Perşembe Cuma tekrar gelin dedi Dr.gidicez yine mecbur.Ordan bide avmye gittik indirimler vardı negüzel ama pek bişey alamadım bitane oyuncak aldım sadece.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sonuçlarin iyi çıkar inşallah.
Bende dayamadm dün iki tane zıbın aldım. Bizimki de bı ay sonra kesinleşecek cinsiyeti doktor emin olanmadi kordon olabilir acele etmeyin dediKızlar yazamadım dün gittik Dr.a ama bizim bebiş uyuyodu dönmüş popoyu çekmiş bacakları uyudu durdu bir türlü uyandiramadik Dr.küp şeker verdi bide kana daha kızlı karıştığı için belki uyanır diye ama yok göremedik sonra tansiyonum yüksek çıkınca başka yerde ölçtürdü tekrar geldik tekrar bakayım dedi bu sefer uyanmış ama yine sırtı dönük göremedik.
Perşembe Cuma tekrar gelin dedi Dr.gidicez yine mecbur.Ordan bide avmye gittik indirimler vardı negüzel ama pek bişey alamadım bitane oyuncak aldım sadece.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sonuçlarin iyi çıkar inşallah.
bi de kesinlikle kaşımayın demişler çatlak oluşumunu hızlandırıyormus
Şu an kakao yağı kullanıyorum ben her yerime canım. 20.hafta itibariyle lierac kullanıcam
Aynen başta bir beşik en ideali . Biz Ikea besiklerini tarz olarak çok begenirdik ama sabit oluşu beni çok zorladı oğlum hep sallanmak istedi hep ayağımda sallamak zorunda kaldım. Çok zor valla. İnşallah ikinci bebisim sallanmayi sevmezBenim iki çocuğum var, üçüncüsü olacak inşallah. Bebeğin karakteri, ailenin yaşam şekli, ebeveynlerin tutumu çocuğun yatağında ya da odasında yatmasını etkiliyor bence. Küçük beşik, parkbeşik, büyüyen beşik ve çocuk odasını hep denedim. Bu iş biberon kullanmaya benziyor aslında. Bebek sallanmayı sevmiyotirsa en lüks sallanan beşiği alsanız da bir mana ifade etmiyor. Ya da sallanmak istiyorsa sallanmayan bir beşik sizi mutlu etmiyor.
Bence ilk dönemde bebek, annenin odasında yatmalı. Bebeği odasına taşımayı ise bebeğin gece uyanma döngüsüne göre karar vermek gerekli bence. Anne sık uyanan bir bebeğin karnını doyurmak için her oda değiştrdiğinde daha fazla efor sarfedip daha çok yorulacak ve daha yorgun uyanacaktır.
Bebek annenin sıcaklığında uyumayı öğrenince onu yatağında uyutmaya çalışmak işkenceye dönüşüyor. Anne sıcaklığında uyumayan bebek kendi yatağında da odasında da uyuyor.
Biri 5, diğeri 2.5 yaşındaki çocuklarım aynı odada ranzaya da dönüşebilen yataklarında yatıyor.
Bence çocuğa oda yapmadan önce uzun yıllar kullanılabilecek bir seçim yapılmalı. Ailenin başka doğabilecek çocukları ve onların muhtemel cinsiyetleri de hesaba katılmalı. Geçiş için çok masraflı olmayan bir beşik her türlü ihtiyacı karşılayacaktır, alçak olmasın yeter :) sonrasında tecrübe artınca çocuğunuz ve kendiniz için en doğru kararı vereceksinizdir. Biraz sabır lazım yani.
Kusura bakmayın lütfen aşırı uzun oldu.
Aynen başta bir beşik en ideali . Biz Ikea besiklerini tarz olarak çok begenirdik ama sabit oluşu beni çok zorladı oğlum hep sallanmak istedi hep ayağımda sallamak zorunda kaldım. Çok zor valla. İnşallah ikinci bebisim sallanmayi sevmez
tatlım kakao yağı için karartıyor falan demişlerdi bi ara bende düşündüm ama o sebeple vazgeçmiştim kararma oldu mu peki ?Şu an kakao yağı kullanıyorum ben her yerime canım. 20.hafta itibariyle lierac kullanıcam
bunu bilmiyordum bak bırakayım o zamanVazelin çok kullanma canım, içeriği ağır malesef. Paraben ve petrolatum benzeri maddeler var içerisinde. Normalde de çok tercih etme yani
genetikle alakalı imiş aslındaCatlak kacinilmaz olucak gibi bende cunku derim ona cok musait ama kasimamaya calisayim en iyisi
Valla kimseyi dinleme herkese gore degisiyor. Ben kizima büyüyen besik takim olarak aldim. 6 ayda yanımda uyusun diye beşik aldim. Odasını erken ayırdım ve büyüyen beşikten cok memnun kaldim. Kızım şuan 18 aylık. Bir aksilik çıkmazsa yazın beşiği açıp tek kisilik yataga çevirecem ve kızım orada uyuyacak. Cok rahat ettik. Eger kırılma olmazsa 10-11 yaşına kadar kullanir. Eni 80 boyu 190 daha ne olsun. Ha simdiki bebeğim icin mecbur park yatak alacam. Kızım zarar vermesin ulasamasin diye. Yoksa park yataklari hic sevmiyorum. Ama kızımın beşiğine koysam bebeği beşiği ters çevirir. Hatta icine girer.Yani park beşik diyorsunuz onlara bi bakayım ben de bu konuda bende çok kararsızdım büyüyen beşik iyi dediler bazıları kötü ama bende park beşikte karar kıldımne kadar kullanabiliriz onu ?
Doktorumun önerisiyle solante pregna kullanıyorum canım 9.haftadan beri
Teşekkür ederim kızlar hemen onu alayım ozaman ben de önceden kalan bioderma vardı onu kullanıyordum ama zararlı olabileceği aklıma yeni geldi havalar da ısındı güneş kremsiz olmaz bir an önce doktorların önerdiği bir marka almam lazım oyüzden sağolun tavsiyeniz içinÖnceki kullandığım güneş kremleri gibi değil bu yüzde ince film Halinde kalıyor ama önmeli olan koruyuculuğu sonuçta sadece bu yaz kullanacam ben çok takılmıyorum açıkçası.
Canım inşallah 15 gün sonra sonuçları. İnşallah temiz çıkar..Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim inşallah düzelir tek dileğim bu. İnsan hiç başına gelmicek gibi yaşıyor hiç aklıma gelmedi benimde böyle birşey le karşılaşacağım.Allah ömür versin yaşasın kızım sağlıkla. Ama dertte Allahtan şifada. Ne gelirse Rabbimden kabulüm.
İyi gelir canım ben çok sevdim kakao yağını. Çok güzel nemlendiriyo kadife gibi yaptı tenimiEn iyisi dogal kullanmak sanirim.Ben de kakao yagi alayim dustan sonra sureyim bari.Iyi gelir umarim.
Kati hindistan cevizi yağını oneririm. Ben onu kullandım hic catlagim olmadı. Şok markette vartatlım kakao yağı için karartıyor falan demişlerdi bi ara bende düşündüm ama o sebeple vazgeçmiştim kararma oldu mu peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?