2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bişey sorcam özellikle tüp bebekle hamiş olanlar eşlerinizle ilişki yaşıyomusunuz?
Tup bebek değil benim ki ilişki yaşıyoruz biz sadece ilk zamanlar benim erken uyumalarim halsizligim sebebiyle çok olmadı ama şuan rutin devam ediyor yani hiç bırakmadık doktora da sordum bi sorun olmaz riskli bir durum yok içiniz rahat olsun dedi

Ay kuzum ya fındığa bak sen anlaşıldı senin bence kızın olacak tatlımAllah gönlüne göre versin sağlıkla gelsin bebişin

Benim arkadaşımın kızı 3.5 yaşında ve hala kullanıyo canım. Ama ben o kadar kullanmam, en geç 1.5 yaşında falan yatağına geçiririm
Herşey öyle düşündüğün gibi olmuyor yada ne bileyim ben yapamadım inşalla h dediğin gibi 1.5 yaşında geçirirsin...

Canım benim 15 gün beklemek.zor tabi Rabbim inşallah güzel haberlerle karşılaştırın seni Rabbim yüzünüzu güldürsün sağlıkla almak nasip etsin kucağınıza...guzel haberlerle gel haberdar et bizidedualarımız seninle

Canim insallah gecici bir ödemdir o gördükleri insallah 15 gun sonra güle oynaya cikarsin o hastaneden

Kızlar bişey sorcam özellikle tüp bebekle hamiş olanlar eşlerinizle ilişki yaşıyomusunuz?
Pembepanterr canım ben de tüp bebek yöntemiyle hamileyim.
Cinsellik konusu bizde de ilk 3 ay riskli diye olmadı, sonrasında da düşünmedik hiç.
Korkuyorum sanırım ister istemez.
Yani ev arkadaşı gibi takılıyoruz şimdilik

Kızlar dışarı çıkarken hangi güneş kremini kullanıyorsunuz çok acil bir güneş kremi almam lazım ama karar veremedim doktorumu da son zamanlarda çok arayıp rahatsız etmek zorunda kaldığım için bunu sormak için aramaya çekiniyorum sizlere hangi markaları tavsiye ettiler acil yardımınıza ihtiyacım var

Solante pregna kullanıyorum ben. Gebelikte bu öneriliyor

Herşey öyle düşündüğün gibi olmuyor yada ne bileyim ben yapamadım inşalla h dediğin gibi 1.5 yaşında geçirirsin...
Şu an planlarım hep o hönde ama tabi yaşamadan bilemiyo insan canım. Bakalım görücez artık

Doktorumun önerisiyle solante pregna kullanıyorum canım 9.haftadan beri

Kızlar hepinize cok cok teşekkür ederim inşallah düzelir tek dileğim bu. İnsan hiç başına gelmicek gibi yaşıyor hiç aklıma gelmedi benimde böyle birşey le karşılaşacağım.Allah ömür versin yaşasın kızım sağlıkla. Ama dertte Allahtan şifada. Ne gelirse Rabbimden kabulüm.

Onun için yüzde bembeyaz kalıyor sürerken dağılmıyor çok zor sürülüyor diyorlar canım ama sen memnun musun peki

Önceki kullandığım güneş kremleri gibi değil bu yüzde ince film Halinde kalıyor ama önmeli olan koruyuculuğu sonuçta sadece bu yaz kullanacam ben çok takılmıyorum açıkçası.

Gunaydin herkese.Normalde gunde 3 litre su kesin icerdim.Simdi max 2-3 bardak oldugundan derim kupkuru.Gobek bolgeniz kasiniyor mu sizin de?Benim durmadan kasiniyor.Ben oyle aman aman bakim ,kozmetik vs islerinden anlamiyorum.Var mi kullandiginiz ve tavsiye edeceginiz nemlendirici su surecte kullandiginiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…