2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
tatlım kakao yağı için karartıyor falan demişlerdi bi ara bende düşündüm ama o sebeple vazgeçmiştim kararma oldu mu peki ?
Hayır canım hiç olmadı. Güneşle temas ederse bronzlaştırma özelliği var yazın canım. Ben zaten karnıma göğüslerime kalçalarıma ve baldırlarıma sürüyorum. Güneş görmeyen yerler hep. 20.hafta itibariyle de tam yaz gelmeden lierac a geçicem. Sorun yaratmıyo yani canım

anladım canım denemem gerekiyor esmerim ve cildim güneşi kararmayı çok seviyor güneş görmeyen yerlerim bile neredeyse hep aynı renk oluyor siyahi gibi olmaktan çekinmiştim açıkçası

canım bence 15gun o stresle beklme ve hemen baska bı doktora daha gıt. gerekırse profesöre gıt. okadar fsrklılasıyokı doktorların dedıklerı.. Allahım bebgını sağlıkla sana bağışlası İnşallah..

Kızlar bişey sorcam özellikle tüp bebekle hamiş olanlar eşlerinizle ilişki yaşıyomusunuz?
canım benımkı tüp bebek değil ama daha önceden 2 düşük olduğu için daha kese görmeye gıttıgımzde 16. haftaya kadar ilişki olmasın demişti. dün kontrole gıttık bıdaha 1ay snra çağırdı bızde sorduk ilişki olsunmu dıye. tramvatık olmayan ilişki olabılır dedı o nedemekse anlayamadık :) dıkkatlı olun yavaş fln demek ıstedı herlde :) eskı rutıne devam etmem ama haftada kere fln olabılır dıye dusnuyorum daha olmadı bakalım. bırazda kasılmama baglı

Kızlar bişey sorcam özellikle tüp bebekle hamiş olanlar eşlerinizle ilişki yaşıyomusunuz?
Benim kızım tüp bebekti. 9 ayda sadece 1 kere iliskiye girdik. Esimde bende korktugumuz icin yapmadık.suan normal gebelik bunda da doktor yasakladi

anladım canım denemem gerekiyor esmerim ve cildim güneşi kararmayı çok seviyor güneş görmeyen yerlerim bile neredeyse hep aynı renk oluyor siyahi gibi olmaktan çekinmiştim açıkçası
Yok yok canım o kadar etkilemez bu yağ

Ay buna çok güldüm ya ben olsam travmatik derken? Derdim vahşice şaapmayın demiş adam ben sadece biz kardeş kardeş yatıyoz sanıyodum tüm topik yıkılıyo ya

Kızlar benim yüzüm kuruydu, gebelikten sonra daha kurur oldu. Yüzünüze nemlendirici ne kullanıyorsunuz?
Canım bende aynı durumdayım hatta pul pul dökülüyo deri değiştiriyorum ayrıca cildim aşırı aşırı hassas kızarıklar da oluştu napıcam bende bilmiyorum arayış içindeyim bunada kimse bişey yazmamış çatlak kremi güneş kremi herşey ok bende bi tek cilt kreminde takılı kaldım

Ay buna çok güldüm ya ben olsam travmatik derken? Derdim vahşice şaapmayın demiş adam ben sadece biz kardeş kardeş yatıyoz sanıyodum tüm topik yıkılıyo ya
hahah ay bende sonra pısman oldum keşke sorasaydım dıye ama oan cok utandım ondan soramadım. bıde erkek doktor :) hayır ustten fln demek ısteseydı ılıskı demzdı dımı ona :) okadar arada kaldımkı anlatamam

Ben de önceden bioderma kullanıyordum ondan çok memnundum hatta bir yaz tatilinde eşimin göğsüne Saruman bile yapmışlığım var o derece koruyucu idi

Canım bende araştırdım en iyisi buymuş bende alıcam sen nerden aldın eczaneden mi? Yoksa gratis watsonslarda falan varmı birde fiyatı ne kadar?
Eczaneden almışım geçen sene aldım ben önceki gebeliğimde ama kullanamadan bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Yazın da bunu kullandım. Fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum eczaneden almıştım ama.

Aman ne utanıyosun zaten en mahrem yerimizi görenler onlar varmı ötesi :) ya gidip gelirken kilometreyi düşük tutun demek istemiş anla işte radar var radar hız sınırı ihlali yapmayın diyiverioo

Aman ne utanıyosun zaten en mahrem yerimizi görenler onlar varmı ötesi :) ya gidip gelirken kilometreyi düşük tutun demek istemiş anla işte radar var radar hız sınırı ihlali yapmayın diyiverioo
heh ıyı sende benım anladığımı anladıysan ozman gonul rahatlığıyla ılıskıye gırebılırım 4ay sonra

Malesef cnm bebekle çok alakali sallanma durumu. Ama bu sefer daha tecrübeli davranabilirsem uyku eğitimini erken aylarda tamamlamak istiyorum inşallah bazı bebekleri uykuyu sever çabuk dalar oğlum şimdi kendi uyuyor ama asla benim uykum geldi demez her yatma saati itiraz eder mutlaka oyunu uykuya hep tercih ediyor

Önceki nemlendiricime devam ediyorum anti aging li değildi zaten. Doktoruma sordum sıkıntı olmaz devam edebilirsin dedi. Origins var şu an
Ben caudalie resrevatrol serisini kullanıyordum, bitti. Serum, göz çevresi ve gündüz kremi. İçeriği de temiz, tekrar sipariş edeyim olmazsa.

genetikle alakalı imiş aslında
Benim annem üç çocuk doğurmuş hatta erkek kardeşim altı kilo doğmuş. Ona rağmen hiç çatlağım olmazdi diyo. Ama ablamda bende çatır çatır catladik valla o zaman çok takiyordum şimdi baktım karnım hafiften çatlamaya baslicak kirmizi izler başlamış eşime gösterip dalga geçiyorum bak buralar caliyacak diye canımız sağolsun bebisler iyi olsun. Napalim olacağı varsa olur. Tabi nemli tutmak hasari azaltabilir . Bende işe yaramamisti kremler . Bu sefer bitkisel yağlar denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…