2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tamam tatlım, biraz daha sabredelim beraber boyatırız bu arada evde normal göz farı ile boyadım biraz kapanıyor, acil durumlar için çözüm olabilir.

Ben de boyaya ara verdim bakalım belki de boyatmayabilirim doğum iznine kadar idare edebilirsem

Evet odasını hazırlamak bana da heyecan veriyo :) ama direkt montessoriye geçmek istediğim için 1 sene sonra o şekilde hazırlıyım odasını diyorum. Şimdi odası için çok bi şey yapmıycaz sanırım

Biz dun bu bebek arabasini aldik, hic alma niyetinde degildik. Cok erken diyorduk ama saticinin gazina geldik sanirim. Umarim dogru secim yapmisizdir. Bize saglam gibi geldi.

Eklentiler

• Screenshot_20190423-140632_Samsung Internet.webp
    30 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20190423-140623_Samsung Internet.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar bugun 2li testin sonucunu ögrendik cok şukur hersey normal dedi.birdahaki ay gittigimizde neye bakiyolar bilgisi olan varmi.kilo konusuna gelince ben zaten kilolu hMile kaldim bulantimdan dolayida ekmeği cok yiyorum.birde agzim cok aci tatli seylerde cok yiyorum tabi hic birinden lezzet alamiyorum sirf yemis olmak icin bulantim gecmiyor bi turlu aşiri değil ama.tadini alarak yemeyi özledim ama saglikla ilerlesinde raziyim cekmeye

Kaçıncı haftadasın canım ?

Canm adet tarihime gore 15. Haftadayim ama gec yumurtlamistim ben o yuzden 14. Hafta diye duşunuyorum
Ben bugun 14+0 dayım .
Doktorum ayda bir görsem yeterli dedi .
19. Hafta gibi kontrole gidicem sonra da detaylıya girerim .
Doktorum özellikle bişeye bakıcaz demedi .
Büyük ihtimalle kan testlerini yeniler .
Balık yağına falan başlatır .
Şuan ben haftada 2 yiyorum diye ilaç yazmadı .

Ne kullaniyosun ilac olarak vitamin değilmi benm doktor balik yaği vermicek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…