2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ne kullaniyosun ilac olarak vitamin değilmi benm doktor balik yaği vermicek galiba
Şuan ferrum (kan ilacı ) ve multıvitamın kullanıyorum sadece ..
Bugun tahlıller yenılendı bunlra devam şimdilik dedi ..

Saol canım aminn. Dualarınız için cok cok teşekkür ederim. Allah hepimizin yavrusunu bize bagıslasın.
Kötü düşünmüyoruz cnm Allah var gam yok inşallah yanılma olur kötü sonuçlanmaz iyi düşünelim sen kız çok istiyordun cinsiyeti öğrendin mi cnm inşallah allah gönlüne göre eli ayağı düzgün turp gibi bir prenses nasip eder rabbim sınıyordur şükret sükunet içinde bekle gönlünü ferah tut millete neler neler söylüyorlar çok şükür yanılıyorlar üzülme cnm aksi bir durum olsa bile sınavım diyip şükret rabbim evlat acısı yaşatmasın dualarımdasın artık Gökdeniz’im

Bende 5 kilo aldım bu dördüncü hamileligim hiç bukadar iştahlı olduğumu hatırlamıyorum. 10 gündür yemek yemeye başladım kıtlıktan çıkmış gibi sürekli turşu ekşi meyve yiyorum . Iki gün önce bir tabak çilek bir kase turşu bir tabak çilek bir kase turşu yedim ..... sürekli çıldırmış gibi turşu yemek istiyorum . Ödem oldum şimdiden davul gibi

İyi akşamlar kızlar, haftasonu kontrole gittiğimde doktorum vajinal kültür ve Smear de alalım dedi.
Akıntım vardı ve kasık ağrım, başka bir şikayetim yoktu aslında.
Bugün aradı sonuçların bir kısmı çıkmış, sonuçlardan birinde, vajinada “ klebsiella pneumoniae “ diye bir bakteri çıkmış.
Aksel 500 yazdı.
Ben ilk kez duydum acaba aranızda duyan ya da bilen var mı!

Antibiyotik canım bildiğim kadariyla

Amin canim cok sagol hayirlisiyla ve saglikla su gibi kolay dogumlarimiz olur insallah.
Cin takviminde de erkek cikmisti bu arada o da tuttu.
Amiin canım.
Benim tutmadı çin takvimi kız diyodu :) zaten tek istediğimiz sağlıklı olması, cinsiyet hiç düşündüğümüz şey bile değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…