Ben 171 im 54 le gebe kaldim.3 kg aldım. Tedavi oncesi 52,5 idi. Doktorum kilomu ölçmüyor bile sen dikkat ediyorsun zaten diye. Diyetisyenim diyor ki ben gebeliğe düşük kilo aralığında başladığım için ilk zamanlar yağlanma çok olacak alacaksın normal dedi. Beni kilo değil de çatlaklar korkutuyor e onda da ne kadar dikkat etsem de kaderimde varsa yine olacak.işte banada öyle dıyodu ben 3.5 kılo almışım :) gerçi boyum 172 58le hamıle kaldım kılolu degıldım yanı ama yınede eşim nefret edıyo kılodan o korkutuyo bıraz benı. doktor 9 kıloyla hamılelıgı tamamlamamz lazım dedı ama gıdısata gore zor gııbı. İnşallah doğum sonrasında verebılırız
aşağı yukarı boylarımızda kılolarımzda aynı gbıı. bnde 3.5 kılo aldım kımıne gor normal ama doktoruma göre fazlaymış. aynen çatlaklardan bende baya korkuyorum. bekarken cok kili alıp vermıstım o dönem basenımın yan taraflarında bıraz çatlat oluuşmustu. şimdi korkuyorum çatlamaya meyıllımıyım acaba dıye. kantoran yagı suruyodum geceleri ama ondanda tam emın olamadım burdakı arkadaşların tavsıyesıyle hındıstan cevızı yagı al dedım eşime bıde onu denıcem bakalım. 20.haftadan sonrada lıerac alıcam İnşallah çünkü kaşınmaya başladı göbeğim korkuyorum. aynen gercı dedıgın gıbı nekadar dıkkat etsekte kaderımızde varsa çatlıcazzzzBen 171 im 54 le gebe kaldim.3 kg aldım. Tedavi oncesi 52,5 idi. Doktorum kilomu ölçmüyor bile sen dikkat ediyorsun zaten diye. Diyetisyenim diyor ki ben gebeliğe düşük kilo aralığında başladığım için ilk zamanlar yağlanma çok olacak alacaksın normal dedi. Beni kilo değil de çatlaklar korkutuyor e onda da ne kadar dikkat etsem de kaderimde varsa yine olacak.
işte banada öyle dıyodu ben 3.5 kılo almışım :) gerçi boyum 172 58le hamıle kaldım kılolu degıldım yanı ama yınede eşim nefret edıyo kılodan o korkutuyo bıraz benı. doktor 9 kıloyla hamılelıgı tamamlamamz lazım dedı ama gıdısata gore zor gııbı. İnşallah doğum sonrasında verebılırız
tatlım bende çalışıyorum ama bi kaç durak geride inip yürüyorum işim çok yoğun değil masabaşı ama senin işin yoğun sanırım kolay gelsincanım sabah 8,30 akşam 6,30 çalışıyorumeve kendımı okadar zor atıp yemeği bile en basıtlerınden gecıştırmeye çalışıyorumkii yürüyüşe zaman bile bulamıyorum bide aşırı bı uyku hali var buldugum her fırsatta uymak ıstıyorum 8 saat uyku yetmezmı ınsana ama yetmıyo.Maşallah ne guzel sen yuruyebılıyomussun çok faydalı ya İnşallah hep devam edebılırsın
9 kilo mudoktora göre çokmuş canımm. hamılelıgı 9 kılo alarak tamamlamamaız lazım dıyo. immmmkansız gbı tabı :) bebeklerımız sağlıklı olsunda İnşallah..
Benim ilk kutu lierac yarı oldu bile evdeyken aklıma geldikçe sürünüyorumaşağı yukarı boylarımızda kılolarımzda aynı gbıı. bnde 3.5 kılo aldım kımıne gor normal ama doktoruma göre fazlaymış. aynen çatlaklardan bende baya korkuyorum. bekarken cok kili alıp vermıstım o dönem basenımın yan taraflarında bıraz çatlat oluuşmustu. şimdi korkuyorum çatlamaya meyıllımıyım acaba dıye. kantoran yagı suruyodum geceleri ama ondanda tam emın olamadım burdakı arkadaşların tavsıyesıyle hındıstan cevızı yagı al dedım eşime bıde onu denıcem bakalım. 20.haftadan sonrada lıerac alıcam İnşallah çünkü kaşınmaya başladı göbeğim korkuyorum. aynen gercı dedıgın gıbı nekadar dıkkat etsekte kaderımızde varsa çatlıcazzzz
Onumuzdeki hafta alacam resmini cekip yollarim sana. Kizimda boyadim birsey olmadı. Yanliz organik diye uzun sure gitmiyor.Eczanenin önerdiği markayı bana da yazarsan sevinirim.
Cilde gire degisiyor canim. Bu arada bebek yağı kullanma tuylenme yapiyormus doktor söyledi.Bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum organik olanı. Karnım ve yanlarım çok kuruyor nerdeyse pul pul görüntü olacak. Bazen de kaşınıyor hemen yağ sürüyorum kaşımıyorum. Bunlar’ için çok erken değil mi yaçatlamasından korktum kuruyunca hep nemli kalmasını sağlıyorum bebe yağı da sürüyorum çok iyi nemlendiriyor
Insallah canimTeşeklürler kuzum deniycem inşallah iyi gelir cildime
Dr de sacmalamis vallahi hic kasamam kendimi canimin istedigini yerim 50 kere hamile olmayacagiz hamileyken alinan kilo emzirdikce kolay gidiyor onemli olan emzirirken almamak onu vermek cok zorişte banada öyle dıyodu ben 3.5 kılo almışım :) gerçi boyum 172 58le hamıle kaldım kılolu degıldım yanı ama yınede eşim nefret edıyo kılodan o korkutuyo bıraz benı. doktor 9 kıloyla hamılelıgı tamamlamamz lazım dedı ama gıdısata gore zor gııbı. İnşallah doğum sonrasında verebılırız
kuzum dedıgın yağ bumu. eşimi yolladım şok markete bunu almış doğrudur İnşallah :) bide nasıl bişey bu vazelın gıbımı nası surucemKati hindistan cevizi yağını oneririm. Ben onu kullandım hic catlagim olmadı. Şok markette var
heh işte bende bundan bahsedıyrm9 kilo mudoktorcum yapabiliyorsan sen yap diyeceksin aslında 9 kilo nedir ya 20 kilo 25 kilo alanlar var
ohh negüzel. onu kardeşim kullandı çok memnun kuzum hiç çatlağı olmadı. onada arkadaslrı önermiş. ama kardesım 20.hafta fln baslams oyuzden bende suan erknmı dıye almadım. doktoruma sordum badem yağıyla masaj yap 15dakıka sabah 15 dakıka aksam başkada hıcbsy kullanma dedı ama bıkac yorum okudum badem yağının faydasını gören cok yalnız kıllanma yapıyomus oyuzden başlamadım.Benim ilk kutu lierac yarı oldu bile evdeyken aklıma geldikçe sürünüyorum
Hiç aklıma gelmedikuzum onlar varsa da fondotenle kapatıcılarla highlither ile hiç bişeyi göstermiyorlar kapatıyorlar çatlakları
Her defasında zorla götürüyorum yatağına uyumamak için çok direnir ama gözünü kapattığı an dalio aslında. Ama o gözleri kapatmamak için çok çaba sarfedioBende oglumu hic sallamadim bebekken
Bizim uyku saati benim zorlamamla oluyor pijamasını giydirip, ışığı kapatana kadar o halaaa koşup oynamaya calisir ışık kapaninca yataga gelir ve uyur
Eşimin sirketinin medipolle anlasmasi geçen böbrek ultasonu cekildim yarı fiyat aldılar. Bunda da yarı fiyat olur iyi olur bakalım. Her türlü cekilcekMedipol 600 tl fiyat verdi
Ben bir kaç hastane fiyat aldım
Safa Hastanesi - 300
Rad İstanbul - 300
Yunus Emre Tıp Merkezi - 220
Hekimoğlu Fındıkzade - 300
Doktor bana 12 haftaya kadar kg almak yok sonrasında haftada 400 gram alacagız demişti.
Ben yetmisle hamile kalip 88 le doğum yaptim emzirirken 65 düştüm sadece emzirmekle yer şeyi yiyerek. Ama çok zayıf duruodum. Uykusuzluk bence zayiflatti beni.emzirmeyi bırakınca hızlı kilo aldım malesef bu sefer 76 ile hamile kaldım ve şuan üç kilo almışım . Bundan sonra tatlı ve hamur isini kescem inşallah. Doğumdan sonra kilo verilir ama kilo aldıkça sırtım çok agrio almamam lazım o yuzden9 kilo ile hamilelik tamamlama hiç bana göre değil.60ile hamile kalıp 26 kg almış biri olarak bu kadar az alanı taktir ederim .ben boğazımı tutamıyorum valla aklıma gelince yemek istiyorum .86 kilo ile doğuma girdim .kızımın ilk yaş gününde 68-70 falandım zamanla veriliyor .tabii ki iyi birşey değil ama benim elimden daha doğrusu boğazımdan gelmiyor .
Canim bizimde tup bebek ve korktugumuz icin hic iliski yasamadik ve dusunmuyoruzda :)Kızlar bişey sorcam özellikle tüp bebekle hamiş olanlar eşlerinizle ilişki yaşıyomusunuz?
kuzum dedıgın yağ bumu. eşimi yolladım şok markete bunu almış doğrudur İnşallah :) bide nasıl bişey bu vazelın gıbımı nası surucem
Evet canim bu. Ben yatmadan once ve sabahlari surdum. Krem gibi sur zaten eriyor hemen
Merhaba, doktorum perinatolog Alin Başgül Yiğiter’in kendi muaynehanesinde çektiririm ben, sanıyorum 450 TL fiyatıSelam merhaba kızlar, Detaylı ultrason çektirecek misiniz? Ben fiyatı iyi olan ve referansı iyi yerler bakmaya calısıyorum yavaştan varmı sizin fikirleriniz?
Kati hindistan cevizi yagiyla yorumlar cok guzel.
Boş gunum biraz da enerjim var ciktim şok a geldim.17 bucuk liraymis.Alayim da kenarda kullanilmadan dursunmalum ne kozmetik aldiysam maksimum kullanma surem ard arda 3 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?