Benimde öyle.. Hep boyattığım için beyazları görmemiş bu gözler.. Ama boyamayı düşünmüyprum canım..Kızlar saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim önde beyazlar var, gözüme çarpmaya başladı. Doktoruma sormuştum 3 ay dolunca boyatabilirsin bir sıkıntı yok dedi ama daha elim gitmedi boyaya, zaten şuan raporluyum, şimdilik erteleyebilirim. Bitkisel boyalar da hangileri hiç bilgim yok.
Bende aldim da ne kadar aldim bilmiyorumkarman yok valla zaten 65 kg’da kalmak için ayda 2-3 gün aç gezerdim 71e dayandım sonrasından korkuyorum
Hayırlı işler kuzum
YOK DOKTORA NE CEVAP VERCEM DİE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM KİLO KONUSUNDABen tartilmaya korkuyorumzayifsan 5.5 kilo fazla degil bence
canım ya bende durum vahim gibi kendimi yaşlanmış hissediyorum valla ilk 3 ay değilde 2. 3 ayda boyayabiliyoruz ama benim herif izin vermiyor zararlı dieKızlar saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim önde beyazlar var, gözüme çarpmaya başladı. Doktoruma sormuştum 3 ay dolunca boyatabilirsin bir sıkıntı yok dedi ama daha elim gitmedi boyaya, zaten şuan raporluyum, şimdilik erteleyebilirim. Bitkisel boyalar da hangileri hiç bilgim yok.
Ay valla benim çok aklıma çok gelmiyo yalan yok bebekten sonra köreldimsadece beylere değil bize de yazık dur dur nereye kadar
canım sen ılkınde nekadar kilo aldın. benım 14. haftam. dün tarttı doktor 3,5 kılo almışım 58dım 61.5 çıktım. lütfen dıkkat edelımmmm dedıBende aldim da ne kadar aldim bilmiyorumekmek cok yemiştim ben bulantılardan dolayi simdi sabah kahvaltısını saglam yapip gunduz yine abur cubur yiyorum da aksam yemegini az yiyip gece de meyveli yoğurt falan geçiştiriyorum, bide benim 3,5 yasinda oglum var onunla park, market hergun cikip yürüyüş yapmis oluyorum
canım ben hiç almadım ama yürüyüşün çok etkisi olduğunu düşünuyorum mesela günde en az 1 saat yürüyorum ben kendimi yormadan normal tempoyla hem dinç hissettiriyor hem de alışkanlık olmuş hamile kalmadan önce de çok yürürdümcanım sen ılkınde nekadar kilo aldın. benım 14. haftam. dün tarttı doktor 3,5 kılo almışım 58dım 61.5 çıktım. lütfen dıkkat edelımmmm dedı4aya yaklaştım çok şükür 3.5 kılo çokmuki
Doktor bana da boya sorun değil boyatabilirsin demişti Ocak sonu transfer öncesi bi boyattım hala onunla duruyorum saçımı topladığımda çok belli oluyor ama saldığımda rahatsız etmiyor. Ben araştırdım gebeler aveda diye bir boya ile boyuyorlar bi de o anda salonda başka boya işlemi olmayacak ben bu şekilde halletmeyi düşünüyorum.Kızlar saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim önde beyazlar var, gözüme çarpmaya başladı. Doktoruma sormuştum 3 ay dolunca boyatabilirsin bir sıkıntı yok dedi ama daha elim gitmedi boyaya, zaten şuan raporluyum, şimdilik erteleyebilirim. Bitkisel boyalar da hangileri hiç bilgim yok.
Bence boyatma gittiği yere kadar sağlık her şeyden önemli ne kadar boyayabilirsin deselerde sonuçta var bi kimyasal - ben bitkisel yazanlara da güvenmiyorum bende de var beyazlar hatta dip saçımla renk farkı da var ama boyatmayacağım
Saç rimeliyle ya da farla kapatılabiliyormuş, bir süre öyle idare edeceğim.canım ya bende durum vahim gibi kendimi yaşlanmış hissediyorum valla ilk 3 ay değilde 2. 3 ayda boyayabiliyoruz ama benim herif izin vermiyor zararlı diehatta doğumda bant takarsın dioo
VALLA İYİ FİKİR GİBİ MANTIKLIDASaç rimeliyle ya da farla kapatılabiliyormuş, bir süre öyle idare edeceğim.
Ben evde boyuyorum canım, kuaförde saatlerce kafam ıslak oturmayı sevmiyorum. Ben de tam transferden önce boyamıştım, aynıyız :) sabretmeye çalışacağım bakalım, çol depresyona girersem boyarım.Doktor bana da boya sorun değil boyatabilirsin demişti Ocak sonu transfer öncesi bi boyattım hala onunla duruyorum saçımı topladığımda çok belli oluyor ama saldığımda rahatsız etmiyor. Ben araştırdım gebeler aveda diye bir boya ile boyuyorlar bi de o anda salonda başka boya işlemi olmayacak ben bu şekilde halletmeyi düşünüyorum.
Kötü hissedersen dürt beni bir gün buluşur bakım günü yaparız beraber boyatırızBen evde boyuyorum canım, kuaförde saatlerce kafam ıslak oturmayı sevmiyorum. Ben de tam transferden önce boyamıştım, aynıyız :) sabretmeye çalışacağım bakalım, çol depresyona girersem boyarım.
İlkinde toplam 20 kilo almistim emzirdikce de kolay vermistim bakalim bunda ne olacakcanım sen ılkınde nekadar kilo aldın. benım 14. haftam. dün tarttı doktor 3,5 kılo almışım 58dım 61.5 çıktım. lütfen dıkkat edelımmmm dedı4aya yaklaştım çok şükür 3.5 kılo çokmuki
edipol Esenler e gidiyorum orda cektiricem inşallah. Ama fiyat sormayi unuttum bidahaki ay sorucam zaten 21 haftada cekilcekw demişti doktor
canım sen ılkınde nekadar kilo aldın. benım 14. haftam. dün tarttı doktor 3,5 kılo almışım 58dım 61.5 çıktım. lütfen dıkkat edelımmmm dedı4aya yaklaştım çok şükür 3.5 kılo çokmuki
Kızlar bebek arabasında kimle konuştuysam travel sistem alma 6 9 Aydan sonra zor sığıyorlar baston almak lazım diyor büyük geniş puset arabalar mı alsak travel sistem mi çok kararsız kaldıksiz hangisini önerirsiniz
rabbim herşeyin hayırlısını versin .inşallah sağlıklı bir bebektir .Bugün buraya kızım olacak diye mutlulukla gelmek isterdim..ama olmadı.. Bebegin sol ense kökünde 9mm kalınlığa ulaşan kist mevcut. 15 gün sonra herşey netleşecek.eger ilerlerse üniversiteye sevk verilecek. Ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum. Ne yerdeyim ne gökte...
Selam merhaba kızlar, Detaylı ultrason çektirecek misiniz? Ben fiyatı iyi olan ve referansı iyi yerler bakmaya calısıyorum yavaştan varmı sizin fikirleriniz?
Kızlar saç boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz? Benim önde beyazlar var, gözüme çarpmaya başladı. Doktoruma sormuştum 3 ay dolunca boyatabilirsin bir sıkıntı yok dedi ama daha elim gitmedi boyaya, zaten şuan raporluyum, şimdilik erteleyebilirim. Bitkisel boyalar da hangileri hiç bilgim yok.
canım sabah 8,30 akşam 6,30 çalışıyorumcanım ben hiç almadım ama yürüyüşün çok etkisi olduğunu düşünuyorum mesela günde en az 1 saat yürüyorum ben kendimi yormadan normal tempoyla hem dinç hissettiriyor hem de alışkanlık olmuş hamile kalmadan önce de çok yürürdüm
işte banada öyle dıyodu ben 3.5 kılo almışım :) gerçi boyum 172 58le hamıle kaldım kılolu degıldım yanı ama yınede eşim nefret edıyo kılodan o korkutuyo bıraz benı. doktor 9 kıloyla hamılelıgı tamamlamamz lazım dedı ama gıdısata gore zor gııbı. İnşallah doğum sonrasında verebılırızMedipol 600 tl fiyat verdi
Ben bir kaç hastane fiyat aldım
Safa Hastanesi - 300
Rad İstanbul - 300
Yunus Emre Tıp Merkezi - 220
Hekimoğlu Fındıkzade - 300
Doktor bana 12 haftaya kadar kg almak yok sonrasında haftada 400 gram alacagız demişti.
doktora göre çokmuş canımm. hamılelıgı 9 kılo alarak tamamlamamaız lazım dıyo. immmmkansız gbı tabı :) bebeklerımız sağlıklı olsunda İnşallah..İlkinde toplam 20 kilo almistim emzirdikce de kolay vermistim bakalim bunda ne olacak
Bence sende cok almamissin
h doğum sonrasında verebılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?