2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar aranızda zor nefes alan varmı ?
Sürekli derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum .
Bazen alamıyorum panikliyodum .
Konsantre olup düzgün nefes almaya falan çalışıyorum
Her zaman olmasa da arada oluyo bana canım. Bi de bazen burnum tıkalı gibi oluyo iyice nefes nefese kalıyorum konuşurken yemek yerken falan

Kızlar aranızda zor nefes alan varmı ?
Sürekli derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum .
Bazen alamıyorum panikliyodum .
Konsantre olup düzgün nefes almaya falan çalışıyorum
Bu akşam misafirlerim vardı.
Sadece çerez ve çay getirdim içeri bi kça seferde..bi oturdum nefes nefese kalmışım sanki koşarak getirdim nevaleyi
Eşim diyor ki noldu sana
Normal bence kuzum bana ds oluyor çünkü az harekette

Ben de boyaya ara verdim bakalım belki de boyatmayabilirim doğum iznine kadar idare edebilirsem
Ben rofle yaptırdım iki hafta sonra hamile kalmıştım planlasam bu kadar tutmazdi . Zaten kapaliym ama bakımlı olmayi seviyorum. E şimdi ombre moda oldu doğuma kadar saçım uzar o zaman da ombre gibi olur bı sene idare eder beni.

Kızlar ya..
Decavit içen var mı?
Bana doktor verdi ama ben 3 5 tane içebildim sadece.
Yutamıyorum..
Kırıp içsem birşey olur mu?
Ben içiyorum canım 1 kere kustum
Ama şuan alıştım sanırım . Kırma konusunu hiç bilmiyorum .
Bişey olmaz giibi ama bilip bilmeden konuşmayım şimdi

Ben kaç kere ziyan ettim ilacı...kocaman..
Öğürme tükürme geliyor
Bıraktım bende içmeyi ama vicdanım rahat değil
Nasıl alıştın ya

Bana da o ilacı verdi ben her içtiğimde kustum çünkü ilacı içemiyorum bide üstüne çok fazla su içiyordum, sonra da ilacı da çıkartıyordum bir ay boyunca neredeyse 2-3 kere içtim sonra doktora sordumda doktor kullanmanı tavsiye ediyoruz ama kullanmasan da olur dedi. Ben de haftada iki kere falan kullanıyorum

Ben de ogrenmeden once belirtilere gore erkek hissediyordum. Miden cok bulanmadiysa ozellikle erkek belirtisi bu. Bir de karin minik de olsa sivrilesmeye basliyor bu da erkege yoruluyor.
O bulantıya inanmıyorum kuzum..
Arkafaşım 9 Ay boyunca kustu ve erkekti
Ama bulantım yok doğru

Ayyyy canım Yaaa.
Ben kusmadım ama o noktaya geldim.
Doktora sormadım. Kuzene sordum ebe o. Bölme yeri varsa bölerek iç dedi.
Ama yok böşme yeri.. Yine de bölsem birşey olur mu diye sorucam..
Bizde kullanana varsa öyle içim rahat ederdi böler hemen içerdim..ferro senol verdi bi de o mide ağrısı yapıyor çok ama onu içebiliyorum kapsül zaten kayıyor gidiyor

Ben alternatif Başka bir ilaç kullanmam gerekiyor mu dedim hayır dedi hatta kan ilacı falan kullanmam gerekiyor mu dedim ona da hayır dedi sanırım benim doktorum çok rahat

Yine de kırma ilacı sen doktoruna danışmadan, Bazı ilaçların kırılmaması gerektiğini biliyorum ama vitaminler için geçerli mi bilemem

Yine de kırma ilacı sen doktoruna danışmadan, Bazı ilaçların kırılmaması gerektiğini biliyorum ama vitaminler için geçerli mi bilemem
Yok yavrum cesaret edemedim zaten kırmaya..
Birşey mirşey olur..
Zaten bünyem hassas..
Sorup öyle içerim ya da muadili varsa onu alırım.. Olmadı bi sağlık ocağına gidip sorayım ya da eczaneye..
İçmeyince cidden üzülüyorum

Ben alternatif Başka bir ilaç kullanmam gerekiyor mu dedim hayır dedi hatta kan ilacı falan kullanmam gerekiyor mu dedim ona da hayır dedi sanırım benim doktorum çok rahat
Ben muadili varsa öğrenir sana da derim doktoruna sorarsın doktorun rahat değil dehemen ilaca boğmak istemiyor bence değerlerin de iyiyse karaciğere zarar çünkü her ilaç

O bulantıya inanmıyorum kuzum..
Arkafaşım 9 Ay boyunca kustu ve erkekti
Ama bulantım yok doğru

Elbette bu gibi seyler yuzde yuz degildir kesinlikle. Ama cogunluga bakarsak oyle sanirim. Benim de bulantim 1-2 gun max. Olmustur. Allah gonlunuzden geceni versin size de

Elbette bu gibi seyler yuzde yuz degildir kesinlikle. Ama cogunluga bakarsak oyle sanirim. Benim de bulantim 1-2 gun max. Olmustur. Allah gonlunuzden geceni versin size de
Aminn
Hepimize önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allah.

İyi yaptın şekerim, cocostar gibi dolaşırız artık neyimiz eksik

Her yerde de her zaman bulamıyorum...
Naylon oranına da dikkat ediyorum ama..
Haklısın Hiçbiri doğal değil sonuçta...
Doktor bana kesinlikle gunluk pet kullanma dedi. Çamaşırını degistir dedi.
Bu ürün şok markette hep mi var yeni mi geldi şimdiye kadar farkermedim hic. Yarın gidip alayım bende
Her zaman var canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…