2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yaa çok tatlıı bizde o günleri görürüz İnşallah ❤ kameralı olan var ama pahalı geldi bana direk normal telsizlerden alıcam cevabın için teşekkür ederim
Ben ip kamera aldim. 24 saat telefonumdan izliyorum. Fiyatlarida cok uygun.

Bugün ikea gittim çocuk bölümünde çok güzel fikirler var. Beşiğe karar verdim gibi size de görsel atıyorum gardrop ve beşik oldukça güzel Bu ikisini alacağız büyük ihtimalle. 1-2 sene sonra da montesorri dönerim.

Eklentiler

• A688E5E1-D700-41F1-9BEF-834523423850.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 66
  • D21FBD3A-1128-4604-A8AC-108C0C2431AF.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 68
Ben ilk oğlumda alti ay evde puset kullandım biz yemek yerken iş yaparken hep pusete koydum. Her zaman kucakta tutamio insan puset benim çok işime yaradı

Ana kucağını herkes öneriyor canım bende bakıyorum şimdiden ama 5 aylıkken koyun diyolar yani doğumdan sonre alıcam onu bide bebek telsizi almayı düşünüyomusunz
Bebek telsizi çok kullandim ben çok işime yaradı mutfak ta yemek yaparken bebek uyuyosa telsizi takip işimi rahat yapardim

O beşiği ben de cok begendım ama dolabı yok o renkte diye bi aklım takılmıştı, attıgınız görselle uyumlu olmuss

Kızlar kafayı yiyecem iki üç gündür sanki göbeğim şiş ama boş gibi geliyor anlamadım yaaa
Canm bebeğin sirtini poposunu senin karnına dayar bazen o zaman karnin daha sert hissedersin. Bazen sırtını senin sırtına doğru döner o zaman bebek arkada kalınca karnın daha yumuşak gelir sana korkma

Besigini bende ikeadan dusunuyorum alti cekmecesiz olanlardan bir sene falan bir tarafini takmayip anne yani olarak kullanmayi dusunuyorum sonrada odasina geciririz besigi yanina korumasini takıp.

İyi çok şükür canım. Gittiğimizde normaldi herşey. Bilinçaltına işliyor demekki toplum düşüncesi oğlumda da 6aylıkken tam belli olmaya başlamıştı. 3.300 falan doğmuştu.
Oy Maşallah canım❤ karınla çocuk belli olmuyor benim yakın arkadaşım 20 kilo aldı o kadar büyüdüki göbeği artık yürüyemyodu ama bebiş doğdu 2800 falandı önemli olan bebeğe yararlı besinler tüketmek ben gündür başladım 2 tane muz 250 ml süt ve koca bi dilim kaşar peyniri hergün tüketicem bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…