2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benimde alt karnimda batmalar var.Bu rahimle mi alakali yoksa yine mi enfeksiyon kafayi yicem yemin ederim.Karnimin sag alt tarafinda da aksam agri oldu.Bir de toplanma oluyo mu sizde de kisa sureli? Doktora gitmeden rahat etmicem ben sanirim

Benimde alt karnimda batmalar var.Bu rahimle mi alakali yoksa yine mi enfeksiyon kafayi yicem yemin ederim.Karnimin sag alt tarafinda da aksam agri oldu.Bir de toplanma oluyo mu sizde de kisa sureli? Doktora gitmeden rahat etmicem ben sanirim
Şiddetli bir ağrı mı yoksa hafif hafif mi. Rahim genişlediği için oluyor ağrı da, bazen bir yere yaslanıyor o da ağrı yapıyor. Ayaklarını sıcak tut bakalım bir süre, uzan dinlen

Benım de sol tarafımda oluyodu kültür testınde ürüme görüldü antibiyotik başladım o ağrım gitti ama herkes de farklı olabılır. Rahim büyümesi diye dusünmüştük ilk başta ama enfeksiyon cıktı

Şiddetli bir ağrı mı yoksa hafif hafif mi. Rahim genişlediği için oluyor ağrı da, bazen bir yere yaslanıyor o da ağrı yapıyor. Ayaklarını sıcak tut bakalım bir süre, uzan dinlen

Hafif hafif arada.Aksam oldu.Simdi yok ama sizi ve batma alt karnimda var.Uzaniyorum.Yarin yine de bir doktora gidicem icim rahat degil.

Iste tedbiri elden birakmak istemiyorum.idrar yolu enfeksiyonu dan zaten hep cekiyorum.Yine mi basliyor diye dusunmeden edemiyorum.Gidip bir kultur vereyim bende.

Iste tedbiri elden birakmak istemiyorum.idrar yolu enfeksiyonu dan zaten hep cekiyorum.Yine mi basliyor diye dusunmeden edemiyorum.Gidip bir kultur vereyim bende.
Benim de hiç bitmedi bi de 2 gündür hiç hissetmıyorum evhamlar evhamlarrr

İyilerdir demi yaaa niye böyle oluyor önceden miğdem bulanırdı içim rahatdı simdi oda geçti belirtim yok harekette başlamadı daha ilk olunca
İyidir iyidirrr ben hareketlerini yavs yavas hıssedıodum nadir de olsa ama dünden beri hissedemedım. Ama niye kötü olsunlar iyidirler

Eğer arabayı pusetli kullanmayacaksan, arabayı tek de alabilirsin puseti de ayrı alırsın. Ama o bebek arabasına takılmaz. Daha uyguna gelebilir o şekilde
Arabayı da tam yatan baston pusetlerden alsam diyorum en azından şu travel sistemlerdeki gibi 10-12 kilo değiller ve kapanınca çok az yer kaplıyorlar, ablamın travel sistem ve yiğenim büyüdükçe işkenceye dönüştü araba sürmek

Yaa çok tatlıı bizde o günleri görürüz İnşallah ❤ kameralı olan var ama pahalı geldi bana direk normal telsizlerden alıcam cevabın için teşekkür ederim

Yaa çok tatlıı bizde o günleri görürüz İnşallah ❤ kameralı olan var ama pahalı geldi bana direk normal telsizlerden alıcam cevabın için teşekkür ederim
Rica ederim canım ben de alacaktım ama bir arkadaşım benimki boşta duruyor sana vereyim dedi onu aldık almaya gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…