2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bana herkes dio bel ağrımaz ki hatta arkadaşım bel fıtığı vardı.ama hamilelikte hiç ağrımamış benimde kafama takılıyor bide henüz hissetmiyorum sorunca insanlar
Benimde belim çok ağrıyor doktora gitmedim bunun için normal hamilelikte sen bakma onlara eğer çok şiddetliyse doktora görün canım

Ben 9-10 kilo almıştım canım. Bundada öyle bitiririm umarım

Ben ilk oğlumda alti ay evde puset kullandım biz yemek yerken iş yaparken hep pusete koydum. Her zaman kucakta tutamio insan puset benim çok işime yaradı
Aynen bende çok kullandım puseti. Hatta misafirliğe giderken falan da kullandım, onun içinde duruyorsu çok rahat oluyor du. Emniyet kemerini de bağlayınca düştü derdi de olmuyor

Ay o kadar rahatladimki şuan sadece ben değilmişim ben 17.haftadayim herkes bel ağrısına dikkat et ayrılmaması gerek falan diye konuşunca içimde endişe kaldi
Valla en cok duydugum sey bel ağrısı
Bel agrimaz mi☺ hepimizin en fazla muzdarip oldugu sey bel agrisi.
Benimde belim çok ağrıyor doktora gitmedim bunun için normal hamilelikte sen bakma onlara eğer çok şiddetliyse doktora görün canım
Kızz bel ağrımaz mı hiç ağrır hele ilerde artacak

Kızlar cahilliğime verin ama 4 lü testle detaylı ultrason ayrı şeyler mi?kuzenime 4lü test 18. Haftasında yapılmış. 20. Haftaya kadar yapılır demişler. Ben detaylıyı 20. Haftam için aldım yanlış mı yaptım acaba

Evet nil de cok guzel arkadasimn kizinin ismi

Farklı şeyler canım. 4lü de de kan alınıp test yapılıyor

Yazmadan geçmek istemedim. Ben de ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım, kızım 2250 doğdu. Son aylarda muz,süt ve kaşar bebeğe kilo yapar diye ben de çok tükettim ama pek bir işe yaramadı. Üstelik muz ve süt bir arada tüketilmemesi gereken gıdalarmış. Sizin tercihiniz tabi ama bir araştırın derim. Sağlıkla dünyaya gelsin yavrunuz inşallah.

Ayri canim 4lu test kan alınarak kromozom anomalisi varmi yokmu ona bakılıyor
Detaylı ise 20. haftadan itibaren, sadece ultrasonla bebegin tüm ic organlari,kalp,beyin herrr seyine bakiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…