Aslında benim şu konuda da kafamda bir şeyler netleşmiş değil... puset alma konusu. Bu pusetler ne için nerede kullanılıyor ve almak gerekli mi kararsızım. Bizim arabamız ticari olduğu için 2 kişilik. Yani puset takacak arka koltuk zaten yok. Biryerlere giderken mecbur kucağımda gideceğiZ. Ya da bir yere gitmeyeceğiz. Eğer bu pusetlerin tek amacı bebekken arabada kullanmak ise ben puset almamalıyım, gereksiz masraf olacak gibi. Yanlış mı düşünüyorum kızlar, puset nerelerde kullanılır başka, ne için kullanılır
Benim kardeşim evin içinde bile oturuyor puseteAslında benim şu konuda da kafamda bir şeyler netleşmiş değil... puset alma konusu. Bu pusetler ne için nerede kullanılıyor ve almak gerekli mi kararsızım. Bizim arabamız ticari olduğu için 2 kişilik. Yani puset takacak arka koltuk zaten yok. Biryerlere giderken mecbur kucağımda gideceğiZ. Ya da bir yere gitmeyeceğiz. Eğer bu pusetlerin tek amacı bebekken arabada kullanmak ise ben puset almamalıyım, gereksiz masraf olacak gibi. Yanlış mı düşünüyorum kızlar, puset nerelerde kullanılır başka, ne için kullanılır
Eğer arabayı pusetli kullanmayacaksan, arabayı tek de alabilirsin puseti de ayrı alırsın. Ama o bebek arabasına takılmaz. Daha uyguna gelebilir o şekildeAslında benim şu konuda da kafamda bir şeyler netleşmiş değil... puset alma konusu. Bu pusetler ne için nerede kullanılıyor ve almak gerekli mi kararsızım. Bizim arabamız ticari olduğu için 2 kişilik. Yani puset takacak arka koltuk zaten yok. Biryerlere giderken mecbur kucağımda gideceğiZ. Ya da bir yere gitmeyeceğiz. Eğer bu pusetlerin tek amacı bebekken arabada kullanmak ise ben puset almamalıyım, gereksiz masraf olacak gibi. Yanlış mı düşünüyorum kızlar, puset nerelerde kullanılır başka, ne için kullanılır
Hayır, çamlıca medipolÇalmak erdem hastanesi mi?
Puset takılmasının sebebi bebek sana dönük oluyor çok rahat müdahale edebiliyorsun yada yürüyüşte daha korunaklı oluyor kullanım süresi kısıtlı ilk 5,6 ay. Tek başına dışarı çıkıyorsanız gerekebilir.Aslında benim şu konuda da kafamda bir şeyler netleşmiş değil... puset alma konusu. Bu pusetler ne için nerede kullanılıyor ve almak gerekli mi kararsızım. Bizim arabamız ticari olduğu için 2 kişilik. Yani puset takacak arka koltuk zaten yok. Biryerlere giderken mecbur kucağımda gideceğiZ. Ya da bir yere gitmeyeceğiz. Eğer bu pusetlerin tek amacı bebekken arabada kullanmak ise ben puset almamalıyım, gereksiz masraf olacak gibi. Yanlış mı düşünüyorum kızlar, puset nerelerde kullanılır başka, ne için kullanılır
Şimdi kendine döndürebildiğin bebek arabaları da var. Üstü tamamen kapanan falan. Tabi onlar daha alçakta kalıyor, puset olunca annenin hizasına yakın oluyorPuset takılmasının sebebi bebek sana dönük oluyor çok rahat müdahale edebiliyorsun yada yürüyüşte daha korunaklı oluyor kullanım süresi kısıtlı ilk 5,6 ay. Tek başına dışarı çıkıyorsanız gerekebilir.
Yok kesinlikle öyle had bilmezlik başka bişey değil sağlıklı güzel bi bebek çıkacak ordan dedim aynen benim evladım benim canım ❤Tam bir gerizekalı örneği yaa insanlar çok afedersin ama, hamile bir kadının canını sıkmak ne haddine acaba, bana gelenlere alien da olsa benim evladım o diycem
sanki ispatlamak zorundayız hamileyiz işte doktorda sağlıklı iyi diyor göbeğe göre bebek iyi yada kötü diyolar cahillik işteBu etraftaki göbek görme heyecanı ne olacak ya. Gebe olunduğunu öğrenen 8-9 aylık göbek görmek istiyor
Aynen öyle, kendim bile kendime karnım ufak, acaba bebek gelişmiyor mu diye hayıflandığım oluyor. Halbuki oğlumda da böyle olmuştu son aylarda büyümüştü,sanki ispatlamak zorundayız hamileyiz işte doktorda sağlıklı iyi diyor göbeğe göre bebek iyi yada kötü diyolar cahillik işte
Aminn Kuzumm❤Ayy sağlıkla alalım kuzum inşallah bebişlerimizi kucağımıza ❤
Ana kucağını herkes öneriyor canım bende bakıyorum şimdiden ama 5 aylıkken koyun diyolar yani doğumdan sonre alıcam onu bide bebek telsizi almayı düşünüyomusunzbende chicco next to me kullanıcm önce sonra 1-2 yaş için anane evine park yatak, bebek odasına da montesorri düşündüm. bide evin içinde salonda 6. aydan sonra bebeğin oturması için ana kucakları oluyor üzerinde oyuncaklar falan olan. yani hepsini düşününce baya bir şey alınacak gibi ... hepsini iyi araştırmak lazım.
Cevre algısı yüzünden canım millet hep 9 aylık gibi görmek istiyor seni şuan ufaktar çıktı göbişler doktorun sağlıklı boyu kilosu iyise hiç sıkıntı etme ❤Aynen öyle, kendim bile kendime karnım ufak, acaba bebek gelişmiyor mu diye hayıflandığım oluyor. Halbuki oğlumda da böyle olmuştu son aylarda büyümüştü,
İyi çok şükür canım. Gittiğimizde normaldi herşey. Bilinçaltına işliyor demekki toplum düşüncesiCevre algısı yüzünden canım millet hep 9 aylık gibi görmek istiyor seni şuan ufaktar çıktı göbişler doktorun sağlıklı boyu kilosu iyise hiç sıkıntı etme ❤
Doktoruna güven canım
Bebeğin için ne iyiyse onu yapmalı
canım bende bu beşikten alıcam karar verdim bayram sonrası gidip bakıcaz benim ihtiyaçlarımı karşılayacak nitelikte diye düşünüyorumPark yatak çok rahat diyorlar ama çok büyük ya..
Ve hiç şirin ve estetik durmuyorbi kaç model baktım öyle.
Var mı önerdiğiniz marka yoksa büyüyen beşik alıcam
Bizde bunun siyah olanindan aldik kampanya vardi insallah benim bebegimde rahat eder onun rahatligi bnm icin daha onemli ben bir sekilde tasirim arabayiben bebek arabasini cadillac casual trona travel sistem aldim. Cok memnunum. Sadece biraz yer kapliyor arabada. Ama bebeğim cok rahat etti. Besikte uzun sure kullanacaksan park besik al derim.
Eki Görüntüle 2271916
Masallah cnm darisi bize insallahHerkese hayırlı günler güzel anneler.
Güzel haberlerle geldim çok şükür dün 20+1de detaylı ultrasona girdim perinatologtan, bende bant görülmüştü oyüzden bu günü iple çekiyodum ve gergindim çok son zamanlar çok şükür ki bant yoktu hiç bişey göremedi Dr. bant çok tehlikeli bişey ama genelde bant diye görülüp yollanan hastaların çoğunda bant çıkmaz dedi önceki sezeryandan kalma bişey olabilir yada başka şeyler açıklama yaptı biraz ama çok şükür bizde yokmuş ve bebeğimin herşeyine baktı kalbi organları herşeyi iyi çıktı bi sorun yok renkliyi açtı arada ellerini parmaklarını gördüm tek tekçok güzeldi inşallah sizlerden de güzel haberler alırım.
Ana kucağını herkes öneriyor canım bende bakıyorum şimdiden ama 5 aylıkken koyun diyolar yani doğumdan sonre alıcam onu bide bebek telsizi almayı düşünüyomusunz
Bebek telsizi resmen hayat kurtarıyor yeğenim ilk doğduğunda almamıştık önce telsizi sürekli paranoyak gibi çocuk ağlıyor diye odaya gidiyorduk halbuki çocuk uyuyor oluyordu hep. Sonra telsiz aldık yok böyle rahatlık yatakta dönse bile sesi geliyor şimdi iki yaşında hala kullanıyoruz hatta öğle uykusundan uyanınca telsizi alıp anne uyandım diye bağırıyorAna kucağını herkes öneriyor canım bende bakıyorum şimdiden ama 5 aylıkken koyun diyolar yani doğumdan sonre alıcam onu bide bebek telsizi almayı düşünüyomusunz
Puset ilk 6 aya kadar kurtarıcı oluyor. Ben dogumdan 1 hafta sonra kendimi dısarı atarım. Çok isime yaradı. Bebegın yüzünü görüyorsun gerçi benim travel sistemin buyuk bebek arabasında da yüzü görebiliyorum. Kafeye dısarıda, parkta, ev oturmasında nereye gidersen git yanında yatırabılıyorsun.. Biz 5 aylıkken müzikli akşam yemeğine bile gitmiştik... Ev tipi anakucagını sadece evde kullanıyorsun.. İlk oğlum mayıs dogumu Bız agustosta denize gittik. Hep pusette yattı plajda.. 2.oplumda da puseti kullandım ama eve ev tıpı anakucagını da aldım çunku sallamayı cok seviyordu benım de kolum kopuyordu.. Tıtresımlı muzıklı aldım hayat kurtarıcım oldu. Buyuk oğlum 1yasını gecmıstı onunla ıkgılenebılıyordum pesınden kolabılıyordum. Bebek hep ev tıpı anakucagında uyuykalırdı. Bir de asla bebek kucuk dıye eve kapanmadı. Ikı kucuk bebekle heryere gittim. Her yerde uyutmaya alıştım.. Bu yuzden 2 oğlumda en gurultulu ortamda bile uyur. Uyanınca ıkı pışoışla uyumaya devam eder. Ama hep Kendı yatagında hep eve alıstırırsanız hayatınız kabusa döner.. Kuzenimin kızından biliyorum uyku vakıçtı gelınce evlerine gidiyorlar... Benimkiler kanepede bebek arabasında cok uyudu. Buyuk oğlum 5 yasında bır yere gidince gec mı geliyoruz ıkı sandalyeyi bırlestırıp ustune battaniye ser uyuyor... Bunda da inşallah öyle yapcam.. Gezmeyi ve dısarda bır yerlere cok gitmeyi seviyorsanız ve bebek yanımda yatsın diyorsan puseti söküp çanta gıbı heryere oturabıluyorsun..Anne ne kadar nefes alıp mutlu olursa o kadar cok bebege ve esine Sabri olurAslında benim şu konuda da kafamda bir şeyler netleşmiş değil... puset alma konusu. Bu pusetler ne için nerede kullanılıyor ve almak gerekli mi kararsızım. Bizim arabamız ticari olduğu için 2 kişilik. Yani puset takacak arka koltuk zaten yok. Biryerlere giderken mecbur kucağımda gideceğiZ. Ya da bir yere gitmeyeceğiz. Eğer bu pusetlerin tek amacı bebekken arabada kullanmak ise ben puset almamalıyım, gereksiz masraf olacak gibi. Yanlış mı düşünüyorum kızlar, puset nerelerde kullanılır başka, ne için kullanılır
Benim oğluşların hep kart ve gür sesleri oldugu ıcın koca evin heryerınden anında duyuluyor... Hatta gece tüm komsu lar bıle uyanıyorBebek telsizi resmen hayat kurtarıyor yeğenim ilk doğduğunda almamıştık önce telsizi sürekli paranoyak gibi çocuk ağlıyor diye odaya gidiyorduk halbuki çocuk uyuyor oluyordu hep. Sonra telsiz aldık yok böyle rahatlık yatakta dönse bile sesi geliyor şimdi iki yaşında hala kullanıyoruz hatta öğle uykusundan uyanınca telsizi alıp anne uyandım diye bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?