2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Oda konusu apayri bir zorluk. Aynilarini ben de yasiyorum. Hangi oda olacak icindeki esyalar ne olacak vs. Odasi hazir olmadigi icin de buyuk esyalara baslamak istemiyorum pek. Ben de kucuklerle yetiniyorum esyalarini asiyorum kendi dolabima simdilik ☺ en son mini organik bir banyo havlu seti aldim. Boyle yavas yavas aliyorum ki ciksin aradan hem de mutlu oluyorum

Liste yapmak mantıklı. Sanırım bizde yatak odamıza bir beşik koyacağız. Şuan en mantıklı o duruyor gibi. Kıyafetleri de hiç bilmiyorum belki detaylı ultrasondan sonra artık başlarız almaya. İlerleyen dönemde daha zor olacak çünkü şimdi bile hareket ederken zorlanıyorum. Biraz daha karnım büyüyünce ne yapacağım acaba.

En son evdeki bütün eşyaları atacağım Böylece oda neresi olacak fikri biraz şekillenmiş olur. Evleneli daha 3-4 yıl olmuş ne ara bu kadar eşya doldurmuşum eve hayret ediyorum. Keşke hep ilk haliyle kalsaydı da ilaveler yapmayaydık. Can sıkıntısı işte.

Canim ben yurt dışındayım ya burda 20.haftadan önce söylemiyorlar cinsiyeti
büyük gün geldi demek bizi unutma bekliyoruz
Günaydın kızlar, hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah. Nasıl gidiyor, işte çalışanlar, evde çalışanlar keyifler nasıl? Bebişler napıyor
benim bebiş bildiğin alien sanırım içerde bir kavga büyüme sancıları tekmeler ben de hapşırınca ya da öksürünce çok fena kasılma oluyor o da ani hareketten ve büyümeden dolayı sanırım
o akıntıyı ben sordum doktoruma bu genellikle oluyo dedi 20. haftadan sonra ilaç yazacağım o geçecek dedi bu hafta gideceğim bakalım ne ilaç verecek

Kızım olursa inşallah Nil olur Bayağı işi halletmişsin canım daha ben ufak tefek gelen hediyeler ve alınan zıbın gömlek hariç bir şey almadım hepsini bir yerlere not ettim favorilerime ekledim alacağım ama sanırım dayanamıyorum Lohusayı bedenim değişir diye son anlarda alayım diyorum hastane çıkışı tam içime sinen bulamadım da Madela kesinlikle favorilerimde acaba doğumdan sonra duruma göre ani mi sipariş versem dedim nasipse işe başlamadan bebek emerse zaten o süreçte gerek kalmaz ama bilemedim de sen tecrübelisin al bulunsun muhakkak olacak dersen alayım Bende az öz olsun sağlam olsun yeter ki kafasındayım sonra değiştirmektense bir kere olsun uzun süre gitsin

bende şahin beye gidiyorum :) tek yumurtam toplandı ve sonuç çok şükür hamileyim. Ben daha hiç konuşmadım Şahin hocayla detaylı işini perşembe randevum o zaman görüşüp randevu alıcm, ama arkdaşım da onun hastası yalçın hocaya yönlendirdi onu ordan biliyorum.

ne mutlu:) allah isteyen herkese versin. bana 2 kişi önerdi yalçın bey ve mehmet özer. ben mehmet özere önümüzdeki cumartesi için randevu aldım. bakalım inşallah güzel geçer. yazarım burdan :)

ne mutlu:) allah isteyen herkese versin. bana 2 kişi önerdi yalçın bey ve mehmet özer. ben mehmet özere önümüzdeki cumartesi için randevu aldım. bakalım inşallah güzel geçer. yazarım burdan :)
inşallah canım sağol yaz tabi onun ücreti ne kadarmış ?
inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz de rahat rahat alışveriş faslına geçeiliriz bizde :)

Ne kadarmis ucreti acaba mehmet ozer'in ? Raporumu halledemezsem 3 hafta sonra almak istiyorum bende de.

Su alımın güzel o zaman canım hep devam et.
Tabi doktorunun yol göstermesi, gerekli zamanlarda tahlil istemesi daha güzel ama istemiyosa da sen 1.5 ayda bir falan baktır için rahat etsin canım

Ay canım dünde öyle sıcaktı ki yani sürekli ıslaklık hissettim hem de daha fazla. Kuruyunca da böyle hafif sarımsı beyazlı bi renk bırakıyor. Akıntı mı , sulu akıntı mı nedir bu anlamadım. Ara ara kaşıntım da yine oluyor. Ama doktora sormaktan da bıktım artık içim rahat etmiyor hiç . Allahtan çoğunuz yaşıyorsunuz bu durumu da ondan biraz kalbim mutmein. Ben de çarşamba vereceğim tahlilleri inşallah enfeksiyon felan yoktur da kafam biraz rahat eder. Yoksa tatil zehir olacak. Anne adayı olmak bile çok meşakkatliymiş. Allahım onları korusun.

Su alımın güzel o zaman canım hep devam et.
Tabi doktorunun yol göstermesi, gerekli zamanlarda tahlil istemesi daha güzel ama istemiyosa da sen 1.5 ayda bir falan baktır için rahat etsin canım
Aynen öyle yapacağım. Eşim kızıyor bana boşuna sanki evham yapıyormuşum gibi. Ama bi bilse yaşadığım duyguları. Ona birşey olacak korkusunu endişemi anlar.

kuzum ben bu hafta tekrar gideceğim ilaç falan verirse yazarım sana ona göre doktoruna sorarsın sende

İyi yaptınız yazarak erken doğum mu oldu bebeğiniz bende muz magnezyum açısından zengin süt ise kalsiyum kendimiz için bile olsa tüketmeliyiz diye düşünüyorum

Kızlar bende avrupa yakasındayım ama anadolu yakasından Zeki Şahinoğluna randevu aldım bağdat caddesinde zor bir yer değil diye Yorumlar güzeldi hakkında o taraflarda olan varsa öneririm nasipse oraya gideceğim 420 TL detaylı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…