Çok teşekkür ediyorumHosgeldin canim sen de saglikla kucagina al insallah. ☺
Herkese iyi haftalar diliyorum bolca guzel haber aldigimiz
Benim henüz bir çöpü bile yok. Sadece bi yakınım yenidoğan seti almıştı o kıyafetleri var yavrumun. Ben ne zaman alışveriş yapacağım hiç bilmiyorum. Sadece internetten bakmakla yetiniyorum , bakıyorum ama harekete geçmek yok. :) oda yapsam mı diye kafam karışık. Yoksa yatak odamıza bir beşik mi koysam diye de ayrı bi kafadayım. Oda yaparsam hangi odayı çocuk odası yapacağım, ordaki eşyalar ne olacak diye diye geçecek günler .
Liste yapmak mantıklı. Sanırım bizde yatak odamıza bir beşik koyacağız. Şuan en mantıklı o duruyor gibi. Kıyafetleri de hiç bilmiyorum belki detaylı ultrasondan sonra artık başlarız almaya. İlerleyen dönemde daha zor olacak çünkü şimdi bile hareket ederken zorlanıyorum. Biraz daha karnım büyüyünce ne yapacağım acaba.al al bitmiyor .yeni birisi geliyor , yenibir düzen biryerden başlamak lazım zaman geçtikçe ağırlaştığın için alışverişe gidip gezip bakmak zor geliyor .
liste mutlaka yapın . 5 alt zıbın yazdıysanız mutlaka silin liste hep güncellenmeli . bir süre sonra ki bu süre 1 hafta bile olabilir unutup tekrar alıyorsunuz bu hamilelik unutkanlıkta yapıyor alıp alıp koyunca iyide yıkama ütüleme kısmında aa bunlardan niye 10 tane var diyorsun , benim öyle fazla fazla aldığım o kadar çok şeyim olmuştuki .hevesle alınıyor ne aldığınıda unutuyorsun ama giydirecek vakit yok hemen bebekler büyüyor.
En son evdeki bütün eşyaları atacağımOda konusu apayri bir zorluk. Aynilarini ben de yasiyorum. Hangi oda olacak icindeki esyalar ne olacak vs. Odasi hazir olmadigi icin de buyuk esyalara baslamak istemiyorum pek. Ben de kucuklerle yetiniyorum esyalarini asiyorum kendi dolabima simdilik ☺ en son mini organik bir banyo havlu seti aldim. Boyle yavas yavas aliyorum ki ciksin aradan hem de mutlu oluyorum
Merhaba, ben bölgede Tuba Tarhan'a yeni başladım sadece bir kez gittim; sakin, ılımlı, detaylı anlatan bir hanımdı memnun kaldık kendisinden çok. Daha önceki doktorum başka bir hastanede mesleği bıraktı, o yüzden mecbur değiştirdimCnm bölgede kime gidiyorsn
büyük gün geldi demekCanim ben yurt dışındayım ya burda 20.haftadan önce söylemiyorlar cinsiyeti
benim bebiş bildiğin alien sanırım içerde bir kavga büyüme sancıları tekmelerGünaydın kızlar, hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah. Nasıl gidiyor, işte çalışanlar, evde çalışanlar keyifler nasıl? Bebişler napıyor
o akıntıyı ben sordum doktoruma bu genellikle oluyo dedi 20. haftadan sonra ilaç yazacağım o geçecek dedi bu hafta gideceğim bakalım ne ilaç verecekİşler çalışmalar aynı . Zor duruyorum desem yeridir. Baya bunalıyorum işte .Her şey sanki sinirime dokunuyor. Değişik ruh hali içindeyim. Bebiş iyi herhalde ben de ara ara karnımda hareketlerini hissediyorum. Henüz çok kuvvetli değil ama. Şu oturma sonrası ayağa kalkınca kasık ağrım da olmasa baya rahatlayacağım ve şu su gibi akıntı. Hala ikna olmuş değilim, aklımı kurcalıyor. Çarşamba günü bi vakıf hastanesinden kadın doğuma randevu aldım. Hem tatil öncesi bi görürüm hem de idrar tahlili, idrar kültürü, tam kan sayımı, d vitamini vs hepsini yaptırırım diye. Doktorlarınız sizlerden ne kadar sürede bir tahlil istiyorlar. İlaçlarım bitmek üzere bu d vitamini damlası bi süre sonra böbrek taşı yapıyormuş diye okudum . Hepsine bi baktırayım içim rahat etsin bazen idrar yaparken ve yaptıktan sonra da kasık ağrım oluyor bi kaç gündür.
3. Kız olsaydı kesinlikle Nil koyacaktım. Hem kısa hem kulağa çok hoş geliyor. Ben de agırlaşmadan siparişlerimi veriyorum. İsimli hastane cıkısı, bebek kokulu yaşlarım ve kokulu isimliği verdim.. Bebek mevlutu ıcın yasın tesbih takımımı da verdim. Lohusa setimi de hallettim. Bir taç terlik kaldı... Bizde park yatak, anne yanı besık, bebek arabası, kanguru, ev tıpı anakucagı, altından kulaktan ates olcer vb. hersey oldugu ıcın buyuk masraflı birsey yok. Çok çocuk dusunenler kesinlikle alırken kaliteli alın. Ben 2 yaramaz bıdık büyüttüm hala sapasağlam duruyorlar.. Sadece dogum dogru süt makinesi alacagım onu da madela alacagım. Ilkınınde avent aldım. Benım sütüm boldu 7 ayda çöp oldu. Sonra madela aldım. İlk oğlan ve 2.oğlanda kullandım ama sürekli sagıp buzluga attıgım ve okula giderken de sagdıgım ıcın 2 yılda haliyle bozuldu.. Ama çok memnun kaldım tabi biraz pahalı ama konu süt olunca değer
bende şahin beye gidiyorum :) tek yumurtam toplandı ve sonuç çok şükür hamileyim. Ben daha hiç konuşmadım Şahin hocayla detaylı işini perşembe randevum o zaman görüşüp randevu alıcm, ama arkdaşım da onun hastası yalçın hocaya yönlendirdi onu ordan biliyorum.canım çok saol. benim de doktorum acıbademde şahin bey. ona da danıştım. riskli gebelik olmadığı için yalçın beyde ısrar etmiyorum gerek yok dedi. mehmet özer diye bir doktora yönlendirdi. o radyolog muş. ay napsam bilmiyorum ama randevumu da almam lazım artık geç kalacağım almazsam :)
ne mutlu:) allah isteyen herkese versin. bana 2 kişi önerdi yalçın bey ve mehmet özer. ben mehmet özere önümüzdeki cumartesi için randevu aldım. bakalım inşallah güzel geçer. yazarım burdan :)bende şahin beye gidiyorum :) tek yumurtam toplandı ve sonuç çok şükür hamileyim. Ben daha hiç konuşmadım Şahin hocayla detaylı işini perşembe randevum o zaman görüşüp randevu alıcm, ama arkdaşım da onun hastası yalçın hocaya yönlendirdi onu ordan biliyorum.
inşallah canım sağol yaz tabi onun ücreti ne kadarmış ?ne mutlu:) allah isteyen herkese versin. bana 2 kişi önerdi yalçın bey ve mehmet özer. ben mehmet özere önümüzdeki cumartesi için randevu aldım. bakalım inşallah güzel geçer. yazarım burdan :)
ne mutlu:) allah isteyen herkese versin. bana 2 kişi önerdi yalçın bey ve mehmet özer. ben mehmet özere önümüzdeki cumartesi için randevu aldım. bakalım inşallah güzel geçer. yazarım burdan :)
Su alımın güzel o zaman canım hep devam et.minimum 3 litre su içiyorum . her ihtimale karşı bazen içine limon sirke kattığımda oluyor az miktar. şu mantar enfeksiyonu tam geçmedi sanırım doktor geçerse akıntı durur demişti. aslında biz talep ediyoruz çoğu şeyi .bunu yaptıralım şunu yaptıralım diye . belirli aralıklarda bu tahlilleri doktorlar da istemeli bence .
Ay canım dünde öyle sıcaktı ki yani sürekli ıslaklık hissettim hem de daha fazla. Kuruyunca da böyle hafif sarımsı beyazlı bi renk bırakıyor. Akıntı mı , sulu akıntı mı nedir bu anlamadım. Ara ara kaşıntım da yine oluyor. Ama doktora sormaktan da bıktım artık içim rahat etmiyor hiç . Allahtan çoğunuz yaşıyorsunuz bu durumu da ondan biraz kalbim mutmein. Ben de çarşamba vereceğim tahlilleri inşallah enfeksiyon felan yoktur da kafam biraz rahat eder. Yoksa tatil zehir olacak. Anne adayı olmak bile çok meşakkatliymiş. Allahım onları korusun.büyük gün geldi demekbizi unutma bekliyoruz
benim bebiş bildiğin alien sanırım içerde bir kavga büyüme sancıları tekmelerben de hapşırınca ya da öksürünce çok fena kasılma oluyor o da ani hareketten ve büyümeden dolayı sanırım
o akıntıyı ben sordum doktoruma bu genellikle oluyo dedi 20. haftadan sonra ilaç yazacağım o geçecek dedi bu hafta gideceğim bakalım ne ilaç verecek
Aynen öyle yapacağım. Eşim kızıyor bana boşuna sanki evham yapıyormuşum gibi. Ama bi bilse yaşadığım duyguları. Ona birşey olacak korkusunu endişemi anlar.Su alımın güzel o zaman canım hep devam et.
Tabi doktorunun yol göstermesi, gerekli zamanlarda tahlil istemesi daha güzel ama istemiyosa da sen 1.5 ayda bir falan baktır için rahat etsin canım
430 tl imiş yarım saat bakıyormuş eğer bebeğin pozisyonu uygunsa.inşallah canım sağol yaz tabi onun ücreti ne kadarmış ?
inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz de rahat rahat alışveriş faslına geçeiliriz bizde :)
430 tlNe kadarmis ucreti acaba mehmet ozer'in ? Raporumu halledemezsem 3 hafta sonra almak istiyorum bende de.
kuzum ben bu hafta tekrar gideceğim ilaç falan verirse yazarım sana ona göre doktoruna sorarsın sendeAy canım dünde öyle sıcaktı ki yani sürekli ıslaklık hissettim hem de daha fazla. Kuruyunca da böyle hafif sarımsı beyazlı bi renk bırakıyor. Akıntı mı , sulu akıntı mı nedir bu anlamadım. Ara ara kaşıntım da yine oluyor. Ama doktora sormaktan da bıktım artık içim rahat etmiyor hiç . Allahtan çoğunuz yaşıyorsunuz bu durumu da ondan biraz kalbim mutmein. Ben de çarşamba vereceğim tahlilleri inşallah enfeksiyon felan yoktur da kafam biraz rahat eder. Yoksa tatil zehir olacak. Anne adayı olmak bile çok meşakkatliymiş. Allahım onları korusun.
İyi yaptınız yazarak erken doğum mu oldu bebeğiniz bende muz magnezyum açısından zengin süt ise kalsiyum kendimiz için bile olsa tüketmeliyiz diye düşünüyorumYazmadan geçmek istemedim. Ben de ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım, kızım 2250 doğdu. Son aylarda muz,süt ve kaşar bebeğe kilo yapar diye ben de çok tükettim ama pek bir işe yaramadı. Üstelik muz ve süt bir arada tüketilmemesi gereken gıdalarmış. Sizin tercihiniz tabi ama bir araştırın derim. Sağlıkla dünyaya gelsin yavrunuz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?