2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
detaylı ultrasondan sonra başlayayım diyorum ama nasip bakalım. herkes ağırlaşma konusunda hem fikir sanırım erkenden hazırlık yapıp Allah korusun,korkuyorum o yüzden ağırdan alıyorum sanırım.

Allah korusun oyle ihtimalleri aklina getirip de kotuyu cagirma. Iyi dusunmek lazim her sey yolunda sukur. Detayli ultrasondan sonra baslamak mantikli

Tamam canım müsait oldugum ilk vakitte eklıcem . Aramıza hoşgeldinn

Evet hastane fiyatına göre güzel ve temiz 2 doğumum normal olduğu için herşey yolunda giderse bundada önceliğim normal doğumu destekleyen bi doktor olacak.

Süt sağma makinası hangi durumlarda alınıyo çalışan anneler için mi ben ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum gerem var mı böyle bişeye ilk defa duyuyorum bilgisizim bu konuda

Süt sağma makinası hangi durumlarda alınıyo çalışan anneler için mi ben ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum gerem var mı böyle bişeye ilk defa duyuyorum bilgisizim bu konuda

Ben çalışmadığım halde almistim bazen oğlum fazla emmediginde göğsüm tas gibi oluyordu mastit olmayayim diye sagiyordum buzluga koyup ihtiyaç olduğunda cikarip bir kac kez eşim icirmisti ama oğlum buzluktan cikan sütü icmiyordu hepsi cöp olmustu sende başlangıçta almayip dogduktan sonra ihtiyaç olursa alabilirsin

İyi yaptınız yazarak erken doğum mu oldu bebeğiniz bende muz magnezyum açısından zengin süt ise kalsiyum kendimiz için bile olsa tüketmeliyiz diye düşünüyorum
40.haftada doğmuştu ama benim çok stresli ve dinlenemediğim bir hayatım vardı. Hem biz de eşimle minyon insanlarız, o da belirleyiciymiş. Şu an kızım da minnacık ama doktorumuz gayet normal,siz de küçüksünüz diyor.
Muz çok faydalı bir besin kaynağı tabi ki ama süt ile birlikte tüketilmemesi öneriliyor sadece. Süt yerine de evde mayalanmış yoğurt/ayran tavsiye ediliyor.

Eger çalışmayacaksan alma bence. Dogumdan sonra gerek duyarsan alırsın.

Çok gerekli birşey. İlk üç ay sonrasında memeden süt bebeğin ihtiyacı kadar salgılanırmış. Öncesinde çok fazla olabiliyor, bebek hepsini emmeyince memede kalıyor ve uzun süreli biriktiğinde mastit(memede taşlaşma,ateş basma) gibi çok fena rahatsızlıklara sebep veriyor. Sütün memede kalması da besin değerini ve süt salgısını da azaltıyor. İyi açıklayamamşı olabilirim ama evde kalsanız da almalısınız

Sütü içebilme nedenim resmen muz. Hamileliğimin başından beri muzlu süte bağımlıyım resmen. Önerilmemesinin nedeni neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…