Besik ne kadar olmus cnm
Bi de sallanmiyor degilmi
O beşiği ben de cok begendım ama dolabı yok o renkte diye bi aklım takılmıştı, attıgınız görselle uyumlu olmuss
Besigini bende ikeadan dusunuyorum alti cekmecesiz olanlardan bir sene falan bir tarafini takmayip anne yani olarak kullanmayi dusunuyorum sonrada odasina geciririz besigi yanina korumasini takıp.
Selamlar kuzular nasılsınız bi yazayım dedim ne var ne yok?Ben şimdi yemek yapıcam
Kızlar bende avrupa yakasındayım ama anadolu yakasından Zeki Şahinoğluna randevu aldım bağdat caddesinde zor bir yer değil diyeYorumlar güzeldi hakkında o taraflarda olan varsa öneririm nasipse oraya gideceğim 420 TL detaylı
Ben ta 22 Haziran canım 22+ oluyorum sanki öyle daha iyi gibi geldi gözüme nasipse inşallah hayırlısıyla o günlere gelelim debende Zeki Bey'e randevu aldım . benim çevremde çok giden oldu hepside ayrı ayrı övdüler .bayram sonrası Pazartesi benimde randevum .güzel haberlerle gelelim hepimiz inşallah .
2lide yaş olarak riskim yüksek çıktı direk gen taraması yaptırmamı istedi Kadriye hanım, hatta bi belge imzalattı bu konuda bilgilendirildiğime dair muayene sonrası endişelenmeme sebep oldu. İnsiyatif kullanabileceği ve tecrübelerine ilişkin bi konuşma yapmasını beklerdim.Kendisine ilk muayenemdi hastaneye yeni başladım bu olay sonrası nette araştırma yaptım normal diye son ana kadar bekleyip sezeryana aldığı ( beklenilmeyen sezeryan olunca fiyat daha yüksek oluyormuş) hastalarından gereksiz tahliller istediği, doğum öncesi en ufak durumlarda endişelendirip yatış vermeye çalışması gibi yorumları okuyunca hastaneden bile soğudum şimdiki randevumu Elif hanıma aldım.
Ben de hersey oldugu ıcın basıt seylerle oyalanıyorum. Süt sagma makinesini dogumdan 1 hafta önce almıştım anneler gunu kampanyasından aldım. Mayısta dogum yaptım eylülde okula basladıgım için almaya mecburdum.aventı 7 ay kullsnabıldum bozuldu o yuzden madela almak zorunda kaldım. Ama cok guzel 2 cocugum da onla buyurdu işe giderken sagıp bırakıyordumKızım olursa inşallah Nil olurBayağı işi halletmişsin canım daha ben ufak tefek gelen hediyeler ve alınan zıbın gömlek hariç bir şey almadım hepsini bir yerlere not ettim favorilerime ekledim alacağım ama sanırım dayanamıyorum Lohusayı bedenim değişir diye son anlarda alayım diyorum hastane çıkışı tam içime sinen bulamadım da Madela kesinlikle favorilerimde acaba doğumdan sonra duruma göre ani mi sipariş versem dedim nasipse işe başlamadan bebek emerse zaten o süreçte gerek kalmaz ama bilemedim de sen tecrübelisin al bulunsun muhakkak olacak dersen alayım Bende az öz olsun sağlam olsun yeter ki kafasındayım sonra değiştirmektense bir kere olsun uzun süre gitsin
Mantıklı canım iyi yapmışsın bende Kasımda cuma indirimi oluyor ya onu beklerim nasipse o zaman alırım ya da büyük indirim zamanlarında dediğin gibi işe başlamadan önce gerekecektir en azından sağıp verilsin diyeBen de hersey oldugu ıcın basıt seylerle oyalanıyorum. Süt sagma makinesini dogumdan 1 hafta önce almıştım anneler gunu kampanyasından aldım. Mayısta dogum yaptım eylülde okula basladıgım için almaya mecburdum.aventı 7 ay kullsnabıldum bozuldu o yuzden madela almak zorunda kaldım. Ama cok guzel 2 cocugum da onla buyurdu işe giderken sagıp bırakıyordum
Benim 1.ve 2.den kalma pijama ve gecelık setlerum var ama şimdi uçları dantelli olandan aldım. Orkide terlik ve lohusa tacı aldım. Minik mucizelere de hastane cıkısı ve oğluşlara uzun kollu yaptırdımKesinlikle senin gibi düşünüyorum kısa süre kullanılacak eşyalardan kaçınıp o rakamı uzun süre kullanılacak eşyaya verme taraftarıyım .
lohusa setini bende geçen hafta aldım krem rengi aldım . krem çok açık renk 1 tanede renkli altı olan alayım istiyorum malum çok terleniyor 2 tane takım olsun gerisi evdekiler ile idare edilir .
isimli hastane çıkışını nereye sipariş verdin bende istiyorum bir kaç yere baktım ama emin olamadım .kızımada abla tişortü yaptıracağım inşallah .
medelladan bende ilk zamanlar çok memnundum aam aksine benimde sütüm olmadığı için medalla cek cek cek birşey yok çok zorlandı makine 4. ayında bozuldu .kardeşim philips süt sağma makinesi aldı o çok sağlam uzunda kullanamadı ona devam edicem .
selamlar
Afiyet olsun canımmAyyyy kendimi tutamadım dışarda saçma sapan fastfoodd yedimpoffffff
Ben de fast food özledim ama hala mide yanmalarım devam ettiği için hiç yiyemedim, benim için de yemiş olunAyyyy kendimi tutamadım dışarda saçma sapan fastfoodd yedimpoffffff
Valla geçen 5 Mayısta yıl dönümümzdü o zaman yemiştim ben deBen de fast food özledim ama hala mide yanmalarım devam ettiği için hiç yiyemedim, benim için de yemiş olun
selamlar
evet belli oldu..
üçü de kız
19. haftadayız çok şükür şimdilik bir sorun yok. 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim. Sonra da hazırlıklara başlıyayım diyorum. Erken mi sizce ? ?
Sen nasılsın canım ?autumnn
Ayyyy maşallah yaaa ne güzel allah bağışlasınselamlar
evet belli oldu..
üçü de kız
19. haftadayız çok şükür şimdilik bir sorun yok. 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim. Sonra da hazırlıklara başlıyayım diyorum. Erken mi sizce ? ?
Sen nasılsın canım ?autumnn
detaylı ultrasondan sonra başlayayım diyorum ama nasip bakalım. herkes ağırlaşma konusunda hem fikir sanırımMasallah ne guzel 3 kiz ☺ Saglikla gelsinler insallah. Ben de iyiyim sukur sıkıntımız yok su haftalar oglusumla buyuyoruzBen ufak esyalari almaya basladim her gun internetten bir seyler siparis ediyorum nerdeyse. Bence sen de basla zaten 3 taneler daha cabuk agirlasirsin. 1-2 ay once veya sonra olmasinin cok da onemi yok aklindan cikmis olur aldikca bir seyler
Allah razı olsun amin inşallahAyyyy maşallah yaaa ne güzel allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?