2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
2lide yaş olarak riskim yüksek çıktı direk gen taraması yaptırmamı istedi Kadriye hanım, hatta bi belge imzalattı bu konuda bilgilendirildiğime dair muayene sonrası endişelenmeme sebep oldu. İnsiyatif kullanabileceği ve tecrübelerine ilişkin bi konuşma yapmasını beklerdim.Kendisine ilk muayenemdi hastaneye yeni başladım bu olay sonrası nette araştırma yaptım normal diye son ana kadar bekleyip sezeryana aldığı ( beklenilmeyen sezeryan olunca fiyat daha yüksek oluyormuş) hastalarından gereksiz tahliller istediği, doğum öncesi en ufak durumlarda endişelendirip yatış vermeye çalışması gibi yorumları okuyunca hastaneden bile soğudum şimdiki randevumu Elif hanıma aldım.

O beşiği ben de cok begendım ama dolabı yok o renkte diye bi aklım takılmıştı, attıgınız görselle uyumlu olmuss

Ben zaten hep gri beşik beyaz dolap bakıyordum dekor olarak da gri beyaz sarı ve su yeşili düşündüm hep. Hepsi beyaz olunca hastane odası gibi duruyor ben beğenmedim öyle. Ablamın arkadaşımın beyaz mobilya hep, ama renkli olması daha çekici geldi bana :)

Besigini bende ikeadan dusunuyorum alti cekmecesiz olanlardan bir sene falan bir tarafini takmayip anne yani olarak kullanmayi dusunuyorum sonrada odasina geciririz besigi yanina korumasini takıp.

İkea bu konuda en mantıklı olanı hem modeller güzel hem fiyat uygun. Bir beşik İçin 4-5 bin fiyat veriyor modoko. Çok saçma

bende Zeki Bey'e randevu aldım . benim çevremde çok giden oldu hepside ayrı ayrı övdüler .bayram sonrası Pazartesi benimde randevum .güzel haberlerle gelelim hepimiz inşallah .

bende Zeki Bey'e randevu aldım . benim çevremde çok giden oldu hepside ayrı ayrı övdüler .bayram sonrası Pazartesi benimde randevum .güzel haberlerle gelelim hepimiz inşallah .
Ben ta 22 Haziran canım 22+ oluyorum sanki öyle daha iyi gibi geldi gözüme nasipse inşallah hayırlısıyla o günlere gelelim de Çevrende de övdülerse güzel seçim yapmışız o zaman bende netten bulduklarım yoksa uzak yollardan gideceğim değsin bari Amin inşallah kuzum sende tecrübeni paylaşırsın olur mu

bende okumuştum o yorumları .
Sedef Hanım'da ben karşılaşmadım hatta test istediğinde dışarda yaptırsam dedim tabii ki mail at gelmene de gerek yok bakarım dedi mail atıyorum müsait olunca bakıyor dönüyor .kısa ve net anlatımları var .hani beni alsın karşısına 1 saat anlatsın denilecek drlardan değil ama özel muayenehanesi olmayan çoğu dr yapmıyor bunu .
Elif Hanım'ında çok hastası var demekki memnuniyette var inşallah içine siner .hastahane fiyatına göre güzel odalar geniş ve temiz benim içime sindi açıkcası .

Ben de hersey oldugu ıcın basıt seylerle oyalanıyorum. Süt sagma makinesini dogumdan 1 hafta önce almıştım anneler gunu kampanyasından aldım. Mayısta dogum yaptım eylülde okula basladıgım için almaya mecburdum.aventı 7 ay kullsnabıldum bozuldu o yuzden madela almak zorunda kaldım. Ama cok guzel 2 cocugum da onla buyurdu işe giderken sagıp bırakıyordum

Mantıklı canım iyi yapmışsın bende Kasımda cuma indirimi oluyor ya onu beklerim nasipse o zaman alırım ya da büyük indirim zamanlarında dediğin gibi işe başlamadan önce gerekecektir en azından sağıp verilsin diye

Benim 1.ve 2.den kalma pijama ve gecelık setlerum var ama şimdi uçları dantelli olandan aldım. Orkide terlik ve lohusa tacı aldım. Minik mucizelere de hastane cıkısı ve oğluşlara uzun kollu yaptırdım

evanescence10 ucuz annesi merak ettim bebeklerinin cinsiyetleri belli oldu mu? Durumlar nasil
selamlar
evet belli oldu..
üçü de kız

19. haftadayız çok şükür şimdilik bir sorun yok. 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim. Sonra da hazırlıklara başlıyayım diyorum. Erken mi sizce ? ?
Sen nasılsın canım ? autumnn

Masallah ne guzel 3 kiz ☺ Saglikla gelsinler insallah. Ben de iyiyim sukur sıkıntımız yok su haftalar oglusumla buyuyoruz Ben ufak esyalari almaya basladim her gun internetten bir seyler siparis ediyorum nerdeyse. Bence sen de basla zaten 3 taneler daha cabuk agirlasirsin. 1-2 ay once veya sonra olmasinin cok da onemi yok aklindan cikmis olur aldikca bir seyler

Ayyyy maşallah yaaa ne güzel allah bağışlasın

detaylı ultrasondan sonra başlayayım diyorum ama nasip bakalım. herkes ağırlaşma konusunda hem fikir sanırım erkenden hazırlık yapıp Allah korusun,korkuyorum o yüzden ağırdan alıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…