2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende düşünüyorum canım alıcam şuan aklıma yatan olmadı alıncak listesinde oda

Ebatlari 40×25×20 cm olanlardan almak lazim .O arastirdigim kadariyla en buyugu.Sirt cantasi olmasi en buyuk avantaji zaten.Ama bir kanguru simgeli markali olan vardi.Simdi bulamiyorum onu Denk gelirseniz buraya atar misiniz kizlar ?

7.ay çok gec degilmi. Senin 7. Ayda cantanin hazir olmasi gerek. Allah gostermesin ama 7. Ayda dogmayacagi ne malûm. Birde ağustos ayi agirlasiyorsun bir yere gitmek istemiyorsun hersey yikaniyor. O minik seyleri utulerken belim kopmustu. Detayli ultrason sonrasi almani tavsiye ederim.

Cok fazla beşik konuşulmuş bende oğlumda kullandığım 6 sene sonra kızıma da nasip olursa kullanacağım beşiğimi göstereyim cok memnunum. Ayakları 2 tip ayarlanıyor biri tekerlekli birde sallanıyor şekilde ayarlanıyor içi de 80 e 110 boyları vardı biz bu boy seçmiştik baby teach markası bebek asagı pozisyonda ayarlıyken kesinlikle düşemez

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 55
  • image.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 73
Dün gittim bende detaylı ultrasona oğlumda perinatolog ve özel hastaneydi uzun uzun incelemişti. Bu sefer devlet Hastanesi ve radyolog cekti tabi cok daha kısa sürdü ve öyle yüzünün her detayını vs göstermedi ama yine de ilgili bi doktora denk geldim. Parmağını emiyor annesi falan dedi. Cok şükür bir sıkıntı yok. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 20+4 de gittim 364 gram ve fl değeri 33,8 mm yani boyu 23,6 cm gelişimi de iyi dedi. Şeker taramasına kadar gitmesem doktora diyorum zaten 10 gün bayram vs geçecek sonrasında cok mu uzun olur bilemedim.

Bebek arabası icinde oğlum 5 yasına kadar bebek arabası kullandı hamileyken ne bu böyle Askere kadar bindirsinler ne cirkin duruyor diye kınayıp büyük konuşmuştum sanıyorum. Oğlum da her gittiğimiz yerde uyuyunca ve uykusu cok ağır olup uyandıramayınca bolca araba kullandık. İlk arabamız papettoydu acemilik ne dandikmiş 6 ayda anladık sonra Kraft aldık güzeldi ama 15 kg kadar taşıyordu oğlum 16 kg olunca patladı elimizde en son maclaren aldık daha 3 cocuk gezdirir bence maşallah taş gibi. Oğlum üstelik fazla iri kıyım 27 kg İken bile bindi. Marka olarak maclaren öneririm satan adam beni bile taşır demişti

Bende bu Baby nestlerden istiyorum kullanıp memnun olanların yorumlarını merak ediyorum. Koltuk yatak üstüne konmaz cocuk temizce yatağına yatar gibi hatta konaklamalı bir yere gitsem taşırım Yanımda diye geçirdim sizce nasıl?

Eklentiler

• 67DBF59E-4104-4989-9094-77EA5E093DF5.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu da kardolabımız bizim büyük eşyalarımız bitti oda işlerini hakketmiş olduk. Bayram sonrası cok sıcak olmadan alışveriş işlerini halledeyim diyorum 30 a kadar bitsin sonra yavaş yavaş yıkarız mis kokuturuz evimizi insallah

Eklentiler

• 5FC37550-C2E8-4B69-8ACF-6A72CCE793C0.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 55

Ya erken diye daha allah korusun birşey falan olsa ne bilim 7. Aya kadar bekliyeyim diyorum. Beşiği falan kızımın beşiği kullanacam mobilya besikti. Bebek aramız falan hepsi tertemiz kızımda çok kullanmadim. Bir tek kıyafet alış verisimiz var oda alacaklarım belli diye 7. Ayı bekliyeyim diyorum

Ne güzel. Oğlum hiç sevmedi bebek arabasını. Yürümeye başladığı an bıraktı. Bizim ki sıfıra yakın kaldı araba.

Kızlar travel sistem bebek arabası yazınca bu şekilde çok uygun fiyatlı setler çıkıyor. Bunlar elde kalır cinsten 2 günlük müdür acaba, alınır mı veya kullanan var mı, yoksa illa bilindik marka mı bakmak gerekir

Eklentiler

• 0254B1EF-E0F8-4996-ADAE-031E1193C41F.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 53
Öyle düşünme. Kötüsünü düşünecek olursak doğumda kaybedilen bebekler var. Rabbim kotusunu yasatmasin. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

2 arkadaşım aldi memnun oldugunu soyledi. Bende park yatagini almayi dusunuyorum bu markanin. Beneto marka ilkez araba puset ve besik aparati olarak takim cikarmis

Eger aparatini alirsan puseti bu şekilde salincak oluyor.

Bunları bebek ilk doğduğunda çok seviyormuş, rahat uyuyormuş. Anne karnı gibi sıkışık olduğu için bebek kendini güvende hissediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…