Yani en büyük düşüncem hijyen anane babaanne teyze gitsem taşırım cocuk temiz uyur gibi düşündüm ama kararsız kaldım. Bu özelliğini bilmiyordum
Benim doktorum genelde 5 haftada bir çağırdı hep şimdiye kadar maşallah bizim kız da pek oynak karnım akşamları bir oraya bir buraya yamuluyor yükseliyor hareketleri cok net bende cok kontrole gitmek istemiyorum ama her gittiğimde bi test dönemine denk getirdim hep
Baltalimanı kemik hastanesinde cekildim. Sanırım 15 hafta öncesi gidip randevu oluşturmak gerekiyor
Ücret ödemedim
Sizinde başlar yakında benim hem 2. Hamilelik hem kilo sebebiyle erken anladım sanırım 13 14 de kelebekler basladı 17 sonrası baya baya hareketleri hissettim
Ben orada doktor tanımıyorum arkadasım aracı oldu sadece detaylı çekildim ama sanırım tanıdık yoksa böyle olması imkansız önce kadın Doğuma randevu almak gerekiyor
Acaba her medikalpark aynimidir bir de sezeryan degisiyor mu ?Dun doktor kontrolune medikalpark a gittim de.Zorunlu sezeryan diye belirtmemi istedi doktor.Farkli mi ucretlendirilecek acaba bilemedim.
Farklı ücretlendirme prof ve normal doktorlar arasında oluyor benim bildiğim. Sezeryan artık keyfî yapılamıyorya o yüzden belki belirtmenizi istemiş olabilirler, soruşturma gibi bir durum oluyor olabilir keyfî sezeryanda
Farklı ücretlendirme prof ve normal doktorlar arasında oluyor benim bildiğim. Sezeryan artık keyfî yapılamıyorya o yüzden belki belirtmenizi istemiş olabilirler, soruşturma gibi bir durum oluyor olabilir keyfî sezeryanda
Slm kizlar sizce puset mi alsam portbebe mi...bi de hamak almali miyim ne dersiniz....bebek arabasi oyun parki kiyafet vs.aldim gecen hafta...ufak tefek eksikler kaldi..bi de bu yazdiklarim...
Detaylı uzun süren 21-24 haftaları arası yapılan genelde bebeğin bütün organlarına bakıldığı önemli bir randevu canım doopler kalp atışını dinleme cihazı değil mi yanlış mı biliyorum
Aynı diye biliyorum, umarım yanlış bilgi vermiyorumdur ama.. Dün ben detaylıdayken kalbe giren çıkan kanı görmek için renklendirme oldu ultrasonda, dokturum da bu çekimin doppler kısmı olduğunu söyledi.