2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Güle güle giyinsinler inşallah. Bu kadife takımları beğendim ama 6 aylık olduklarında hava ısınacak diye düşündüm. Küçük boyu yoktu. Aldıklarım genelde 3 aylıktı, 1 tane yenidoğan var.
Kalıba göre değişebilir gerçi de, 6 aylık olanları 4-5 aylıktan itibaren giyebiliyorlar. Daha ayı gelmedi diye çıkamadığım kıyafetler, tam ayı geldiğinde küçük olmuş ve hiç giydirememiştim. Birde bebek ürünleri %100 pamuk olduğu için çekme de yapıyor

Saolun kızlar tavsiyeleriniz için. Valla aklınıza geldikçe yazın, çok faydalı oluyor bilgileriniz.

Inşallah canım eşimi ikna etsem goturecrm ama yok gitmiyor

Dedigimi yaptim ve esimden habersiz randevu aldim baska bir doktordan.Gittim gordum benim sıpaları Cok sukur hersey normal.Toramanlarimdan biri eli ensede yatiyodu
Once doktor salliyorum falan sandi anksiyetemi,panikatagimi.Tansiyon normal nabiz 140 cikinca anladi
Cikista esime soyledim gittigimi.Normal karsiladi.Alisik aniden,habersiz doktora gitmelerime.Iyi yapmissin dedi.Detayliya kadar rahat bir nefes alirim insallah

Bir de karşıma çıkan koko patik ve miucollectioon var alışveriş yapan memnun kalan var mı patiklere ve müslin örtülere bayıldım

Oyy yesinler ensede rahatlığa bak İçin rahatlamış oldu canım

O zaman bunlar kaçırılmaz Miucollectionn hakkında bilgin var mı müslin bezlerle ilgili bir de kokopatik patikler var ama cm ölçüp büyüyünce almak mı mantıklı ?
Hayir bakmadim hiç bilmiyorum. Muslin örtüyü ben hazir almadim. Kumascilarda harika desenler var. Alıyorum etrafini terziye cektiriyorum. Istedigim boyutta oluyor. Hemde daha uyguna geliyor.

Aynen canim icim rahatladi detayliya kadar artik insallah o zamana kadar sorunsuz geçer
Çok şükür canım inşallah hep güzel haberlerle dönersinBende bayram sonrası inşallah nasipse sorunsuz geleyim de o günlere devlete gideceğim 2 gün fazladan izin aldım hem tetanoz olurum hemde oraya giderim kan tahlili de 7.haftadan beri vermiyorum doktor istemiyor detaylıya kadar beklemek cidden zor
Hayir bakmadim hiç bilmiyorum. Muslin örtüyü ben hazir almadim. Kumascilarda harika desenler var. Alıyorum etrafini terziye cektiriyorum. Istedigim boyutta oluyor. Hemde daha uyguna geliyor.
Aaa bak oda mantıklı niye aklıma gelmedi acaba

Ilkim_bebe bu hesaba da goz atin kizlar.Cok guzel seyler var gibi.

Bir de illa denk gelmissinizdir.Su yeni model bebek sirt cantalari.Onlardan alacak olan var mi ? Ben dusunuyorum.Herseyi aliyor sigiyor diyorlar.
Ben de o çantalar dan düşünüyorum canim. Su geçirmiyor diyorlar ve ihtiyacı olan tüm eşyaları sığıyor kıyafet alışverişine başlamadım 7. Ayı bekliyorum ama çanta indirime girdiği an alacağım

Ilkim_bebe bu hesaba da goz atin kizlar.Cok guzel seyler var gibi.

Bir de illa denk gelmissinizdir.Su yeni model bebek sirt cantalari.Onlardan alacak olan var mi ? Ben dusunuyorum.Herseyi aliyor sigiyor diyorlar.
Bende düşünüyorum canım alıcam şuan aklıma yatan olmadı alıncak listesinde oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…