Ben mağazaya gidince meraktan bir tane denedim, anakucağını arabaya denk getirip takana kadar yorulduk. Hem ağırdı, hem de parçalar birbirine kolay geçmedi. Katlayınca bizim arabanın arkası geniş olduğu halde içine sığmayacak kadar büyük oldu.Kızlar travel sistem bebek arabası yazınca bu şekilde çok uygun fiyatlı setler çıkıyor. Bunlar elde kalır cinsten 2 günlük müdür acaba, alınır mı veya kullanan var mı, yoksa illa bilindik marka mı bakmak gerekir
Takibe aldım hemenGünaydın kızlar
Bu sayfayi tavsiye ederim. Çok farkli ve cici kıyafetler var. Renklere bayıldım. Standart mavi pembe degil.
Eki Görüntüle 2273928
Canım nasıl bir şey gönderir misin bakayımEbatlari 40×25×20 cm olanlardan almak lazim .O arastirdigim kadariyla en buyugu.Sirt cantasi olmasi en buyuk avantaji zaten.Ama bir kanguru simgeli markali olan vardi.Simdi bulamiyorum onuDenk gelirseniz buraya atar misiniz kizlar ?
Canım çok güzelmiş nereden temin ettin direk siteden geliyor sanırım ama emin olamadım anne yanı gibi de kullanılır bazaya sabitlenme durumu varmış ve kullanışlı bir şeye benziyorCok fazla beşik konuşulmuş bende oğlumda kullandığım 6 sene sonra kızıma da nasip olursa kullanacağım beşiğimi göstereyim cok memnunum. Ayakları 2 tip ayarlanıyor biri tekerlekli birde sallanıyor şekilde ayarlanıyor içi de 80 e 110 boyları vardı biz bu boy seçmiştik baby teach markası bebek asagı pozisyonda ayarlıyken kesinlikle düşemez
Gözünaydın canım olsun görmüş olsun nazlı fıstığıHerkese iyi akşamlar, az önce bizde detaylı kontrolümüzden çıktık, her şey iyi gidiyor çok şükür, darısı herkesin başına olsun❤ Yüz üstü durdu inat etti döndüremedik hanfendiyi, nazlı bişey olcak galiba:)
Maşallah gayet iyi canımDün gittim bende detaylı ultrasona oğlumda perinatolog ve özel hastaneydi uzun uzun incelemişti. Bu sefer devlet Hastanesi ve radyolog cekti tabi cok daha kısa sürdü ve öyle yüzünün her detayını vs göstermedi ama yine de ilgili bi doktora denk geldim. Parmağını emiyor annesi falan dedi. Cok şükür bir sıkıntı yok. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 20+4 de gittim 364 gram ve fl değeri 33,8 mm yani boyu 23,6 cm gelişimi de iyi dedi. Şeker taramasına kadar gitmesem doktora diyorum zaten 10 gün bayram vs geçecek sonrasında cok mu uzun olur bilemedim.
Arkadaşım gereksiz olduğunu kullanamadığını söyledi canım herkesin farklıdır tabiBende bu Baby nestlerden istiyorum kullanıp memnun olanların yorumlarını merak ediyorum. Koltuk yatak üstüne konmaz cocuk temizce yatağına yatar gibi hatta konaklamalı bir yere gitsem taşırım Yanımda diye geçirdim sizce nasıl?
hangi hastaneye gitti canım devlette ? bi de ne kadar ücreti ?Dün gittim bende detaylı ultrasona oğlumda perinatolog ve özel hastaneydi uzun uzun incelemişti. Bu sefer devlet Hastanesi ve radyolog cekti tabi cok daha kısa sürdü ve öyle yüzünün her detayını vs göstermedi ama yine de ilgili bi doktora denk geldim. Parmağını emiyor annesi falan dedi. Cok şükür bir sıkıntı yok. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. 20+4 de gittim 364 gram ve fl değeri 33,8 mm yani boyu 23,6 cm gelişimi de iyi dedi. Şeker taramasına kadar gitmesem doktora diyorum zaten 10 gün bayram vs geçecek sonrasında cok mu uzun olur bilemedim.
benim hastane normal e 1750 epiduralli olan 2300 zorunlu sezeryan 2750 isteğe bağlı da 3500 dediller.Hastane Doğum ücretleri hakkında bilginiz var m kızlar?
hangi hastaneye gitti canım devlette ? bi de ne kadar ücreti ?
benim hastane normal e 1750 epiduralli olan 2300 zorunlu sezeryan 2750 isteğe bağlı da 3500 dediller.
Tamam kuzum çok sağolDun kontrolde doktor ondan bana fiyat icin yetkiliye zorunlu sezeryan diye belirt dedi.Fark varmis demek.
nehirnil111
Canim bulunca hemen aticam buraya begendigimi.
Dun kontrolde doktor ondan bana fiyat icin yetkiliye zorunlu sezeryan diye belirt dedi.Fark varmis demek.
aynen canım fiyat farkı oluyor baya bi de bunun üzerine isteğe bağlı sezeryanda 1 gün daha oda fiyatı ekleniyor. ama zorunlu da eklenmıyor
Kızlar oioi markasında %50 indirim var ama internette hepsi tükenmiş görünüyor önlük vakumlu kaplardan alacaktım yakınınızda e bebek baby mall gibi yerler varsa bakın derim
Mavi istiyorum hemen gitmiş yaCivilim de tukenmemisleri de var nette.Sabah baktim ben.Gerci 6 da baktim ama tukenmis te olabilir.Bi bak istersen.Bir tek emzik yoktu.
Mavi istiyorum hemen gitmiş ya
Diğerleri de tükenmiş baktım gece 12 de mi aldılar nasıl indirim bu 4 gün sürecekti güya saçmalık çok az bence çıkardılar
Mağazasına e bebeğin göndereceğim eşimi ama kesin yoktur çok saçma bence ilgi çekmek başka bir şey değilSabah 6 da vardi valla turķuaz tukenmisti bi tek .Benim gri tabak hosuma gitmisti.Alirim ya sonra dedim.Tukenmis hepsimillet hudut nobeti gibi bekliyo sanirim
Ben denizli de yaşıyorum. 1800tl dediler.Hastane Doğum ücretleri hakkında bilginiz var m kızlar?
Puset en rahati. Evde de kullaniyorsun. Ayrica ana kucagina gerek kalmiyor. Digerini tasimak zorSlm kizlar sizce puset mi alsam portbebe mi...bi de hamak almali miyim ne dersiniz....bebek arabasi oyun parki kiyafet vs.aldim gecen hafta...ufak tefek eksikler kaldi..bi de bu yazdiklarim...
Mağazasına e bebeğin göndereceğim eşimi ama kesin yoktur çok saçma bence ilgi çekmek başka bir şey değil
Mağazada eşim buldu aldı canım mağazalarda henüz tükenmemiş sanırım oraya yetişememişlerE bebekte yok sanirim cunku arattim sitesinde ulasilamadi dedi.Orda da tukenmistir.
Bunları bebek ilk doğduğunda çok seviyormuş, rahat uyuyormuş. Anne karnı gibi sıkışık olduğu için bebek kendini güvende hissediyormuş.
Maşallah gayet iyi canımnormalde de kontroller 1 ay arayla olmuyor mu dayanamıyoruz orası ayrı ama
Arkadaşım gereksiz olduğunu kullanamadığını söyledi canım herkesin farklıdır tabi
hangi hastaneye gitti canım devlette ? bi de ne kadar ücreti
Maşallah fıstığaYani en büyük düşüncem hijyen anane babaanne teyze gitsem taşırım cocuk temiz uyur gibi düşündüm ama kararsız kaldım. Bu özelliğini bilmiyordum
Benim doktorum genelde 5 haftada bir çağırdı hep şimdiye kadar maşallah bizim kız da pek oynak karnım akşamları bir oraya bir buraya yamuluyor yükseliyor hareketleri cok net bende cok kontrole gitmek istemiyorum ama her gittiğimde bi test dönemine denk getirdim hep
Baltalimanı kemik hastanesinde cekildim. Sanırım 15 hafta öncesi gidip randevu oluşturmak gerekiyor
Ücret ödemedim
Maşallah fıstığaSanırım hareketleri hissetsem bende çok aramam en azından insan iyi olduğunu biliyor Hemen hemen teste denk geliyor canım bende şimdi nasipse detaylı ultrasona girip inşallah sonra doktoruma gideceğim sonra şeker testi falan geliyordur herhalde böyle böyle gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?