Canım bende yanma yokta arada kasık ağrısı gibi oluyo bugün başladı. Bu haftada kasık ağrısı olabiliyormuş gerçi bilmiyorum yani enfeksiyon mu değil mi. Ben de de az çıktığı için ilaç vermemiştiEn son 1 ay önce gördüm
Daha taaaa bayramdan sonra detaylı var o zaman kadr göremicem ama bugun sağlık oxağında kalp atışını dinledik ♥
Benımde 12+5 lerde öyle bir problem oldu . İdrar tahlılı verdim az çıkmıştı..
doktorum istrsen ilaç veriirm ama bence kullanma bol su iç , iç çamaşırlarını ütüle demişti .
O gün bugundur hiç bşr yanmam falan yok çok şükğr
Amin :) 3 haftada bir kan verip tsh a baktırıyorum tavsiye ederim 50mg ile bu sefer çok düşmüştü tekrar 25 e geçtimBende de yüksek çıktı. Dahiliye doktoru çarpıntım çok olduğu için 50mg verdi. Bana da doğuma kadar kullanırsın dedi ama her ay kontrole gideceğim. Benim bu hamileliğimde çıktı.
Çözimünün bulunmuş olmasına çok sevindim, çok zor bir şey. Sağlıkla kucaklarımza alalım bebişlerimizi.
Artık sürekli kontrollerle bunu ayarlamaya çalışacağız. Bebişlerimiz sağlıklı doğsun da :)Amin :) 3 haftada bir kan verip tsh a baktırıyorum tavsiye ederim 50mg ile bu sefer çok düşmüştü tekrar 25 e geçtim
Tatlım stres yapma sakın belki erken yumurtlamissindir şuan olabilir ilişkiden 10 gün sonra belli oluyor 1 hafta daha bekle tekrar test yapE madem yok karnım niye agriyor bu belirtiler neyin nesi karnım pıt pıt diye atiyor gun gectikce büyüyor 3 aydir gununde adet oluyorum benim normalde böyle degildi kisanırım kafayı yemek uzereyim
Teşekkürler haber verdiğin için senin takım tükenmiş herhalde göremedim ama vikingli tulumları beğeniyordum, 1 tane ondan aldım, 3aylık dışarıda giymek için tulum ve kalın alt üst takım aldım, 1 tane patik aldım, 1 tane penye battaniye aldım, 1 tane yenidoğan pijama takımı ve son olarak 2li alt aldım. Bebişimin ilk kapsamlı alışverişi olmuş oldu.Kizlar ebebekten indirimde diye aldim. Bugun geldi. Yeri cok güzel ve kaliteli. Beğenirseniz kaçırmayın derim.
Eki Görüntüle 2273686
Fisher Price Süper Kahramanlar Patikli Tulum Şapka Body Takım
Özellikleri: Fisher Price bebek giyim ürünleri ebebek farkıyla sizlerle! Yumuşak dokusu, eğlenceli desenleri ve uygun fiyatları ile alışverişinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz! Fisher Price bebek giyim ürünleri bebeklerinizin sağlığını önemser, kullanılan materyaller bebek sağlığına zarar...www.e-bebek.com
Sağlıkla giyinsinTeşekkürler haber verdiğin için senin takım tükenmiş herhalde göremedim ama vikingli tulumları beğeniyordum, 1 tane ondan aldım, 3aylık dışarıda giymek için tulum ve kalın alt üst takım aldım, 1 tane patik aldım, 1 tane penye battaniye aldım, 1 tane yenidoğan pijama takımı ve son olarak 2li alt aldım. Bebişimin ilk kapsamlı alışverişi olmuş oldu.
Ben sayfadaki indirimli tekstil ürünleri kısmından girmişim o yüzden çıkmamış.Sağlıkla giyinsinlinkini atmistim vardi ama denk mi gelmedi.
Fisher Price Süper Kahramanlar Patikli Tulum Şapka Body Takım
Özellikleri: Fisher Price bebek giyim ürünleri ebebek farkıyla sizlerle! Yumuşak dokusu, eğlenceli desenleri ve uygun fiyatları ile alışverişinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz! Fisher Price bebek giyim ürünleri bebeklerinizin sağlığını önemser, kullanılan materyaller bebek sağlığına zarar...www.e-bebek.com
Hepsi birbirinden güzeller. Mavi uyku tulumundan bende aldim.Ben sayfadaki indirimli tekstil ürünleri kısmından girmişim o yüzden çıkmamış.Neyse benim aldıklarımı da atayım size. Resimler biraz minik minik ama görünür herhalde.
Güle güle giyinsinler inşallah. Bu kadife takımları beğendim ama 6 aylık olduklarında hava ısınacak diye düşündüm. Küçük boyu yoktu. Aldıklarım genelde 3 aylıktı, 1 tane yenidoğan var.Hepsi birbirinden güzeller. Mavi uyku tulumundan bende aldim.
Birde bu ikisini aldim
Eki Görüntüle 2273835 Eki Görüntüle 2273836
Allahım inşallah ya cok istiyorumTatlım stres yapma sakın belki erken yumurtlamissindir şuan olabilir ilişkiden 10 gün sonra belli oluyor 1 hafta daha bekle tekrar test yap
Bu site de güzelmiş, şu tavşan tulumlardan istiyordum ben de :)Arkadaslar benim de size bir alisveris sitesi onerim olsun buradan aldigim urunleri cok begendim onumuzdeki aylarda 2. alisverisimi yapmayi dusunuyorum.
Neden olmuyor acaba sebebini araştırdınız mı? Nacizane tavsiyem eşinize sperm testi yaptırın. Bizim de olmuyordu tüp bebekle oldu.Allahım inşallah ya cok istiyorum
Bu site de güzelmiş, şu tavşan tulumlardan istiyordum ben de :)
Hastane çıkış seti güzel bir şey bulursan paylaşır mısın? Bakınıyorum ama içime sinen güzel bir set bulamadım.
Ben 6 aylik aldim. Kizim hicbir zaman kendi ayinda bedenini giymedi. 6 aylik 3-4 aylikken olur diye tahmin ediyorum. Birde ebebegin kalıpları küçükGüle güle giyinsinler inşallah. Bu kadife takımları beğendim ama 6 aylık olduklarında hava ısınacak diye düşündüm. Küçük boyu yoktu. Aldıklarım genelde 3 aylıktı, 1 tane yenidoğan var.
Bizimki azosperm ama 1 yıldır hic test yapamadık bu ay cok umutludum butun belirtiler vardıNeden olmuyor acaba sebebini araştırdınız mı? Nacizane tavsiyem eşinize sperm testi yaptırın. Bizim de olmuyordu tüp bebekle oldu.
Güzelmiş güle güle kullansın bebişinZevklerimiz ayni ben de alisverisimde o tavsanlilardan almistim cok tatli
Bir de memnun kaldigim bir diger site https://www.ugurlubebe.com/ buraya bir bak istersen.
Kendi aldigim hastane cikisini da atayim. 2 tane hastane cikisi dusunuyorum ismi belli olunca bir tane de isimli alacagim. Bu aldigim biraz pahali ama organik bir takim oldugu icin aldim icinde uyku arkadasi da var ve benim aldigim zamanda pike hediyeliydi simdi oyle mi bir bak istersen:
Güzelmiş güle güle kullansın bebişinAmigurumi oyuncak ben hobi olarak örüyorum, kendime de saklamıştım 1-2 tane.
Beden tablosuna baktım, o yüzden pek yenidoğan almadım. Bu 3 aylıkları doğar doğmaz kullanırım o zaman.Bir de tulumları patiksiz seçtim bakalım nasıl bir şey gelecek.Erkek bebekler sıcağı pek sevmiyormuş, o yüzden 6 aya cesaret edemedim, bakalım bizim minikler nasıl olacak.Ben 6 aylik aldim. Kizim hicbir zaman kendi ayinda bedenini giymedi. 6 aylik 3-4 aylikken olur diye tahmin ediyorum. Birde ebebegin kalıpları küçük
Bizim spermler hareketsizdi. Tüp bebek de tutmuyordu. Ankara'da Kaan Aydos var, eşim onda tedavi oldu, iğne falan kullandı, sonra tüp bebek tuttu. Azosperm konusunda da bilgili bir hoca. Biz çok uğraştık canım, belirti var gibi diye diye olmuyorkiBizimki azosperm ama 1 yıldır hic test yapamadık bu ay cok umutludum butun belirtiler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?