2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kızlar doopler ile detaylı ultrason aynı şey mi bir sürü şey kafam karıştı benim çok
Detaylı ultrasonda bebegin uzuvlari,organlarinin boyut ve şekillerine bakiliyor, dopplerde mesela kalbinin damar akisina bakiliyor benimde detaylıda kalbine bakarken doppleri acti mavi ve kırmızı renkliydi damar akisina bakti

Aynı diye biliyorum, umarım yanlış bilgi vermiyorumdur ama.. Dün ben detaylıdayken kalbe giren çıkan kanı görmek için renklendirme oldu ultrasonda, dokturum da bu çekimin doppler kısmı olduğunu söyledi.

Bu videoda da biraz ayrıntılı anlatılmış
Evet renkli doppler ve detaylı aynı şey
Bebeğin de bebeği besleyen damarlarında incelenmesini içeriyor sadece organ taraması degil
Detaylı ultrasonda bebegin uzuvlari,organlarinin boyut ve şekillerine bakiliyor, dopplerde mesela kalbinin damar akisina bakiliyor benimde detaylıda kalbine bakarken doppleri acti mavi ve kırmızı renkliydi damar akisina bakti
teşekkürler kızlar içim rahatladı biraz az önce hadtaneyi aradım 17.sinde tarih verebiliriz doppler için dedi detaylı mı diye sordum o kadar detayı bilmemiz mümkün değil falan dedi. alayım ben o zaman o tarihe

Selam kızlaaaar nasılsınız ay dün gece bir ilaç içtim doktor yazdı idrar enfeksiyonu için yatmadan içtim bugün çok daha iyiyim şükürler olsun
Canım ben de dün idrar tahlili yaptırdım meğer enfeksiyon varmış . Kendi kadın Doğum doktorum enfeksiyonun çok fazla olmadığını söyledi . Az miktar su iç bolca atlatırsın dedi ama kasık ağrımdan da bahsedince ürolojisinde gözükmen de fayda var dedi . Bugün gittim ürolojiye çok iyi bi doktordu . Bi antibiyotik yazdı b grubu . Ve idrar kültürü de istedi . Pazartesi çıkacak idrar kültürüm o zamana kadar antibiyotik kullanmamı söyledi . Bugün başlayacağım inşallah . Demem o ki her şikayetinizi dikkate alın . Ben 3-4 haftadır enfeksiyondan şüpheleniyordum . İhmal ettim keşke daha önce gitseydim . İnşallah kültürde birşey çıkmaz kültür testine göre ilacına bakacağım değiştirebiliriz dedi .

Geçmiş olsun canım. Benim de kullandığım B grubu. Tek kullanımlıktı. Gece yatmadan içtim yattım öyle bugün çok daha iyiyim

Valla ben tüp bebek hamilesiiym doktorum Eyüp beyi önerdi. Zaten kime sorsam Eyüp ekici dedi alanında bir numara diye. Ben memnun kaldım baya ilgiliydi .
Ben de çikolata kistlerimden dolayı tüp bebek hamilesiyim biraz pimpirikliyim o yüzden doktorumun da önerdiği bir radyologa randevu aldım cumartesi gideceğim bakalım

Canım sende mi katıldın benim kervana..
Çok geçmiş olsun.
İnşallah atlatırsın hemencecik.
Ben sadece tek kullanımlık içtim bi kere.
Sonra geçmeyince duacid yazdı ama kullanmak istemedim kültürüm de temiz çıkmış bol su içince şikayetlerim azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…