2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçmiş olsun canım. Benim de kullandığım B grubu. Tek kullanımlıktı. Gece yatmadan içtim yattım öyle bugün çok daha iyiyim
Geçmiş olsun canım sana da.
Bende kullandım o antibiyotikten.
İnşallah senin hemencecik geçer..
Bol su içmek lazım

Ah Kuzum suyla yaşıyorum resmen 3-4 haftadır minimum 3 litre tüketiyorum ama yok geçmedi o kasık ağrısı . Doktor bi de böbrek ağrısı oluyor mu dedi . Bunda 1-2 ay önce bi gece sol böbreğimde biraz ağrım olmuştu . Kültürde çıkma ihtimaline karşı ilaca başlayalım dedi . Tatile gideceğim Hocam kültür sonucunu getirip gösteremem dedim . O da 1 hafta 1 haftadır ihmal etme şimdi ver bizi ararsın sonuç çıkınca biz sana söyleriz illa gelmen gerekmiyor dedi . Çok iyi bi doktordu Allah razı olsun . Önemli bu gebelikte kültürde de çıkarsa tedavi olman lazım dedi . Bazen kötü sonuçlar doğuruyormuş . Hayırlısı bakalım inşallah . Ama şikayetlerimizi dikkate alıp ertelemeyelim . Ben bu idrar tahlilini bi gidip vereyim diyeli burda 1 ay olmuştur . İhmal ettim .

Yok ihmal etmiyorum da o antibiyotik çok ağır geldi bana.. İçmek dedi doktorda sadece su. 4 lt olsun dedi.. Ama ben 3 lt içebiliyorum neyse ki kültür temiz yoksa bende mecbur içerdim..
Hamilelikte olan şey bu enfeksiyon kimse sorsam enfeksiyon bende de vardı diyo
İnşallah atlatırız ya.. Benim şikayetlerim azaldı suyu artırınca ben 3 5 bardak içiyordum önceden..
Tatilde dikkat et sende denize falan çok girip ıslak kalma inşallah seninde temiz çıkar

Su da içiyorum canım ilaç etkili ama galiba ağrım pek kalmadı sen nasıl oldun
Benim çok şikayetim olmadı canım hafifti hatta çıkınca enfeksiyon çok şaşırmıştım.. Ara ara idrar gelince ağrı oluyordu onlar azaldı şükür su çaresi sanırım antibiyotik verdi tekrar kullanmadım ağır geldi

Aman canım iyi bari sevindim azalmasına inşallah çabucak atlatırız bu dönemi geçer.

Geçmiş olsun canım idrarda bir şey çıkmaz inşallah ama çıksa da korkma kız kardeşimde hamileliğinde geçirdi sık sık bol su ve ilaçla geçti
Kizlar dun doktora gittim.bi kizim daha olucak rabbim nasip ederse ayrintili bakti doktor bir sikinti yok ama haftaya yine gelin bakalim bidaha dedi birsey yok dedi ama yinede kafama takiliyor.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Gunaydinn
Siniflar bombos.Film izletiyorum.Biri ogretmen hamilelere dönmüş dedi.3. Sinif bu cocuk Donmek ne kelime resmen hamile ogretmenin dedim bende.Cocuklar ciglik cigliga seviniyor
Ne masumlar ya
Su da içiyorum canım ilaç etkili ama galiba ağrım pek kalmadı sen nasıl oldun
Geçmiş olsun canım geçiyordur muhakkak

Sağol kuzucumm sen nasılsın

Hayırlı cumalar güzel anneler Kadir geceniz mübarek olsunRabbim böyle güzel günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım Amin
Sağol canım benim
İnşallah hepimizin evlatlarına Rabbim sağlık versin.. Sağlıkla doğmayı nasip etsin

günaydın tatlım

kızlar dün gece öyle bir kramp girdi ki resmen yataktan sıçradım ve bacaklarımı hareket ettiremedim. sizlerde devam ediyor mu hala bu ağrılar kramplar ? bi de doktorumu arasam mı
Bende kramp yokta uyuşma oluyor arada çok sabit kalınca.
İstersen bi sor doktoruna belki takviye verir rahatlarsın

Aman canım iyi bari sevindim azalmasına inşallah çabucak atlatırız bu dönemi geçer.
ben limonlu ve sirkeli su ile atlattım diyebilirim hiç ilaç kullanmadım ama günde 2 lt ye yakın limonlu su 1 lt ye yakın sirkeli su içtim tek kötü yanı günde 20 defa wc ye gitmek oldu

Sağol kuzucumm sen nasılsın
Hepimizin mübarek olsun kuzumm aminn
Gribim kuzu bu havalarda nasıl başardıysam Bol su ve bal limon keçiboynuzu özü sıcak suyla günde 1 kere içiyorum bazende ılık süt bakalım
Sağol canım benim
İnşallah hepimizin evlatlarına Rabbim sağlık versin.. Sağlıkla doğmayı nasip etsin
Amin canım benim inşallah
günaydın tatlım

kızlar dün gece öyle bir kramp girdi ki resmen yataktan sıçradım ve bacaklarımı hareket ettiremedim. sizlerde devam ediyor mu hala bu ağrılar kramplar ? bi de doktorumu arasam mı
Canım ilerledikçe daha da artacak endişe etme doktor magnezyum desteği verebilir sürekli oluyorsa şimdilik sık değilse maden suyu içmeye devam et günde 1 tane

ben limonlu ve sirkeli su ile atlattım diyebilirim hiç ilaç kullanmadım ama günde 2 lt ye yakın limonlu su 1 lt ye yakın sirkeli su içtim tek kötü yanı günde 20 defa wc ye gitmek oldu
Çok sevindim canım geçmesine :)) benim de wc ye çıkmalarım fark edilecek oranda azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…