Geçmiş olsun canım sana da.Geçmiş olsun canım. Benim de kullandığım B grubu. Tek kullanımlıktı. Gece yatmadan içtim yattım öyle bugün çok daha iyiyim
Ah Kuzum suyla yaşıyorum resmen 3-4 haftadır minimum 3 litre tüketiyorum ama yok geçmedi o kasık ağrısı . Doktor bi de böbrek ağrısı oluyor mu dedi . Bunda 1-2 ay önce bi gece sol böbreğimde biraz ağrım olmuştu . Kültürde çıkma ihtimaline karşı ilaca başlayalım dedi . Tatile gideceğim Hocam kültür sonucunu getirip gösteremem dedim . O da 1 hafta 1 haftadır ihmal etme şimdi ver bizi ararsın sonuç çıkınca biz sana söyleriz illa gelmen gerekmiyor dedi . Çok iyi bi doktordu Allah razı olsun . Önemli bu gebelikte kültürde de çıkarsa tedavi olman lazım dedi . Bazen kötü sonuçlar doğuruyormuş . Hayırlısı bakalım inşallah . Ama şikayetlerimizi dikkate alıp ertelemeyelim . Ben bu idrar tahlilini bi gidip vereyim diyeli burda 1 ay olmuştur . İhmal ettim .Canım sende mi katıldın benim kervana..
Çok geçmiş olsun.
İnşallah atlatırsın hemencecik.
Ben sadece tek kullanımlık içtim bi kere.
Sonra geçmeyince duacid yazdı ama kullanmak istemedim kültürüm de temiz çıkmışbol su içince şikayetlerim azalıyor
Su da içiyorum canım ilaç etkili ama galiba ağrım pek kalmadı sen nasıl oldunGeçmiş olsun canım sana da.
Bende kullandım o antibiyotikten.
İnşallah senin hemencecik geçer..
Bol su içmek lazım
Yok ihmal etmiyorum da o antibiyotik çok ağır geldi bana.. İçmek dedi doktorda sadece su. 4 lt olsun dedi.. Ama ben 3 lt içebiliyorum neyse ki kültür temiz yoksa bende mecbur içerdim..Ah Kuzum suyla yaşıyorum resmen 3-4 haftadır minimum 3 litre tüketiyorum ama yok geçmedi o kasık ağrısı . Doktor bi de böbrek ağrısı oluyor mu dedi . Bunda 1-2 ay önce bi gece sol böbreğimde biraz ağrım olmuştu . Kültürde çıkma ihtimaline karşı ilaca başlayalım dedi . Tatile gideceğim Hocam kültür sonucunu getirip gösteremem dedim . O da 1 hafta 1 haftadır ihmal etme şimdi ver bizi ararsın sonuç çıkınca biz sana söyleriz illa gelmen gerekmiyor dedi . Çok iyi bi doktordu Allah razı olsun . Önemli bu gebelikte kültürde de çıkarsa tedavi olman lazım dedi . Bazen kötü sonuçlar doğuruyormuş . Hayırlısı bakalım inşallah . Ama şikayetlerimizi dikkate alıp ertelemeyelim . Ben bu idrar tahlilini bi gidip vereyim diyeli burda 1 ay olmuştur . İhmal ettim .
Benim çok şikayetim olmadı canım hafifti hatta çıkınca enfeksiyon çok şaşırmıştım.. Ara ara idrar gelince ağrı oluyordu onlar azaldı şükürSu da içiyorum canım ilaç etkili ama galiba ağrım pek kalmadı sen nasıl oldun
Aman canım iyi bari sevindim azalmasınaBenim çok şikayetim olmadı canım hafifti hatta çıkınca enfeksiyon çok şaşırmıştım.. Ara ara idrar gelince ağrı oluyordu onlar azaldı şükür ❤ su çaresi sanırım antibiyotik verdi tekrar kullanmadım ağır geldi
Günaydın :) şimdi ki çocuklar hep böyle yaGunaydinn
Siniflar bombos.Film izletiyorum.Biri ogretmen hamilelere dönmüş dedi.3. Sinif bu cocukDonmek ne kelime resmen hamile ogretmenin dedim bende.Cocuklar ciglik cigliga seviniyor
Geçmiş olsun canım idrarda bir şey çıkmaz inşallah ama çıksa da korkma kız kardeşimde hamileliğinde geçirdi sık sık bol su ve ilaçla geçtiCanım ben de dün idrar tahlili yaptırdım meğer enfeksiyon varmış . Kendi kadın Doğum doktorum enfeksiyonun çok fazla olmadığını söyledi . Az miktar su iç bolca atlatırsın dedi ama kasık ağrımdan da bahsedince ürolojisinde gözükmen de fayda var dedi . Bugün gittim ürolojiye çok iyi bi doktordu . Bi antibiyotik yazdı b grubu . Ve idrar kültürü de istedi . Pazartesi çıkacak idrar kültürüm o zamana kadar antibiyotik kullanmamı söyledi . Bugün başlayacağım inşallah . Demem o ki her şikayetinizi dikkate alın . Ben 3-4 haftadır enfeksiyondan şüpheleniyordum . İhmal ettim keşke daha önce gitseydim . İnşallah kültürde birşey çıkmaz kültür testine göre ilacına bakacağım değiştirebiliriz dedi .
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKizlar dun doktora gittim.bi kizim daha olucak rabbim nasip ederse ayrintili bakti doktor bir sikinti yok ama haftaya yine gelin bakalim bidaha dedi birsey yok dedi ama yinede kafama takiliyor.
Ne masumlar yaGunaydinn
Siniflar bombos.Film izletiyorum.Biri ogretmen hamilelere dönmüş dedi.3. Sinif bu cocukDonmek ne kelime resmen hamile ogretmenin dedim bende.Cocuklar ciglik cigliga seviniyor
Geçmiş olsun canım geçiyordur muhakkakSu da içiyorum canım ilaç etkili ama galiba ağrım pek kalmadı sen nasıl oldun
Sağol kuzucummGeçmiş olsun canım idrarda bir şey çıkmaz inşallah ama çıksa da korkma kız kardeşimde hamileliğinde geçirdi sık sık bol su ve ilaçla geçti
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ne masumlar ya
Geçmiş olsun canım geçiyordur muhakkak
Hepimizin mübarek olsun kuzummHayırlı cumalar güzel anneler Kadir geceniz mübarek olsunRabbim böyle güzel günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım Amin
Amin canım inşallahAman canım iyi bari sevindim azalmasınainşallah çabucak atlatırız bu dönemi geçer.
Sağol canım benimHayırlı cumalar güzel anneler Kadir geceniz mübarek olsunRabbim böyle güzel günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım Amin
günaydın tatlımGünaydın anneler
Bende kramp yokta uyuşma oluyor arada çok sabit kalınca.günaydın tatlım
kızlar dün gece öyle bir kramp girdi ki resmen yataktan sıçradım ve bacaklarımı hareket ettiremedim. sizlerde devam ediyor mu hala bu ağrılar kramplar ? bi de doktorumu arasam mı
ben limonlu ve sirkeli su ile atlattım diyebilirim hiç ilaç kullanmadım ama günde 2 lt ye yakın limonlu su 1 lt ye yakın sirkeli su içtim tek kötü yanı günde 20 defa wc ye gitmek olduAman canım iyi bari sevindim azalmasınainşallah çabucak atlatırız bu dönemi geçer.
Sağol kuzucummsen nasılsın
Gribim kuzu bu havalarda nasıl başardıysamHepimizin mübarek olsun kuzummaminn
Amin canım benim inşallahSağol canım benim
İnşallah hepimizin evlatlarına Rabbim sağlık versin.. Sağlıkla doğmayı nasip etsin
Canım ilerledikçe daha da artacak endişe etme doktor magnezyum desteği verebilir sürekli oluyorsa şimdilik sık değilse maden suyu içmeye devam et günde 1 tanegünaydın tatlım
kızlar dün gece öyle bir kramp girdi ki resmen yataktan sıçradım ve bacaklarımı hareket ettiremedim. sizlerde devam ediyor mu hala bu ağrılar kramplar ? bi de doktorumu arasam mı
Çok sevindim canım geçmesine :)) benim de wc ye çıkmalarım fark edilecek oranda azaldıben limonlu ve sirkeli su ile atlattım diyebilirim hiç ilaç kullanmadım ama günde 2 lt ye yakın limonlu su 1 lt ye yakın sirkeli su içtim tek kötü yanı günde 20 defa wc ye gitmek oldu
Ayy kuzum öyle deme bu havalarda daha kolay şifa kapılıyor vallahiGribim kuzu bu havalarda nasıl başardıysamBol su ve bal limon keçiboynuzu özü sıcak suyla günde 1 kere içiyorum bazende ılık süt bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?