2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ihlamur aklıma gelmemişti hamilelikte yasak değilse bu akşam yapayım sağol kuzum
Bende içtim grip olduğumda daha 8 haftalık falan hamileydim
Çok fazla içmedim günde 1 tane üç beş gün içtim ama. şifa niyetine içine bal zencefil karabiber koydum ya da ayva elma limon koyup kaynatıp içtim. Ben bi zararını görmedim inşallah sende görmezsin.. Danış istersen doktoruna öyle iç. Geçmiş olsun canım

Kizlar dun doktora gittim.bi kizim daha olucak rabbim nasip ederse ayrintili bakti doktor bir sikinti yok ama haftaya yine gelin bakalim bidaha dedi birsey yok dedi ama yinede kafama takiliyor.
Canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin kızın inşallah
Takvim için kendi profiline gir hesap ayarları var ordan tahmini doğum tarihini ekliyosun canım

İlk haftalarda bende fena olmuştum canım dinlenerek 2 haftada anca geçti şimdi erken geçsin istiyorum bayramda ama Zencefili de unutmuşum çok iyi geliyor sağolun vallahi bu akşam yarın sabah kendimi inzivaya çekeyim

Ben ıhlamur içerek 15 günde kendime gelmiştim ilaçsız çok geçti..

Bol su bol c vitamini Bal zencefil ve istirahat
İnşallah hemen atlatırsın canım

Ben de çikolata kistlerimden dolayı tüp bebek hamilesiyim biraz pimpirikliyim o yüzden doktorumun da önerdiği bir radyologa randevu aldım cumartesi gideceğim bakalım
canım merhaba,
dün hocayla görüştüm bana da ikisini önerdi, yarın senden alacağım habere göre bende mehmet özerden randevu alıcam :) kaçda senin randevun

günaydın tatlım

kızlar dün gece öyle bir kramp girdi ki resmen yataktan sıçradım ve bacaklarımı hareket ettiremedim. sizlerde devam ediyor mu hala bu ağrılar kramplar ? bi de doktorumu arasam mı
Doktoruna soylersen magnezyum verir. Iyi geliyor

Ben yine 1.5 litre 2 litre civarı içiyordum. Kadın doğum doktorum suyun az gibi geldi diyince suya verdim kendimi. Bu sefer de kasık ağrısı , hafif yanma eşlik etti. Çok su içmek bana yaramadı sanırım. Aslında dışarda tuvalete girmemeye çalışırım. Günde 2 kere felan iç çamaşırı değiştiririm. Nerden kaptım bu enfeksiyonu aklım almadı. Benim doktor da kültürü bilmediği için tedbiren başlattı zaten hafif bir antibiyotik gebelikte kullanılabilecek en güvenli ilaçlardan dedi. Bakalım pazartesi kültür sonucunu bekleyeceğiz. İnşallah ciddi birşey değildir. Doktorlara gitmekten usandım.

İnşallah canım ya. Bütün gebeliğini antibiyotikle geçirenler var. Yeterki temizlensin enfeksiyon evlatlarımız sağlıkla gelsin dünyaya. Herşeye değer.

Gunaydin kızlar. Kadir geceniz mubarek olsun. Rabbim tum dualarınızı kabul etsin.
Senin de Kadir Gecen Mübarek olsun canım. Rabbim mübarek günler hürmetine hepimize esenlikler versin. Sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Hamilelikte normal bi durum..
Rahim mesaneye baskı yapıyor ve idrar böbrekler kaçıyor.. O da enfeksiyon oluyor sen istediğin kadar dikkat et oluyorsun yani. Doğumdan sonra geçiyor
İnşallah bizim doğuma kadar sürmez

Günaydın kızlar hayırlı kandiller Allah bebeklerimizi eli kolu düzgün , sağlıklı , hayırlı , akıllı, uslu, aileye düşkün , başarılı , yemek yemeği seven , cinsiyetleri belli , uykusu düzenli , gaz sancısı olmayan, ve daha aklıma gelmeyen bir sürü güzel özellikte bebekler nasip etsin Duayı eksil etmeyeyim de hangisi tutacak belli olmaz iki gün evvel tetanoz asısı oldum ilk gün hiç agrım olmadı ama dün baya agrım oldu bebeklerim de daha az kıpırdadı etkisi var mu acaba? Bi de geçen gün aşırı bi kaşınma başladı vajinamda. Doktorumu aradım bi ilaç ismi verdi onu kullan dedi. İnşallah geçer bu mantar mıdır her neyse

Mantar olabilir canım. İlerlemeden tedavi ol. Bende de vardı. Önemsemediğim için baya artmıştı. Fitil ve bol su içmek çözüm temizlenir inşallah. Bir de iç çamaşırlarını ütüleyerek giy. Oda bana baya fayda etti.

Ay inşallah sürmez canım. Allahım hepimize kolaylıklar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…