2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar sizin de ic camasiriniz islak oluyor mu ? Hayatimda hic boyle olmadi.Akintiyi ayirt edebiliyorum.O ayri da resmen sirilsiklam.Su mu geliyo desem vajina da kuru ve sukur doktor suyumun iyi oldugunu soyluyor hep.Ter mi bu nedir anlamadim.Gunde 3 defa degisiyorum resmen.

günaydın tatlım

kızlar dün gece öyle bir kramp girdi ki resmen yataktan sıçradım ve bacaklarımı hareket ettiremedim. sizlerde devam ediyor mu hala bu ağrılar kramplar ? bi de doktorumu arasam mı
Bacaklarımı çok yorduğum zamanlar oluyor.
Magnezyum verdi doktor bana kramplar dan dolayı. Seninde doktor verir kesin

Hemen mikrop kapıyorum demek ki ya. İçiyorum canım bi ilacı sür dedi trovogen pomad sanırım ilacın adı. İnşallah geçer hemen .

Evet bende de oluyor, bazen sadece su gibi, bazende kıvamlı akıntı gibi, iş yerindeyken günlük ped kullanıyorum ben. Bebeğin suyunun gelmesi durumunda dolu dolu bacaktan akacak kadar fazla geliyormuş.

Ben ıhlamur içerek 15 günde kendime gelmiştim ilaçsız çok geçti..

Bol su bol c vitamini Bal zencefil ve istirahat ❤
İnşallah hemen atlatırsın canım
Sağolasın canım istirahat zor bayram geldi evde hazırlıklar var yolculuk var Allah nasip ederse
İnşallah canım ya. Bütün gebeliğini antibiyotikle geçirenler var. Yeterki temizlensin enfeksiyon evlatlarımız sağlıkla gelsin dünyaya. Herşeye değer.
Bir zararı yok canım doktor ona göre takip ediyor enfeksiyon geçmezse daha çok zararı var çünkü Rabbim göstermesin geçsin çabucak inşallah

Amin canım inşallah seninde kandilin mübarek olsun Maşallah fıstığa sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Gunaydin kızlar. Kadir geceniz mubarek olsun. Rabbim tum dualarınızı kabul etsin.
Sağolasın canım Amin inşallah seninde kandilin cuman mübarek olsun
Amin canım benim inşallah müminin mümine duası kabul olurmuş birbirimize edelim bundan güzeli var mı Bol su iç takipte kal mantarsa başka bir yöntem uygularlar belki
Canım normal gibi geldi bende de bir ara aşırı su gibi gelmişti korkmuştum sanki su boşalıyordu şimdi kıvamlı ara ara oluyor sanırım değişiyor gün geçtikçe akıntıda çoğalırmış

Herkese hayirli kandiller. Allah dualarimizi kabul etsin yavrularimiza sag saglim kavusmamizi nasip etsin insallah

Annelik kesinlikle akil isi degil. Daha gormeden boyleyse... minik tekmeleri hissettikce cildiriyorum isiracagim o olacak
Bende sanki bu yaşıma kadar hep tekme hissetmişim gibi
Dün eşime diyorum “ hissetmeden önce ne yapıyordum acaba diye”
Şuan tekmeleri benim için müthiş eğlence Doğumdan sonra tekme hissetmeyeceğimi düşündükçe çok üzülüyorum
Sanki yıllardır karnımda beni tekmeliyor gibi

Allah kolaylık versin canım
Şimdiden hayırlı yolculuklar

Hele tam büyüyünce daha net oluyor. Cidden hamilelikte özlediğim şey karnımda hissettiğim tekmelerdi

Icinde bir yasamin buyumesi ve onun o minik ayaklarini ellerini hissetmek olaganustu bir seymis hem saglikla dogmasini istiyorum hem de icimdeyken guvenli ve boyle hissediyorum bir yere birakmak istemiyorum. Boyle garip duygular

Valla akşam yatağa uzanıyorum başlıyor hareketler hareketler ne iş çeviriyosa içerde . sonra rahat bi pozisyon bulayım diye bi sağa bi sola dönüyorum sonra tam uyicam iyice hareketleni o mutlulukla kendimi onun hareketlerine kaptiriyorum o rahat bi pozisyon buluyo duruyo ama ben hareket etsin diye sağa sola dönmeye devam ediyorum sonra bı bakıyorum saatler geçmiş .

Çok geçmiş olsun canım peki kasik ağrısı dışında başka şikayetin var mıydı Örneğin karnında aniden toplanma sertleşme gibi. Bende çok oluyor bende şüpheleniyor um

Gunaydinn
Siniflar bombos.Film izletiyorum.Biri ogretmen hamilelere dönmüş dedi.3. Sinif bu cocuk Donmek ne kelime resmen hamile ogretmenin dedim bende.Cocuklar ciglik cigliga seviniyor
sorma canım.benim 4 lerden kız öğrenciler öğretmenim kilo almışsınız dediler dün.8 ler zaten gözleri hep göbeğimde. Sormak istiyorlar soramıyorlar

Ben gün içerisinde bazen hiç hissetmediğim zamanlar oluyor acayip tedirgin oluyorum, oturup bekliyorum elimi karnıma koyup derin derin nefes alıp veriyorum ama yine hareket etmiyor dün yine böyle oldu akşam yatağa yatınca 10-15 dk sonra hissettim zaten doktor bana bu çocuk serinkanlı olacak yavaş hareket ediyor ama gayet sağlıklı demişti detaylı ultrasonu son dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…