Bacaklarımı çok yorduğum zamanlar oluyor.günaydın tatlım
kızlar dün gece öyle bir kramp girdi ki resmen yataktan sıçradım ve bacaklarımı hareket ettiremedim. sizlerde devam ediyor mu hala bu ağrılar kramplar ? bi de doktorumu arasam mı
Hemen mikrop kapıyorum demek ki ya. İçiyorum canım bi ilacı sür dedi trovogen pomad sanırım ilacın adı. İnşallah geçer hemen .Mantar olabilir canım. İlerlemeden tedavi ol. Bende de vardı. Önemsemediğim için baya artmıştı. Fitil ve bol su içmek çözüm temizlenir inşallah. Bir de iç çamaşırlarını ütüleyerek giy. Oda bana baya fayda etti.
AminSenin de Kadir Gecen Mübarek olsun canım. Rabbim mübarek günler hürmetine hepimize esenlikler versin. Sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet bende de oluyor, bazen sadece su gibi, bazende kıvamlı akıntı gibi, iş yerindeyken günlük ped kullanıyorum ben. Bebeğin suyunun gelmesi durumunda dolu dolu bacaktan akacak kadar fazla geliyormuş.Kizlar sizin de ic camasiriniz islak oluyor mu ? Hayatimda hic boyle olmadi.Akintiyi ayirt edebiliyorum.O ayri da resmen sirilsiklam.Su mu geliyo desem vajina da kuru ve sukur doktor suyumun iyi oldugunu soyluyor hep.Ter mi bu nedir anlamadim.Gunde 3 defa degisiyorum resmen.
Sağolasın canım istirahat zor bayram geldi evde hazırlıklar var yolculuk var Allah nasip ederseBen ıhlamur içerek 15 günde kendime gelmiştimilaçsız çok geçti..
Bol su bol c vitamini Bal zencefil ve istirahat ❤
İnşallah hemen atlatırsın canım
Bir zararı yok canım doktor ona göre takip ediyor enfeksiyon geçmezse daha çok zararı var çünkü Rabbim göstermesin geçsin çabucak inşallahİnşallah canım ya. Bütün gebeliğini antibiyotikle geçirenler var. Yeterki temizlensin enfeksiyon evlatlarımız sağlıkla gelsin dünyaya. Herşeye değer.
Amin canım inşallah seninde kandilin mübarek olsunGÜNADI GÜZEL ANNELER. KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM BU MABEREK GECEDE TÜM DULARIMIZI KABUL ETSİN ÇOCUKLARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH.
DÜN KONTROLUM VARDI KIZIM OLUCAK KISMETSE. 282 GRAM OLMUŞ :) BENDE DETAYLI ARAYIŞINA GİRDİM HERŞEYİN HAYIRLISI
Sağolasın canım Amin inşallah seninde kandilin cuman mübarek olsunGunaydin kızlar. Kadir geceniz mubarek olsun. Rabbim tum dualarınızı kabul etsin.
Amin canım benim inşallah müminin mümine duası kabul olurmuş birbirimize edelim bundan güzeli var mıGünaydın kızlar hayırlı kandiller ❣ Allah bebeklerimizi eli kolu düzgün , sağlıklı , hayırlı , akıllı, uslu, aileye düşkün , başarılı , yemek yemeği seven , cinsiyetleri belli , uykusu düzenli , gaz sancısı olmayan, ve daha aklıma gelmeyen bir sürü güzel özellikte bebekler nasip etsinDuayı eksil etmeyeyim de hangisi tutacak belli olmaz iki gün evvel tetanoz asısı oldum ilk gün hiç agrım olmadı ama dün baya agrım oldu bebeklerim de daha az kıpırdadı etkisi var mu acaba? Bi de geçen gün aşırı bi kaşınma başladı vajinamda. Doktorumu aradım bi ilaç ismi verdi onu kullan dedi. İnşallah geçer bu mantar mıdır her neyse
Canım normal gibi geldi bende de bir ara aşırı su gibi gelmişti korkmuştum sanki su boşalıyordu şimdi kıvamlı ara ara oluyor sanırım değişiyor gün geçtikçe akıntıda çoğalırmışKizlar sizin de ic camasiriniz islak oluyor mu ? Hayatimda hic boyle olmadi.Akintiyi ayirt edebiliyorum.O ayri da resmen sirilsiklam.Su mu geliyo desem vajina da kuru ve sukur doktor suyumun iyi oldugunu soyluyor hep.Ter mi bu nedir anlamadim.Gunde 3 defa degisiyorum resmen.
Bende sanki bu yaşıma kadar hep tekme hissetmişim gibiHerkese hayirli kandiller. Allah dualarimizi kabul etsin yavrularimiza sag saglim kavusmamizi nasip etsin insallah
Annelik kesinlikle akil isi degil. Daha gormeden boyleyse... minik tekmeleri hissettikce cildiriyorum isiracagim o olacak
Allah kolaylık versin canımSağolasın canım istirahat zor bayram geldi evde hazırlıklar var yolculuk var Allah nasip ederse
Bir zararı yok canım doktor ona göre takip ediyor enfeksiyon geçmezse daha çok zararı var çünkü Rabbim göstermesin geçsin çabucak inşallah
Bende sanki bu yaşıma kadar hep tekme hissetmişim gibi
Dün eşime diyorum “ hissetmeden önce ne yapıyordum acaba diye”
Şuan tekmeleri benim için müthiş eğlenceDoğumdan sonra tekme hissetmeyeceğimi düşündükçe çok üzülüyorum
Sanki yıllardır karnımda beni tekmeliyor gibi
Bende sanki bu yaşıma kadar hep tekme hissetmişim gibi
Dün eşime diyorum “ hissetmeden önce ne yapıyordum acaba diye”
Şuan tekmeleri benim için müthiş eğlenceDoğumdan sonra tekme hissetmeyeceğimi düşündükçe çok üzülüyorum
Sanki yıllardır karnımda beni tekmeliyor gibi
Sağolasın canım benim inşallah sana da şimdiden hayırlı bayramlarAllah kolaylık versin canım
Şimdiden hayırlı yolculuklar
Valla Tuğçe büyümeye hiç gerek Yok maşallah şimdiden yerimden zıplatıyorHele tam büyüyünce daha net oluyor. Cidden hamilelikte özlediğim şey karnımda hissettiğim tekmelerdi
Çok geçmiş olsun canım peki kasik ağrısı dışında başka şikayetin var mıydı Örneğin karnında aniden toplanma sertleşme gibi. Bende çok oluyor bende şüpheleniyor umAh Kuzum suyla yaşıyorum resmen 3-4 haftadır minimum 3 litre tüketiyorum ama yok geçmedi o kasık ağrısı . Doktor bi de böbrek ağrısı oluyor mu dedi . Bunda 1-2 ay önce bi gece sol böbreğimde biraz ağrım olmuştu . Kültürde çıkma ihtimaline karşı ilaca başlayalım dedi . Tatile gideceğim Hocam kültür sonucunu getirip gösteremem dedim . O da 1 hafta 1 haftadır ihmal etme şimdi ver bizi ararsın sonuç çıkınca biz sana söyleriz illa gelmen gerekmiyor dedi . Çok iyi bi doktordu Allah razı olsun . Önemli bu gebelikte kültürde de çıkarsa tedavi olman lazım dedi . Bazen kötü sonuçlar doğuruyormuş . Hayırlısı bakalım inşallah . Ama şikayetlerimizi dikkate alıp ertelemeyelim . Ben bu idrar tahlilini bi gidip vereyim diyeli burda 1 ay olmuştur . İhmal ettim .
Ben medicalparka gidiyorum 3900 tl normal ve sezeryan
Ben de iki gündür çok net hissediyorum . Çok şükür sizin de yakındır hissetmeler
Gunaydinn
Siniflar bombos.Film izletiyorum.Biri ogretmen hamilelere dönmüş dedi.3. Sinif bu cocukDonmek ne kelime resmen hamile ogretmenin dedim bende.Cocuklar ciglik cigliga seviniyor
Valla akşam yatağa uzanıyorum başlıyor hareketler hareketler ne iş çeviriyosa içerde . sonra rahat bi pozisyon bulayım diye bi sağa bi sola dönüyorum sonra tam uyicam iyice hareketleni o mutlulukla kendimi onun hareketlerine kaptiriyorum o rahat bi pozisyon buluyo duruyo ama ben hareket etsin diye sağa sola dönmeye devam ediyorumsonra bı bakıyorum saatler geçmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?