2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
sorma canım.benim 4 lerden kız öğrenciler öğretmenim kilo almışsınız dediler dün.8 ler zaten gözleri hep göbeğimde. Sormak istiyorlar soramıyorlar

Kucukler daha curretli.Hele 2. Siniflar ogretmenim kiz mi erkek mi ? Ikisi de erkek diyorum.Oglanlar ollleyyyy cekiyolar,kizlar uzuluyor falan Cok tatli oluyor minikler

Detaylı ultrasonu doktorumun olduğu hastanede yaptıracağım aynı gün detaylı ultrasondan çıkıp kendi doktoruna görünmeme gerek var mı ?
Çünkü onun da ekstra muane ücreti olacakmış. Acaba ona da 2 hafta sonra m gitsem? Hem yine bebeği görmüş olurum Siz nasıl yaptınız?

Çok geçmiş olsun canım peki kasik ağrısı dışında başka şikayetin var mıydı Örneğin karnında aniden toplanma sertleşme gibi. Bende çok oluyor bende şüpheleniyor um
Canım benim ona benzer birşey olmadı . Son günlerde baya yayıldı hatta karnım .

Kucukler daha curretli.Hele 2. Siniflar ogretmenim kiz mi erkek mi ? Ikisi de erkek diyorum.Oglanlar ollleyyyy cekiyolar,kizlar uzuluyor falan Cok tatli oluyor minikler
Aynen canım küçükler çekinmiyor sorularda.içlerinden ne geçiyorsa soruyorlar

Doktorum gelmene gerek yok artik bana dedi.Detayli ultrason tarihine gore kendi randevusunu verdi..Zaten yarim saat-1 saate yakin goruceksin detaylida ekstra bir durum olmazsa gelmeni gerektiricek bisey yok dedi.Detayliyla kendi doktor randevum arasi 3 hafta olucak yani.

Bende nasipse inşallah detaylı da rahatlanacağı için 2 hafta sonraya falan alırım durum kontrolü yorumlaması için yani hemen gitmene gerek yok gibi elzem bir durum yoksa canım

Benim ki aşırı hareketli ben uzun süre hareket etmeyince çocuğu biraz dürtüyorum napiyim hareket edince inanılmaz mutlu oluyorum ben de detaylı ultrasonu heycanla bekliyorum. Sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah

Durtme annesi uyuyordur uyandirma cocugu uyku duzeni anne karninda basliyormus bebeklerin. Hatta ben uyudugunu tahmin ettigim anlarda hareketlerimi minimuma indiriyorum aman uyanmasin diye

Herkese iyi akşamlar, kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar iğne ile birlikte aspirin de kullanıyor musunuz? İğneye geçince coraspini bırak demişti doktor, iki gündür almıyorum o yüzden ama biraz tedirginim.

Benim doktor aspirin onermedi gunde 2 toz igne aliyorum.her doktorun fikri farkli oluyor

Durtme annesi uyuyordur uyandirma cocugu uyku duzeni anne karninda basliyormus bebeklerin. Hatta ben uyudugunu tahmin ettigim anlarda hareketlerimi minimuma indiriyorum aman uyanmasin diye
Yaa dayanamıyorum ki o böyle hareket edince ben mest oluyorum. Bişeye sinirlenicem tam birden bi hareket ben pamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…