2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayrıntılı usg sonucları herkesin sorunsuz çıkar inşallah :) bende bir sorun çıkmadı mide üşütmesiyle dün kötü bir gün geçirdim bugün iyiyim toplam 6 kg aldım sizler ne durumdasınız
Ben de 4 kg aldım. Doktor son kontrolde biraz yavaşla dedi 1.5 kilosunu son 3 haftada almışım heralde o yüzden

Çok teşekkürler canım, hiç bilmiyorum ki ben iğnenin acemisiyim henüz Ama olmamıştır herhalde bir şey korkma sen

Ayrıntılı usg sonucları herkesin sorunsuz çıkar inşallah :) bende bir sorun çıkmadı mide üşütmesiyle dün kötü bir gün geçirdim bugün iyiyim toplam 6 kg aldım sizler ne durumdasınız
Bende ayrıntılı çekindim herşey yolunda gözüküyor tatlım aşımızda olduk tatilimize de sag salim çıktık herkese kazasiz belasiz bol dinlemeli keyifli tatiller bayramlar

Ben 2gündür tuvalete alıştırmaya çalışoyorum ,2.5 yaşında, hiç yapmadığım bir şeyi yapmaya başdım, kaldırıp indiriyorum ondan ağrıyor diye düşünmüştüm. Dinlenince geçiyor. Gerçi ağrıya eşlik eden başka bir sorun olmadıktan sonra önemli değil bu tip durumlar ama söz konusu bebek olunca insan endişeleniyor. :) lazımlık bana daha zor geliyor, çünkü onu bir de yıkaması var. Dün akşam oturduğum yerden kızımı kaldırıp indirince daha kolay geldi, artık öyle yapıyorum.

Allah kolaylik versin canm wc eğitimi beni en çok korkutan dönemdi iki buçuk yas civari denedik ama basarisiz olduk sonra üç yaşında tekrar başladık kolay oldu. Bebeğin ve annenin hazır olmasi lazım ben hazır değildim nedense çok korkuyordum tuvaletini tutmayi ogrenene kadar bezi cikarmadim altindan böylece etraf batmadi baktım gündüz tuvaletini tutmaya basladi gündüz bezi cikaridm. Birkaç gün sonra baktim geceleri de tutuyor gece bezini de bıraktık.

Çok teşekkürler, doktor böbrek ultrasonu istemişti onu çektirdim, sıkıntı yokmuş, idrar tahlilini de iki hafta kadar sonra yenileyeceğim, bu temiz çıkmıştı.
Bende bı ay önce falan sag böbrek ağrısı çok fena çektim bibrekt ultason u cekildim idrar tahlili verdim herşey temiz çıktı. Doktor ya yorulmussun ya ters hareket yapmışsın dedi. Gerçekten de çok yorulmuştm birkaç gün ondan oldu. Bide banyoyu derin temizledim eğil doğrul iyi gelmedi. Geçmiş olsun sanada

Çok sağ ol canım, şimdi iyiyim ben de, hazır bayram tatili biraz dinlenince daha iyi olur herhalde.

Alıştırma kilotları işe yarıyor. Onları kullanıyorum. Oğlumda çok zorlanmıştım ama bezi çıkarınca tümden çıkarıyorum. Gece de bez koymadım altına. Gece uyandığında tuvalete götürdüm ıslatmamıştı. Sabah uyandığında ıslatmıştı. Alt açma bezi serince o da sorun olmadı. Hallolacak. Bu daha kokay olacak gibi oğlana göre :)

Gecmis olsun cnm bende 6 kg aldim toplamda detayli usg de dun cekildi herhangi bir sorun gorulmedi cok sukur

Kızlar daha kolay ogrenirmis pelvik kaslar daha kuvvetli olduğu için çabuk alisirmis.

Klozetin önüne tabure koysanız, ona çıkıp kendi otursa, gerçi daha becerebilir mi bilemedim yaşı küçükmüş.

Gerçi Bende klozete oturtup kaldırıyorum, lazımlığa hiç alıştırmıştım direk tuvalete başladı bizim ki

Onu yapması zor olabilir ama deneyeyim onu da. Lazımlık olayını çok sevemiyorum, sonrası anne için zor. Ben de klozete alışsın istiyorum. İstediğinde lazımlığa da oturmasına izin veriyorum.

Kızlaar günaydın herkese iyi tatiller bir sorum var sizlere, saçlarınızı boyattınız mı? Benim çok fazla beyazım var artık tahammül edemiyorum. Doktoruma sordum boyatabilirsin dedi ama herkes sakın ha boyatma delimisin gibi tepkiler veriyor saç maskarası yada lorealin beyaz kapatıcı spreyini deneyeyim diyorum var mı kullanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…