Merhaba, acaba iğneden dolayı böbrekte ağrı yaşamış mıydın? Ben iğneye 2 gün önce geçtim, az önce bir ağrı başladı, yarın doktora gideceğim herhalde geçmezse bilemedim.
Merhaba, acaba iğneden dolayı böbrekte ağrı yaşamış mıydın? Ben iğneye 2 gün önce geçtim, az önce bir ağrı başladı, yarın doktora gideceğim herhalde geçmezse bilemedim.
Iyi tatiller herkese
Ben de alisveris icin detayliyi bekleyemeden
dun trendyolda ne olur ne olmaz mothercare uclu premature zibin aldim.Ilk birkac hafta giyerler belki diye.1 gunde kargo gelmis bile.Siz de bakinin isterseniz
canım merhaba,
dün hocayla görüştüm bana da ikisini önerdi, yarın senden alacağım habere göre bende mehmet özerden randevu alıcam :) kaçda senin randevun
Canım ben çıktım detaylıdan. 20-25 dk sürdü ben memnun kaldım çok şükür sorun görülmedi. Tekrar bakmama gerek yok dedi. risk görünce 1-2 hafta sonra tekrar görmek isteyebiliyormuş. Sadece bebeğin yüzünü daha fazla gösterse süper olcaktı. Bizimki eliyle kapatmıştı yüzünü 1-2 kez ugrastı elini cekmeyince göremedik
Bayanlar bugün sol kasığımın biraz üstünde bıçak saplanması gibi bir sancı oluyor ara ara, sonra geçiyor. Böyle şeyler oluyor muydu? Başka bir sorun yok. Perşembe doktordaydım her şey normaldi.
Bayanlar bugün sol kasığımın biraz üstünde bıçak saplanması gibi bir sancı oluyor ara ara, sonra geçiyor. Böyle şeyler oluyor muydu? Başka bir sorun yok. Perşembe doktordaydım her şey normaldi.
Kızımı klozete kaldırdım indirdim acaba o yapar mı? Yoksa kasların genleşmesinden mi? İnşallah önemli bir şey değildir. Bugün ilk defa oldu böyle bir şey
Kızımı klozete kaldırdım indirdim acaba o yapar mı? Yoksa kasların genleşmesinden mi? İnşallah önemli bir şey değildir. Bugün ilk defa oldu böyle bir şey
Bende sürekli oğlumu klozete indirip kaldırıyorum 17 kg,
Kaslar genişlediği için oluyor bence, ya da bebek ayağını falan bastırıyordur oraya
Dış alın bir, ağrısı yumuşuyor
Bende sürekli oğlumu klozete indirip kaldırıyorum 17 kg,
Kaslar genişlediği için oluyor bence, ya da bebek ayağını falan bastırıyordur oraya
Dış alın bir, ağrısı yumuşuyor
Herkese iyi akşamlar, kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar iğne ile birlikte aspirin de kullanıyor musunuz? İğneye geçince coraspini bırak demişti doktor, iki gündür almıyorum o yüzden ama biraz tedirginim.
Ben başındn beri hem aspırın hem iğne kullanıyorum canım. Ama herkes aynı değil tabi doktorun sana göre ayarlamıştır herlde gönlünü ferah tut. Bnde sana bişey sorucam azönce iğneyi vurcaktım aldım bi baktım hani iğnenin içinde bulundugu şeffaf kutular varya onun jelatının bı kısmı açılmış. İgnede bi skntı yok son kullanm tarıhıde 2021. Fabrıkada jelatınlerkn yapıskanı ıyı yapıştramadılar herlde. Cıkardım vurdum ama Bi sıkıntı olurmu ya
Oğlum dört ay sonra dört yaşında olcak ama hala lazimliga oturtuyorum ben. Çünkü klozete indirip kaldirinca hep ağrım oluyor korkuyorum. Uyku zamanı yatağa girmek istemiyor kaldırmak zorunda kalıyorum ağrım oluyor sonra hemen yatıp dinleniyorum. Rahim de iyice büyüyor artk bu tarz agrilari doktorlar genelde normal sayiyor
Canım ben çıktım detaylıdan. 20-25 dk sürdü ben memnun kaldım çok şükür sorun görülmedi. Tekrar bakmama gerek yok dedi. risk görünce 1-2 hafta sonra tekrar görmek isteyebiliyormuş. Sadece bebeğin yüzünü daha fazla gösterse süper olcaktı. Bizimki eliyle kapatmıştı yüzünü 1-2 kez ugrastı elini cekmeyince göremedik
Merhaba canım, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıkla gelsin inşallah. bende pazartesi arayıp bayramdan sonrası için randevu alıcam. İnşallah bende senin gibi güzel haberlerle gelirim :)
Ayrıntılı usg sonucları herkesin sorunsuz çıkar inşallah :) bende bir sorun çıkmadı mide üşütmesiyle dün kötü bir gün geçirdim bugün iyiyim toplam 6 kg aldım sizler ne durumdasınız
Merhaba canım, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sağlıkla gelsin inşallah. bende pazartesi arayıp bayramdan sonrası için randevu alıcam. İnşallah bende senin gibi güzel haberlerle gelirim :)