Doruk guzelmis.Hosuma gitti.Bulut ismi cocuga sanki bir duygusallik katiyor.2 tane ogrencim vardi.Ikisi de kirilgan ve hassasti.Belki denk gelmistir tabi.
Isimler etkiliyor diyolar.Mesela poyraz yaramaz olur estirir diyorlar begeniyordum poyrazi cok.Bir de demir ismi hosuma gidiyordu.Ona da demirler yaramaz olur dediler. Oglum ,cocum dicez sanirim en son.
Esim sinif ogretmeni.Isminde yumusak g olmasin diyor.Ona kalsa Ali koyalim heralde.Gerci Ali ismi cok hosuma gidiyor.Listeye yazmayi unutmusum.Ben Doruktan yana kullaniyorum senin icin tercihimi canim :)
Aynen kiz ismi cidden daha kolay ☺Nette emir cok var ama girdigim siniflarda 1 tane bile yok.O yuzden sevdim emir'i.Yigit'i ezelden begeniyordum.Bakalim ama karar veremedik bizde.
Ay biz de bir turlu isim konusunda karar veremiyoruz.Biri kiz olsaydi hazirdi ipek olucakti.Simdi 2 tane erkek ismi dusun Kafiye asla istemiyorum zaten.Ikizlerde hosuma gitmiyor kafiyeli isim.Simdiye kadar dusunduklerim:
Kanayan yarama parmak bastin Hep hayalim oglumun adini Can koymakti ama gel gor ki milyon tane soyaddan esimin soyadi can' olani buldum Cok komik soyleniyor.O yuzden daha evlenirken elemek zorunda kaldim can'i.
Hamileliğimin başında kendisi haber veriyordu, bezine yapmak istemiyordu. Kalkıp götüremediğim için kakasını yapmak onun için işkenceye dönüştü. Hala bu çok ciddi bir sorun. Şimdi onun hazırbulunuşluluk zamanını kaçırdığım için altına kaçırıyor ama yapacak bir şey yok. Sabredeceğim, başladık bir kere.
Esim sinif ogretmeni.Isminde yumusak g olmasin diyor.Ona kalsa Ali koyalim heralde.Gerci Ali ismi cok hosuma gidiyor.Listeye yazmayi unutmusum.Ben Doruktan yana kullaniyorum senin icin tercihimi canim :)
Kanayan yarama parmak bastin Hep hayalim oglumun adini Can koymakti ama gel gor ki milyon tane soyaddan esimin soyadi can' olani buldum Cok komik soyleniyor.O yuzden daha evlenirken elemek zorunda kaldim can'i.
Merhaba kızlar isim arayışları sürüyor:)ben omer eymeni çok beğendim aslında ama şimdide sami ismine ik8ncinuyumlu bi isim bulursam bu da iyi gibi geldi sizce
Birkac tane alisveris yaptigim yeri yazayim instagramdan bakabilirsin hesaplara
@littlewonders.tr bu hesap ayni zamanda %100 organik sertifikali
@ugurlubebek burada da guzel seyler var
@bebeggtr yine organik pamuklu
@patpatshopping bu yabanci bir sayfa henuz urunlerim gelmedi yurtdisindan oldugu icin kargo sureci biraz daha uzun suruyor ama cok guzel urunler var.