2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bulut bana da duygusal geliyor. Ateş, demir vs de çok sert duruyor. Şu an soruğum kişilere göre Göktuğ ve Doruk önde.

Bulut bana da duygusal geliyor. Ateş, demir vs de çok sert duruyor. Şu an soruğum kişilere göre Göktuğ ve Doruk önde.

Esim sinif ogretmeni.Isminde yumusak g olmasin diyor.Ona kalsa Ali koyalim heralde.Gerci Ali ismi cok hosuma gidiyor.Listeye yazmayi unutmusum.Ben Doruktan yana kullaniyorum senin icin tercihimi canim :)

Aynen kiz ismi cidden daha kolay ☺Nette emir cok var ama girdigim siniflarda 1 tane bile yok.O yuzden sevdim emir'i.Yigit'i ezelden begeniyordum.Bakalim ama karar veremedik bizde.
Hiçte çok yok herkes her ismi koymuş bize iism kalmamış baba da beğenmiyor bi de her ismi 15. Haftadan beri iism bakıyorum
Erkek olsaydı belliydi

Yiğit ve Emre çok güzel bence bir de Emir

Insallah cabucak ogrenir.
Kızlar bizde de bu isimler öne çıktı gibi, aralarından çok beğendiğiniz varsa bana yazar mısınız?
Doruk
Bulut
Özgür
Eray
Çağlar
Berkay
Göktuğ
Bence göktuğ
Esim sinif ogretmeni.Isminde yumusak g olmasin diyor.Ona kalsa Ali koyalim heralde.Gerci Ali ismi cok hosuma gidiyor.Listeye yazmayi unutmusum.Ben Doruktan yana kullaniyorum senin icin tercihimi canim :)
Benim esimdede ğ ye bir alerjisi var. Bende tuğra ege istemistim.

Kanayan yarama parmak bastin Hep hayalim oglumun adini Can koymakti ama gel gor ki milyon tane soyaddan esimin soyadi can' olani buldum Cok komik soyleniyor.O yuzden daha evlenirken elemek zorunda kaldim can'i.
Ay bizim okulda hasan hasan vardı
Onun gibi olurdu..
Emre emir çok güzel

Merhaba kızlar isim arayışları sürüyor:)ben omer eymeni çok beğendim aslında ama şimdide sami ismine ik8ncinuyumlu bi isim bulursam bu da iyi gibi geldi sizce

Kızlar bebek kıyafeti için ürünleri güzel ve kaliteli %100 pamuk olan bildiğiniz alışveriş sayfaları var mı? Jammybaby, humabebe, ilkimbebe haricinde

Kızlar bebek kıyafeti için ürünleri güzel ve kaliteli %100 pamuk olan bildiğiniz alışveriş sayfaları var mı? Jammybaby, humabebe, ilkimbebe haricinde

Birkac tane alisveris yaptigim yeri yazayim instagramdan bakabilirsin hesaplara

@littlewonders.tr bu hesap ayni zamanda %100 organik sertifikali
@ugurlubebek burada da guzel seyler var
@bebeggtr yine organik pamuklu
@patpatshopping bu yabanci bir sayfa henuz urunlerim gelmedi yurtdisindan oldugu icin kargo sureci biraz daha uzun suruyor ama cok guzel urunler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…