2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Hepimizin karsisina ayni hesaplar cikiyor dwmek :)
Patpat urunlerin gelince yorumunu almak istiyorum.Ben de cok begendim de deger mi y.disindan siparise? Malum gumruk vergi,shipping ucreti vs baya bir artti.Ne kadara geliyor urun?Bilgilendirirsen sevinirim.

Kızlar günaydın . Çok şükür idrar kültürüm temiz çıkmış . Doktor idrar yolu enfeksiyonu için ilaç vermişti onu tamamlasın şikayeti devam ederse haberdar etsin ve mutlaka ayda 1 kere idrar kültürünü tekrarlasın demiş . İlaçtan beri biraz şikayetlerim azaldı. Durup dururken ani gelen kasık ağrımın şiddeti azaldı çok şükür . İnşallah tamamen temizlenir . Sizler nasılsınız . Ben de patpat daki kıyafetleri çok beğeniyorum . Sipariş vereceğim ama ne zaman gelir acaba onda tereddütlerim var .

Evet zaten birkac bebek sayfasini takip edince hepsi corap sokugu gibi geliyor
Patpattan 2 alisveris yaptim kargosu vs dahil biri 335 digeri 295 tl civarina denk geldi. Tahminim bayramdan sonra gelir urunler geldiginde de yazarim nasil olduklarini.

İki isim biz pek sevmiyoruz. Tek isim olsun diye eşimle en baştan anlaştık. 2 isimli kişilere de sordum, genelde önermediler.
İki tane ismim var ikinci ismi akrabalar düğün davetiyesinde öğrenmiş bile olabilir her türlü sıkıntı, en basiti müşteri hizmetlerini arıyorsun size hangi isminiz ile hitap edelim diye soruyorlar, boşuna seremoni

Ne kadar direnebilirsem direnecegim bende, papatya suyu denemek istiyordum yapabilirsem, beyazlar kapanmaz ama biraz kumrallastirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…