- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Aras oğlumuzun adı nasipseErkekte benim favori Aras, Emre, Emir, Ege canım, grupta arkadaşlardan da koyanlar var yine
Deniz, ferman,eren,ege,çınar, toprak, aras,ali,kayra,yağız, tuğraGunaydin herkese iyi hafta sonlari
Biraz da erkek ismi paylasin hanimlar bence en zoru o
Ege biz koyacak gibiyizErkekte benim favori Aras, Emre, Emir, Ege canım, grupta arkadaşlardan da koyanlar var yine
Ben evde kendim yapacam. Bu bebekten yapip minik kutulara koymayi düşünüyorum. Ayrıca ismine özel çikolata yaptircamBide gelenlere ufak hediyelik düşünüyorum ama ne olabilirki
Şal nerden aldın canm hesaplı oldumu çok güzel yapmisinBen eve gelenler icin şal ve kucuk kavanozu tül ile susleyip icine mavi ve beyaz badem sekeri koymustum
Ya çok tatlı ama zor degilmi bunu yapmasiDeniz, ferman,eren,ege,çınar, toprak, aras,ali,kayra,yağız, tuğra
Ege biz koyacak gibiyiz
Ben evde kendim yapacam. Bu bebekten yapip minik kutulara koymayi düşünüyorum. Ayrıca ismine özel çikolata yaptircam
Eki Görüntüle 2276684 Eki Görüntüle 2276684
Hayir aksine çok kolay.Ya çok tatlı ama zor degilmi bunu yapmasi
Vallahi ben hiç düşünmedim ne yapacağımı..Bide gelenlere ufak hediyelik düşünüyorum ama ne olabilirki
Kalıbın içine alçı mı dökülüyor. Ben bundan sipariş vermiştim alt yastıgı olmayan tulum ust unde cıcek olandan. Tanesını 2 TL ye anlaşmıstım zamanında yollamadıgı ve bana cvp vermedıgı ıcın IPTAL ettim. Bu kadar kolay oldugunu bılmıyordum. Kalıbı nerden bulabılırız. Ben de akrılık boya var. Toz boya buyuk kırtasiyelerde olur muHayir aksine çok kolay.
Türkiyeden almistim şallariŞal nerden aldın canm hesaplı oldumu çok güzel yapmisin
Gelenlere birşeyler dağıtma işini ben de düşündüm. Ama bana dağıtılan o mıktanıslı isimli hediyeleri falan bir süre buzdolabında tutuyorum hani geldiklerinde görsünler diye, sonra atıyorum açıkçasıBizim hastane yapmıyor.keske ufak biseybyapsalar hoş olur bende kapı süsü iatiyorum bakalım nasip olursa ya da biseyler dağıtmak icon gelenlere
Tohumlar hiç çıkmıyor canım... Önceden süs falan cok heveslıydim. Ama herkes çöpe atıyor. Ben sadece çikolata yaptırcam. Odayı ve bebegın besıgıni süsleyecegım. 40 mevlutunde yasin ve tesbıh dagıtcam onu atmıyorlar kullanıyorlar... Kendıme ve yakın 1.dereceden akrabalara saklamak ve anı olsun dıye 20 tane denız yıldızlı ve kabuklu şişe yaptırcam o kadar.. Dogum oncesı ve sonrası resımlerı de tab ettırıp albüm yaptırcam. Her 40 mız cıkınca aıle resmı cektırıyoruz bunda da öyle yapacagiz. 40 ında herkes yanımızda oluyor anneanne babaanelı toplu aıle resmı de cektırıyoruz.. Bizde kalacak şeylere para harcıyorum. Cunku 1.cocugumda hersey yapıldı ama cogu kısı attıŞimdi çok moda tohumlu kalem...
Düşünebilirsiniz kızlar..
Toz boyaya gerek yok. Hepsiburadaya kokulu taş tozu yaz her rengi çıkıyor. Ten rengide var. Birde yastık icin beyaz aldık mi tamam. Kalıp her terde var link atayim sana.Kalıbın içine alçı mı dökülüyor. Ben bundan sipariş vermiştim alt yastıgı olmayan tulum ust unde cıcek olandan. Tanesını 2 TL ye anlaşmıstım zamanında yollamadıgı ve bana cvp vermedıgı ıcın IPTAL ettim. Bu kadar kolay oldugunu bılmıyordum. Kalıbı nerden bulabılırız. Ben de akrılık boya var. Toz boya buyuk kırtasiyelerde olur mu
Kalıbın içine alçı mı dökülüyor. Ben bundan sipariş vermiştim alt yastıgı olmayan tulum ust unde cıcek olandan. Tanesını 2 TL ye anlaşmıstım zamanında yollamadıgı ve bana cvp vermedıgı ıcın IPTAL ettim. Bu kadar kolay oldugunu bılmıyordum. Kalıbı nerden bulabılırız. Ben de akrılık boya var. Toz boya buyuk kırtasiyelerde olur mu
Sağol canım ben sadece 30 tane yaptırcaktım ama kalıp, boya, tül etiket alımı sanki daha pahalıya geliyor.10 ya da 20 TL için tek tek uğraşmaya değmez.. Ama çok yaptırmak isteyen için hesaplı.. Zaten tüm herkes bana yaptırma kimse kullanmıyor, atıyordedi. Ben bir yasin yaptırcam.Madame Beauty Kokulu Taş Tozu TEN RENGİ - 1 kg Fiyatı
Madame Beauty Kokulu Taş Tozu TEN RENGİ - 1 kg en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Pasta Mağaza Ponpon Bezli Uyuyan Bebek Sabun Kalıbı Fiyatı
Pasta Mağaza Ponpon Bezli Uyuyan Bebek Sabun Kalıbı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
AaaaaTohumlar hiç çıkmıyor canım... Önceden süs falan cok heveslıydim. Ama herkes çöpe atıyor. Ben sadece çikolata yaptırcam. Odayı ve bebegın besıgıni süsleyecegım. 40 mevlutunde yasin ve tesbıh dagıtcam onu atmıyorlar kullanıyorlar... Kendıme ve yakın 1.dereceden akrabalara saklamak ve anı olsun dıye 20 tane denız yıldızlı ve kabuklu şişe yaptırcam o kadar.. Dogum oncesı ve sonrası resımlerı de tab ettırıp albüm yaptırcam. Her 40 mız cıkınca aıle resmı cektırıyoruz bunda da öyle yapacagiz. 40 ında herkes yanımızda oluyor anneanne babaanelı toplu aıle resmı de cektırıyoruz.. Bizde kalacak şeylere para harcıyorum. Cunku 1.cocugumda hersey yapıldı ama cogu kısı attı
Ayy bu çok tatlıymış hemde yapımı çok zevkli gözüküyo acaba kalıbı nerden bulabiliriz canım?Hayir aksine çok kolay.
Bir kaç mesaj yukarida link atmıştım. Bak istersen bulamazsan etiketleyimAyy bu çok tatlıymış hemde yapımı çok zevkli gözüküyo acaba kalıbı nerden bulabiliriz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?