2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de Aziz bebeden bi kaç bi şey aldım canım, çok güvenilir ürünleri. Yine alıcam alışverişlerde.
Güle güle kullansın bu arada bebişlerin

Zor tecrübeler . Hep dua ediyorum evlât hasretiyle imtihan olanlara Rabbim evlâtlarını kavuştursun . 3 yıl evvel ben de doğal yolla hamile kalmıştım . 3 aya yakındı kalbi durdu kürtajla alındı . Kürtaj sonrası oda yokmuş Doğum yapan birinin yanına aldılar . Bebeği geldi akrabaları . Beni de Doğum yaptı sandı . Oysaki ben içerden doğumhaneden gelen o seslerle kahroluyordum . 2 yıl denedik olmadı . Kürtaj dan belki de bilmiyoruz yumurtalık içlerinde yapışıklık oluşmuş . Ve çikolata kistleri de vardı . Daha evvel kist sorunum yoktu hep düzenli adet olurdum . Kürtaj sonrası adetlerim bi türlü düzene oturmadı . 2-3 gün oynuyordu . Tüp bebek tedavisine başladık . Allah da nasip etti tuttu çok şükür . İnşallah kucağımıza sağlıkla zamanında almak da nasip olur . Hala o psikolojiyi üzerimden atmış değilim . Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Biz yegenime yapmistik 1 haftaozel bir fisfisla.
Gorsel de eve gidince hemen atayim.4 yasa kadar kullaniliyor dedi adam.Suyu hemen cekiyormus.
Doktor bana gerrk olmadığını söylemişti. Göbek düşene kadar yıkamadık. Zaten 1 hafta sürmeden düştü. Düştüğü gun hemen yıkadık. Bu arada sağlıkla kullansin

Bazen kürtaj sonrası gebe kalmak zor olabiliyor. Önemli olan bu mutluluğu yasayabilmek

Bazen kürtaj sonrası gebe kalmak zor olabiliyor. Önemli olan bu mutluluğu yasayabilmek
Evet canım biz de o zorluklarla karşılaştık ve tüp bebek süreciyle geldi yavrum . Hayırlısı olsun yaşanacakmış . Bazen yapacak birşey olmuyor çok şükür ki tüp bebekle en azından oldu . Hamd olsun .

Doktor bana gerrk olmadığını söylemişti. Göbek düşene kadar yıkamadık. Zaten 1 hafta sürmeden düştü. Düştüğü gun hemen yıkadık. Bu arada sağlıkla kullansin

Dikkat etmemisim bornoz seklindeymis.Sapkasi var ordekli kisim.Cok kullanisli oldugu soylendi.Tulbent tarafiyla iyice ilk suyu alinip diger tarafiyla tam kurutuyor dendi.
Kivrilan tarafi havlu dokusu bu arada.Fotodan pek secilemiyor gibi.

Eklentiler

• 20190609_195646.webp
    13 KB · Görüntüleme: 70
  • 20190609_195638.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 67
Ben de Aziz bebeden bi kaç bi şey aldım canım, çok güvenilir ürünleri. Yine alıcam alışverişlerde.
Güle güle kullansın bu arada bebişlerin

Aynen canim.Urunleri cok kaliteli ve pahali baya denmisti.O kadar da gelmedi bana.Hastane cikislari biraz pahali geldi ama 5 li alicam ben.Ic zibindan zaten 3 er tane aldim.10 lu cok fazla urun var ve birden fiyat farki ucurum oluyor.Cok tesekkurler.Saglikla kullansin hepsi insallah

Ben gecen Carter’s a ugradim orda Yeni dogan bebek urunlerinden hastane cikisi hazirlayabiliyormusuz acikcasi bana kompili takim olarak almaktansa oyle parca parca almak daha mantikli geldi. Sanirim ben oyle yapacagim.

Dikkat etmemisim bornoz seklindeymis.Sapkasi var ordekli kisim.Cok kullanisli oldugu soylendi.Tulbent tarafiyla iyice ilk suyu alinip diger tarafiyla tam kurutuyor dendi.
Kivrilan tarafi havlu dokusu bu arada.Fotodan pek secilemiyor gibi.
Kullanışlı oldugunu bende duydum. internetten baktim 1 marka çıkıyor hep. O yüzden sordum. Üzerinde marka falan yazıyor mu? Cok tatli saglikla kullansın

Kullanışlı oldugunu bende duydum. internetten baktim 1 marka çıkıyor hep. O yüzden sordum. Üzerinde marka falan yazıyor mu? Cok tatli saglikla kullansın

Bu markasiz canim hani kendinden etiketi yok.Uzerine minik yapiskan etiket yapistirmislar bahar bebe diye ama satici adam aziz bebe icin bunlari ozel yaptiriyor dedi.Bahar bebe diye art istersen.
Sagolasin.Aldigimiz herseyi saglikla kullanmak nasip olsun insallah

Benim de annem almış hediye hastane çıkışı Aziz bebeden canım, 85 liraya almış 10 lu seti. Yani uyguna bile almış bence

Benim de annem almış hediye hastane çıkışı Aziz bebeden canım, 85 liraya almış 10 lu seti. Yani uyguna bile almış bence

Ben de begendigimi anneme havale ettim Alacak bir gri bir mavi.Demek cesitleri var hastane cikislarinin da.Bir tane gosterdi 220 liraydi 10lu su.Bana cok geldi..5 lisi 85liraydi.Begendim ben de...Acaba birer tane daha mi alinsa.Kuzenim 2 tane hastane cikisi olsun dedi.Bilemedim ama. Aldirdigim bu.Az mi gelir sizce ?Kalakalmayalim oyle hastanede.Yedek olsun mu ki ?

Eklentiler

• 20190608_115710.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 94
Bunları babamız trendyoldan almış ben kızıyorum diye gizli alıp kargo gelince benim haberim oluyor. Allahtan zevklı adam. Bir de fiyatları cok uygun çogu 34 TL ve 40 TL. Sadece gri Polarlı ust ve alt 70 TL. Uygun olmasa almam dedi. Hastane çıkışı 39.90 TL.. Bence 10 lu seti 1 tane alın o da hastane ıcın. Hastane setlerı fazla uzun kullanılmıyor. Ben diyorum ama eşim bir de başka 5 li hastane cıkısı aldım dıyo daha gelmedi.... Diğer aldıkları allahtan 6, 9,12 ay

Eklentiler

• Screenshot_20190609-223256.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_20190609-223305.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20190609-223236.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20190609-223247.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20190609-223228.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20190609-223205.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20190609-223217.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 58
Sanırım 2 tane olması daha iyi olur canım. Yani takım olmasa bile parça parça bi takım daha yapıp bulundurabilirsin yanında. Benim kayınvalidem de almış bi takım 10 lu, o yerel bi bebek mağazından almış bilindik bi marka değil ama onu da çok beğendim

M miraclemiracle

Cok guzelmis hepsi cok begendim.Gule gule saglikla giysin insallah.Yalniz beden&mevsim uyumuna dikkat etmek lazim.Gerci yasanilan sehre gore degisir de 9-12 icin esofman fazla gelmez mi ? Su anda bile burda tek zibinla dolastiriyorlar.Bir de önden gidiyor bazi bebeler.9 aylikken 1 yas giyiyorlar masallah.Yegenimde yasadik onu hata ettim alip durmustum.Bu defa bebeler buyudukce siparis veririm diye dusunuyorum.

Oy bunlar çok güzelmiş canım güle güle giysin bebişin. Eşin zevkliymiş ve uyguna getirmiş maşallah

Bir tane de yedek olsa iyi olur .Almakta fayda var dedigin gibi.Bunu 10 lu alirim artik.Bir de kalirlarsa bir sure hastanede olmamazlik olmasin.

Ben daha bu dediklerinizi dusunmedim bile. Eyvah eyvah telaslandim simdi esin sabah askere gidiyor o gelince baslayacagiz insallah

Ben daha bu dediklerinizi dusunmedim bile. Eyvah eyvah telaslandim simdi esin sabah askere gidiyor o gelince baslayacagiz insallah

Hic merak etme.Telaslanma.2 gunde aldik biz annemle cogu seyi.Biberon,ivir zivirlari netten alicam.Yalniz cok sicaga birakma yinede.Sabah serinliginde cikip halledersiniz cunku dun bir ara fenalik geliyodu bana carsida.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…