2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım braun iyi bir marka, Alman malı. Çin malı olanlarda var o sıkıntı.

Çok teşekkür ederim. O zaman ben de biraz daha bekliyim ve kendi doktoruma, çocuk doktoruna falan da bi sorayım bakalım

Evet bunu hep okuyorum genelde temassızların sorunu buymuş. O yüzden kulaktan ateşölçerlere bakmaya başlamıştım. Koltuk altından ölçerlerin daha sonuç verdiğini de okudum. Şimdilik bi tane olmuş oldu evde ama tabi çok iyi bi şey değil. Bakalım doktoruma falan da sorayım sonra karar veririm artık canım teşekkür ederim

sormadan bisiklete binme bana yasak mesela gebelik önceside bel ağrılarım olduğu için bisiklet yasak .

Merhaba, banyo suyunun sıcaklığını ölçmek için hangisi kullanışlı olur acaba tavsiyesi olan var mı?

el bilek için
banyo suyu falan hiç tedirgin etmesin seni duştan direk yıkamaya zaten korkuyor insan bi anda su kaynıyor yad soğuyor diye kovayada doldurursan bilek içi güzel bir ısı ölçer .
mamayıda aynı bilek içinden ölçüyordum onlar için ısı ölçere gerek duymadım hiç

Çok teşekkürler

benimde çok kafam karıştı temassız alaçaktım 6 ay meselesi vazgeçirdi , sen evdekini ilk ateş ölçeri test etmek için kullanabilirsin.
braun koltuk altı olanını aldım iyi çıkarsa ikinciyi almam bileki bak memnun olan arkadaşlar var memnun olmazsam o zaman kulaktan ölçer almayı planlıyorum .

Iyi haftalar herkese

Kasik agrisi yasayan var mi? Dunden beri fena vurdu beni yurume yuruyemiyorum :/

O iyi olmayan koltuk altı ölçerler çok iyi iş görüyor. 4 yıldır taş gibi sağlam.

Oğlum gece ateşledi bir gün evde ölçtüm 39 derece, hastaneye gittim acile temassız ile doktor 36 ölçtü, imkansız dedik, sonra tekrar tekrar baktı en sonunda 39 ölçtü.

Koltuk altının tek dezavantajı daha uzun sürede ölmesi, çocuk huzursuz olduğunda zor oluyor. Hem temassız, hem koltuk altı edinebilirsin bence

Ateş önemli bi konu diye elimizde iyi bi şey olsun istiyoruz canım ama kafalar çok karışık işte. Temassız almayı düşünüyodum, onun hakkında da olumsuz yorumlar okuyorum bilemedim napıcağımı

Mantıklı canım. Zaten koltuk altı evde olmasa bile kesin alıcaktım ama bi de hem alternatif olaun diye hem daha iyi bi şey olsun diye temassız ya da kulaktan ölçer almak istedik. Biraz daha soruşturayım bakalım doktorlara falan da, ona göre karar vericem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…