Doktorum bana en dogru sonucu kol altından ölçenler veriyor dedi. Braun prt 2000 kullanıyorum cok memnunum. Arkadaş alindan olcer aldi. Cocugun atesi 39 da oldugu halde normal gösterdi. Cocugun vucudu sicak diye arkadaş eczaneden 10tl lik kolalti olcer aldi bide onla olctu ates yuksek. Apar topar hastaneye gitti. Cocuk domuz gribi olmustu. Alindan olcerler cok güvenilir degil yani.
Normalde en iyileri kulaktan ölçenler ama bebekken kulakları küçük olduğu için kullanılamıyor. Hem de bittikçe prop almakla uğraşmak istemedim. Temazsızların da yüksek ölçtüğü gibi yorumlar vardı, ben o yüzden iyi bir marka olsun diye indirimde bulunca braunun temazsızını aldım.Bu hafta kargo gelecek iş yerimde de diğer cihazlarla kıyaslayıp size sonucu yazarım.
Doktorum bana en dogru sonucu kol altından ölçenler veriyor dedi. Braun prt 2000 kullanıyorum cok memnunum. Arkadaş alindan olcer aldi. Cocugun atesi 39 da oldugu halde normal gösterdi. Cocugun vucudu sicak diye arkadaş eczaneden 10tl lik kolalti olcer aldi bide onla olctu ates yuksek. Apar topar hastaneye gitti. Cocuk domuz gribi olmustu. Alindan olcerler cok güvenilir degil yani.
Evet bunu hep okuyorum genelde temassızların sorunu buymuş. O yüzden kulaktan ateşölçerlere bakmaya başlamıştım. Koltuk altından ölçerlerin daha sonuç verdiğini de okudum. Şimdilik bi tane olmuş oldu evde ama tabi çok iyi bi şey değil. Bakalım doktoruma falan da sorayım sonra karar veririm artık canım teşekkür ederim
Gece 12-1 e kadar mangalcılar var malesefff doktora bisiklete bilebilir miyim diye soracaktım ama sahil maalesef imkansız gibi. Et mangal kokusu inanılmaz midemi bılandırıyor hala. Yiyorum ama pişen et kokusuna tahammül edemiyorum.
el bilek için
banyo suyu falan hiç tedirgin etmesin seni duştan direk yıkamaya zaten korkuyor insan bi anda su kaynıyor yad soğuyor diye kovayada doldurursan bilek içi güzel bir ısı ölçer .
mamayıda aynı bilek içinden ölçüyordum onlar için ısı ölçere gerek duymadım hiç
sormadan bisiklete binme bana yasak mesela gebelik önceside bel ağrılarım olduğu için bisiklet yasak .
el bilek için
banyo suyu falan hiç tedirgin etmesin seni duştan direk yıkamaya zaten korkuyor insan bi anda su kaynıyor yad soğuyor diye kovayada doldurursan bilek içi güzel bir ısı ölçer .
mamayıda aynı bilek içinden ölçüyordum onlar için ısı ölçere gerek duymadım hiç
Evet bunu hep okuyorum genelde temassızların sorunu buymuş. O yüzden kulaktan ateşölçerlere bakmaya başlamıştım. Koltuk altından ölçerlerin daha sonuç verdiğini de okudum. Şimdilik bi tane olmuş oldu evde ama tabi çok iyi bi şey değil. Bakalım doktoruma falan da sorayım sonra karar veririm artık canım teşekkür ederim
benimde çok kafam karıştı temassız alaçaktım 6 ay meselesi vazgeçirdi , sen evdekini ilk ateş ölçeri test etmek için kullanabilirsin.
braun koltuk altı olanını aldım iyi çıkarsa ikinciyi almam bileki bak memnun olan arkadaşlar var memnun olmazsam o zaman kulaktan ölçer almayı planlıyorum .
Canım sağlıkçı olarak sana da bi soralım ateşölçer konusunu. Şu aralar en çok araştırdığım şey bu. Temassız mı almalıyoz kulaktan ölçer mi? Bi de marka önerin var mı? Normal koltuk altından ölçenlerden aldım, daha doğrusu bakın seti içinde vardı çok iyi bi şey değildir. Obun dışında temassız mı alınmalı kulaktan ölçer mi alınmalı çok araştırıyorum ama herkes farklı bi şey söylüyo
O iyi olmayan koltuk altı ölçerler çok iyi iş görüyor. 4 yıldır taş gibi sağlam.
Oğlum gece ateşledi bir gün evde ölçtüm 39 derece, hastaneye gittim acile temassız ile doktor 36 ölçtü, imkansız dedik, sonra tekrar tekrar baktı en sonunda 39 ölçtü.
Koltuk altının tek dezavantajı daha uzun sürede ölmesi, çocuk huzursuz olduğunda zor oluyor. Hem temassız, hem koltuk altı edinebilirsin bence
benimde çok kafam karıştı temassız alaçaktım 6 ay meselesi vazgeçirdi , sen evdekini ilk ateş ölçeri test etmek için kullanabilirsin.
braun koltuk altı olanını aldım iyi çıkarsa ikinciyi almam bileki bak memnun olan arkadaşlar var memnun olmazsam o zaman kulaktan ölçer almayı planlıyorum .
Ateş önemli bi konu diye elimizde iyi bi şey olsun istiyoruz canım ama kafalar çok karışık işte. Temassız almayı düşünüyodum, onun hakkında da olumsuz yorumlar okuyorum bilemedim napıcağımı
O iyi olmayan koltuk altı ölçerler çok iyi iş görüyor. 4 yıldır taş gibi sağlam.
Oğlum gece ateşledi bir gün evde ölçtüm 39 derece, hastaneye gittim acile temassız ile doktor 36 ölçtü, imkansız dedik, sonra tekrar tekrar baktı en sonunda 39 ölçtü.
Koltuk altının tek dezavantajı daha uzun sürede ölmesi, çocuk huzursuz olduğunda zor oluyor. Hem temassız, hem koltuk altı edinebilirsin bence
Mantıklı canım. Zaten koltuk altı evde olmasa bile kesin alıcaktım ama bi de hem alternatif olaun diye hem daha iyi bi şey olsun diye temassız ya da kulaktan ölçer almak istedik. Biraz daha soruşturayım bakalım doktorlara falan da, ona göre karar vericem artık