Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım 3 haftadır gribim geçmiyor benimde
Kuzum üzülme ikizlerde böyle durumlar olabilir endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum biri daha ufak olabilir sonra hemen yetişir kardeşine
Gönlünü ferah tut canım doktor söylerdi bir şey olsa büyük ihtimal kıyaslamak için sormuştur ki aşağı yukarı henüz gelişme dönemindeler haftalar ilerledikçe geride kalan bacak kol ya da farklı bir şeyi dengeleyecektir diye düşünüyorum
Şişkinliğim aynen öyle oluyor canım karnım sertleşiyor zorlanıyorum dönerken falan ödeme bağladım geçirmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun canım atlattın gitti şeker yüklemesini de
Canım her gün değişir bu haftalarda normaldir sürekli hissetmememiz
Niye saçma olsun canım bence anlamlı güzel bir hediye olur
Salata yapmıyordum ne zamandır olmadı öyle yapacağım canım salata yoğurt sonra yemeye başlayayım sağık
Araçla 15 dakikalık mesafedeler ama sürekli git gel öyle de yoruluyorum cidden akşam olunca direk eve gidesim var yoksa anneme söylesem her akşam yemek hazırlar bana
O kalp atma biraz sürüp geciyor degil mi? Onu hissettigin zaman bil ki bebeğin hıçkırıyor.Ben 7-8 kilo aldım ama hiç öyle gözükmüyo hafif çıkıntı bi göbek var o kadar, bende zayıfım ama öyle aşırı bebek hareketlerini hissetmiyorum canım bazen ayaklarımı uzatıp otururken kalp gibi atıyo seğirme gibi sanırım o bebek :)
Hemen listeme ekledim canım alacağım çok sağolArkadasin ki wee markaydi sanirim.
Ben bunu kullaniyorum memnunum. Pahali birsey almana gerek yok. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2279504
YaaaTeşekkür ederim canım
O kalp atma biraz sürüp geciyor degil mi? Onu hissettigin zaman bil ki bebeğin hıçkırıyor.hickirmasini hissediyorsun
Kızlar merhaba, ben Kasım ayı annesi olacağım Allah bu kez nasip ederse...
Yakın tarih olduğundan sizlerde danışmak istediğim bir şey var; aranızda 1)serklaj olan var mı. 2)idrar tahlilinde böbrekte kum çıkan var mı?
Rabbim hayırlısıyla zamanında sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin ❤
kızlar ben de 24. haftamdayım. sağlık ocağı da aramadı tetanoz aşısı için kendi doktorum da bişey söylemediben öyle bu haftalara kadar geldim. var mı bunun bir zamanı? şu haftalar arasında yapılması gerekiyor gibi bişey;?
Aynı durumdayız canım ben daha çorap bile almadım ne alcağımıda kestiremiyorum bilmiyorum tetenozu bugun oldum kolum uyuşuk ağrı var sıcaklarda artı Allah yardımcımız olsun2. Doz aşımı oldu. İlkinde ertesi gümü ağrı başlamıştı şimdi 1saat sonra başladı psikolojikmi acaba çok sinir bozucu bir ağrı : ( sıcaklarla baş edemiyorumbirde bebişe hiç bir şey alamıyorum daha neden bilmiyorum programlayamıyorum kafamda bebek arabası beşik küvet bunlar büyük parçalar bi alsam rahatlar belki kafam 7 Aydan sonra o sıcaklarda uğraşmak istemiyorum
Hosgeldin canim.
Ben serklaj oldum 14.haftamda onlem amacli ikiz bebek oldugu icin.Sormak istedigin birsey olursa burdayim.Benim idrarda biraz protein cikmisti bir de ama kum yoktu.
Hayret , bana küçüklükten beri yapılan tüm aşılar çıkıyor aşı geçmişindeen son yaptırdığım e nabızda gözüküyor ama 10 yıl öncekiler gözükmüyor , hemşirede öyle söylemişti bilmem ne tarihten öncekiler e-nabızda yok demişti .şimdi baktım yeni yaptırdığım gözüküyor .
Benim hemen hemen alacağım her şey tamam gibi bir şey. Kıyafetleri humabebe, jammybaby, lcw gibi sitelerden aldım %100 pamuk. Küvet takımını a101den aldım. Bir paket bebek bezi, 10lu alt açma bezi, anne bebek bakım çantası, tırnak makası, su ısısı ayarlamak için derece, alt temizlem pamuğu bunları hepsiburadadan aldım. Markalarına karar vermiştim. Bebek deterjanı şampuanı sabunu losyonunu saracoglundan aldım. Diğer nevresim takımı, pazen battaniye, emzirme yastığı gibi şeyleri kvalidem dikti. Ben kendim battanşye ve yelek örmüştüm. Geriye büyük şeyler kaldı arabası puseti mobilya takımı falan. Fikir olsun diye yazayım dedim. Göğüs pedlerini pamucco.com dan aldım. Yıkanabilir. Pişik kremini de son ay üretim yapan eczacı bi arkadaşımdan alacağın. Yani hiç dışarı cıkmadım ben canım. Kendine bir liste hazırla. İnternet üzerinden çoğunu halledersin hallettikçe rahatlarsın2. Doz aşımı oldu. İlkinde ertesi gümü ağrı başlamıştı şimdi 1saat sonra başladı psikolojikmi acaba çok sinir bozucu bir ağrı : ( sıcaklarla baş edemiyorumbirde bebişe hiç bir şey alamıyorum daha neden bilmiyorum programlayamıyorum kafamda bebek arabası beşik küvet bunlar büyük parçalar bi alsam rahatlar belki kafam 7 Aydan sonra o sıcaklarda uğraşmak istemiyorum
Bunu kullanıyorsun su sıcaklığı kaç olmalı onun altına düşünce sıcak su mu ekliyorsunArkadasin ki wee markaydi sanirim.
Ben bunu kullaniyorum memnunum. Pahali birsey almana gerek yok. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2279504
Evet canım artık dışardan bile belli oluyor benimKızlar bebeğin hareketlerini sürekli hissediyomusunuz?
Soğumadan çabuk çabuk yıkıcaz annesi, rahatlasın temizlensin mis olsunlar.. annem yeğenlerimi ışık hızında yıkar inşallah ona çekerimBunu kullanıyorsun su sıcaklığı kaç olmalı onun altına düşünce sıcak su mu ekliyorsun
Bebek ağlarda zor olmaz mı takviye etmek
Kafamda deli sorular
Nabız atar gibi atıyorsa hıçkırığını hissediyorsun. Ama icinde garip gidiklanmalar varsa. Hafif vurmalar varsa hareket ediyor.Yaaacanım böyle durup durup tıklatıyo 5-6 kere , ne çok şiddetli ne de çok hafif,hani işaret parmağını yanağına bastırırsınya öyle bişey tarifi zor ilk olduğu için bebek hareketleri nasıl bişey bilemiyorum ki
Canim sakin ol bebek banyosu en fazla 10 dk sürüyor. Üzerinde hepsi yaziyor. Kovaya suyu hazirliyorsun sonra bebegi soyup yikiyorsun. Zaten bir kova yetiyor. Sogumasina firsat kalmadan banyo bitiyor. Zaten 3 ay sonra elin herseye alışıyor dereceyi bile kullanmiyorsunBunu kullanıyorsun su sıcaklığı kaç olmalı onun altına düşünce sıcak su mu ekliyorsun
Bebek ağlarda zor olmaz mı takviye etmek
Kafamda deli sorular
Yâni o yüzden bana saçma geliyor su derecesiSoğumadan çabuk çabuk yıkıcaz annesi, rahatlasın temizlensin mis olsunlar.. annem yeğenlerimi ışık hızında yıkar inşallah ona çekerim
Yok tatlım ben zaten derece almıcamNabız atar gibi atıyorsa hıçkırığını hissediyorsun. Ama icinde garip gidiklanmalar varsa. Hafif vurmalar varsa hareket ediyor.
Canim sakin ol bebek banyosu en fazla 10 dk sürüyor. Üzerinde hepsi yaziyor. Kovaya suyu hazirliyorsun sonra bebegi soyup yikiyorsun. Zaten bir kova yetiyor. Sogumasina firsat kalmadan banyo bitiyor. Zaten 3 ay sonra elin herseye alışıyor dereceyi bile kullanmiyorsunben 4 aydan itibaren kuveti birakip kucagimda yikamaya basladim
Hoşbuldum
Merhaba, kaçıncı haftadasın cnm şimdi? Serklaj sonrası süreç nasıl geçiyor ? Akıntında değişiklik oldu mu?
Benim de tahlile göre kum yazıyor bu hafta alan doktoruna görüneceğim bakalım.
teşekkür ederim
Bende dirsegimle bakiyordum. Ama emin olamadığım için, içime kurt düştüğü için bir süre kullandım. Memnun da kaldim. O yuzden soran arkadasa pahali birsey almana gerek yok dedim. Bir sure sonra kenara atılıyor.Yok tatlım ben zaten derece almıcam
Bana saçma geldi..
Annem yeğenlerimi bileğine döküp suyu ölçerdi öyle yıkardıYa da el dirseğini sokardı
Bende öyle yapıcam
Derece zor iş ya..
Zaten 2 3 ay küvette yıkarım sonra duşa geçerim
Ben de 14. Haftada oldum ama hastane dışında fitil veya farklı versiyon ek antibiyotik vermedi doktor. Doktor dikişlerin alınması İçin ne söyledi ne zaman nasıl ? :)Serklaj sonrasi 2-3 saat adet sancisi gibi oluyor.Sonraki 5-6 gun kahverengi akinti sonra o da geciyor.Ilk birkac gun otururken baski hissediyorsun o da dikislerden.Bir de batikonun fitil versiyonunu kullaniyorsun ve 10 gun antibiyotik kullandim.Onun disinda bir.zorlugu yok.Akinti konusu ise benim her daim akintim oldugu icin bir fark yok bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?