2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Teşekkür ederim canım
O kalp atma biraz sürüp geciyor degil mi? Onu hissettigin zaman bil ki bebeğin hıçkırıyor. hickirmasini hissediyorsun

Teşekkür ederim canım

O kalp atma biraz sürüp geciyor degil mi? Onu hissettigin zaman bil ki bebeğin hıçkırıyor. hickirmasini hissediyorsun
Yaaa canım böyle durup durup tıklatıyo 5-6 kere , ne çok şiddetli ne de çok hafif,hani işaret parmağını yanağına bastırırsınya öyle bişey tarifi zor ilk olduğu için bebek hareketleri nasıl bişey bilemiyorum ki

Kızlar merhaba, ben Kasım ayı annesi olacağım Allah bu kez nasip ederse...

Yakın tarih olduğundan sizlerde danışmak istediğim bir şey var; aranızda 1)serklaj olan var mı. 2)idrar tahlilinde böbrekte kum çıkan var mı?

Rabbim hayırlısıyla zamanında sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Hosgeldin canim.
Ben serklaj oldum 14.haftamda onlem amacli ikiz bebek oldugu icin.Sormak istedigin birsey olursa burdayim.Benim idrarda biraz protein cikmisti bir de ama kum yoktu.

Canım bende bugun yaptım ebe benim arkadaşım sıkıntı olmadığını söyledi yarın gidip yaptırabilirsin

Aynı durumdayız canım ben daha çorap bile almadım ne alcağımıda kestiremiyorum bilmiyorum tetenozu bugun oldum kolum uyuşuk ağrı var sıcaklarda artı Allah yardımcımız olsun

Hosgeldin canim.
Ben serklaj oldum 14.haftamda onlem amacli ikiz bebek oldugu icin.Sormak istedigin birsey olursa burdayim.Benim idrarda biraz protein cikmisti bir de ama kum yoktu.

Hoşbuldum
Merhaba, kaçıncı haftadasın cnm şimdi? Serklaj sonrası süreç nasıl geçiyor ? Akıntında değişiklik oldu mu?

Benim de tahlile göre kum yazıyor bu hafta alan doktoruna görüneceğim bakalım.

teşekkür ederim

Hayret , bana küçüklükten beri yapılan tüm aşılar çıkıyor aşı geçmişinde

Benim hemen hemen alacağım her şey tamam gibi bir şey. Kıyafetleri humabebe, jammybaby, lcw gibi sitelerden aldım %100 pamuk. Küvet takımını a101den aldım. Bir paket bebek bezi, 10lu alt açma bezi, anne bebek bakım çantası, tırnak makası, su ısısı ayarlamak için derece, alt temizlem pamuğu bunları hepsiburadadan aldım. Markalarına karar vermiştim. Bebek deterjanı şampuanı sabunu losyonunu saracoglundan aldım. Diğer nevresim takımı, pazen battaniye, emzirme yastığı gibi şeyleri kvalidem dikti. Ben kendim battanşye ve yelek örmüştüm. Geriye büyük şeyler kaldı arabası puseti mobilya takımı falan. Fikir olsun diye yazayım dedim. Göğüs pedlerini pamucco.com dan aldım. Yıkanabilir. Pişik kremini de son ay üretim yapan eczacı bi arkadaşımdan alacağın. Yani hiç dışarı cıkmadım ben canım. Kendine bir liste hazırla. İnternet üzerinden çoğunu halledersin hallettikçe rahatlarsın

Arkadasin ki wee markaydi sanirim.

Ben bunu kullaniyorum memnunum. Pahali birsey almana gerek yok. Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2279504
Bunu kullanıyorsun su sıcaklığı kaç olmalı onun altına düşünce sıcak su mu ekliyorsun
Bebek ağlarda zor olmaz mı takviye etmek
Kafamda deli sorular

Bunu kullanıyorsun su sıcaklığı kaç olmalı onun altına düşünce sıcak su mu ekliyorsun
Kafamda deli sorular
Soğumadan çabuk çabuk yıkıcaz annesi, rahatlasın temizlensin mis olsunlar.. annem yeğenlerimi ışık hızında yıkar inşallah ona çekerim

Nabız atar gibi atıyorsa hıçkırığını hissediyorsun. Ama icinde garip gidiklanmalar varsa. Hafif vurmalar varsa hareket ediyor.
Kafamda deli sorular
Canim sakin ol bebek banyosu en fazla 10 dk sürüyor. Üzerinde hepsi yaziyor. Kovaya suyu hazirliyorsun sonra bebegi soyup yikiyorsun. Zaten bir kova yetiyor. Sogumasina firsat kalmadan banyo bitiyor. Zaten 3 ay sonra elin herseye alışıyor dereceyi bile kullanmiyorsunben 4 aydan itibaren kuveti birakip kucagimda yikamaya basladim

Arkadaşlar ben ilk doğumda bebeğe bir çanta kendime ayrı çanta yapmistim ama hastanede eşyalar çoğaldı çıkışta elimizde bir sürü poşet vardı. Bu sefer bebeğe bebek çantası kendime valiz yapicam . Tek kalem olsun diye .

Yok tatlım ben zaten derece almıcam
Bana saçma geldi..
Annem yeğenlerimi bileğine döküp suyu ölçerdi öyle yıkardı Ya da el dirseğini sokardı
Bende öyle yapıcam
Derece zor iş ya..
Zaten 2 3 ay küvette yıkarım sonra duşa geçerim

Serklaj sonrasi 2-3 saat adet sancisi gibi oluyor.Sonraki 5-6 gun kahverengi akinti sonra o da geciyor.Ilk birkac gun otururken baski hissediyorsun o da dikislerden.Bir de batikonun fitil versiyonunu kullaniyorsun ve 10 gun antibiyotik kullandim.Onun disinda bir.zorlugu yok.Akinti konusu ise benim her daim akintim oldugu icin bir fark yok bende.

Bende dirsegimle bakiyordum. Ama emin olamadığım için, içime kurt düştüğü için bir süre kullandım. Memnun da kaldim. O yuzden soran arkadasa pahali birsey almana gerek yok dedim. Bir sure sonra kenara atılıyor.

Ben de 14. Haftada oldum ama hastane dışında fitil veya farklı versiyon ek antibiyotik vermedi doktor. Doktor dikişlerin alınması İçin ne söyledi ne zaman nasıl ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…