- 7 Haziran 2017
- 1.174
- 2.070
- 133
- 34
Sey yap mesela yemekten önce 1 bardak su sonra salatayla baya bastır ekmeğe cok ihtiyac duyma. Bide cok acıkmadan yemekte iyi oluyor gözümüz dönmeden,Ben çalıştığımdan evde 7 de oluyorum canım yemek yoksa yapmam yemem 8 oluyorHafif şeyler yemeye çalışacağım
Bu hafta sağlıksız beslendim bence de yedikler etki ediyor ayrıca
E nabızda bütün aşılar çıkıyor canım programdan bakmayı deneya bende bu sefer fazla acımadı falan dedim ama 2. günden sonra fena vurdu ağrısı kolumu biryere asıp haftasına alasım vardı hiç kullanamdım .4. günden sonra geçti.
hiçte saçma olmaz tohum kalemlerde çok az tohum var hepsi filizlenmiyor ondansa bunlar daha iyi bence .
bende kulaktan ateş ölçer alacaktım ama ilk 6 ay bebeklerde kulaktan ölçüm doğru sonuç vermiyormuş Braun Prt 2000 siparişi verdim kullanışlı ise devam ederim olmadı Braun IRT 6520 için iyi diyorlar .
https://www.hepsiburada.com/braun-prt-2000-dijital-ates-olcer-p-HBV00000EY1ZN
ya bu tetenoz aşısıda çok muallak birşey ben 10 yıl önce ilk gebeliğimde 5 doz oldum hatta kızım 2 yaşında iken son dozu oldum , şimdi 10 yıl geçtiği için ilk dozu oldum , ilk aşı karneni bulursan birdaha yapmayız dedi .bulamadım .ama biliyorum ve çok eminim 5 doz vuruldum .sen şimdi 5 doz ömür boyu demişsin ya ben 6 olmuş oldum .aşısı tetenoz yüklemesi yaşıycam .
Ayy bunu duyduğuma sevindim gerçekten evet sürekli hissetmiyorumSürekli olmuyor. Zaten çoğunluk ile uyuyorlar normal sürekli hissetmiyorsan da
Braun prt 2000 kullaniyorum. 8sn de ölçüyor. Ateşi yüksekse alarmı ötüyor. Kol altından ölçülüyor. Cok memnunum. Pahali birsey almaya bence hic gerek yok.O iyi olmayan koltuk altı ölçerler çok iyi iş görüyor. 4 yıldır taş gibi sağlam.
Oğlum gece ateşledi bir gün evde ölçtüm 39 derece, hastaneye gittim acile temassız ile doktor 36 ölçtü, imkansız dedik, sonra tekrar tekrar baktı en sonunda 39 ölçtü.
Koltuk altının tek dezavantajı daha uzun sürede ölmesi, çocuk huzursuz olduğunda zor oluyor. Hem temassız, hem koltuk altı edinebilirsin bence
Yorulunca agri oluyor. Cok yormamaya calis kendini canimIlk defa oldu gebeligin basindan beri son 3 4 gundur kendimi cok mu yordum acabayuruyus yapmak istiyorum yerimden kalkmak iskenceye dondu.
Ben hergün hissetmiyorum böyle oluncada içim rahat etmiyo puffGun icerisinde mutlaka 10-15 civari hissediyorum. Sayisi degisiyor gune gore. Bazen 3 4 dk icinde surekli hissediyorum bazen ara ara.
Merhaba, ben de 23. Haftamı bitirmek üzereyim.kızlar ben de 24. haftamdayım. sağlık ocağı da aramadı tetanoz aşısı için kendi doktorum da bişey söylemediben öyle bu haftalara kadar geldim. var mı bunun bir zamanı? şu haftalar arasında yapılması gerekiyor gibi bişey;?
Ben hergün hissetmiyorum böyle oluncada içim rahat etmiyo puff
Off Kartal'da oturuyorum ve aynı sahil problemi resmen.. beynim dönüyo kokudan nasıl kaçacağımı şaşırıyorumSıcaklarda yürüyüş yapılmıyor akşam da sahile ineyim diyorum, mangalcılar yüzünden nefes alamıyorum ve hala et kokusu midemi bulandırıyor.nerde yürüyeceğiz bilmiyorum
1-2 aylık spor salonu üyeliği yapabilirim bunun için havalar ısınmadan yoga yürüyüş pilates hepsini yapıyordum ... hava ısınınca dışarda hareket etmek çok zor
Anneler yakınsa azcık naz yap:)2 gün yiyoruz ama her gün önceki günden yapamıyorum maalesef canım zaten sıcakta yemek yapasım da yok hep yatasım var
Off Kartal'da oturuyorum ve aynı sahil problemi resmen.. beynim dönüyo kokudan nasıl kaçacağımı şaşırıyorum
Ben de anca haftasonu hareket edebiliyorum, Gebze'de çalışıyorum git gel zaten haşat oluyorum, oturduğum yerde el ayak oynatmaca sadece:)Bende aynı yerde oturuyorum :) kartal bu konuda rezalet ! Biraz önce macfitlee görüştüm en mantıklısı o sanırım.
Çok teşekkür ederim cevabınız için en kısa zamanda bir randevu alıp göstereyim ozaman ben en iyisiMerhaba evet hemşireyim, gebelikte meme başının çevresinde montgomery bezleri oluşuyor, internete yazınca çıkıyor, öyle bir şeyse normal. Daha büyük ya da farklıysa doktorunuza bir gösterin.
evet her gün hissediyorum otururken yada uzanırken başlıyor. kendimi yorarsam daha az hissediyorum amaKızlar bebeğin hareketlerini sürekli hissediyomusunuz?
kilo durumu nedir ? ben çok zayıfım 2 haftadır falan bebek tekmeleyince dışardan belli oluyordu oysa ki 24. haftada dışarıdan net hissediliyor görünüyormuşBen hergün hissetmiyorum böyle oluncada içim rahat etmiyo puff
Geçmiş olsun canım 3 haftadır gribim geçmiyor benimdeSagol canim. Deneyim bende insallah ilerlemeden atlatirim
Kuzum üzülme ikizlerde böyle durumlar olabilir endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum biri daha ufak olabilir sonra hemen yetişir kardeşineA bebegim pozisyondan oturu pek gostermedi yine.Zor oldu gormesi ama sorun yok dedi ama digerine gore daha gelisimi geride dedi,kucuk dedi.Haftasina gore normal gelisim siniri icinde ama digerine gore kucuk dedi.Uzuldum.Insallah ilerleyen haftalarda daha da acilmaz ara.
Gönlünü ferah tut canım doktor söylerdi bir şey olsa büyük ihtimal kıyaslamak için sormuştur ki aşağı yukarı henüz gelişme dönemindeler haftalar ilerledikçe geride kalan bacak kol ya da farklı bir şeyi dengeleyecektir diye düşünüyorumKızlar bugün detaylı ultrasona girdim bebeğimin kol ve bacak gelişimi diğer organlarına göre 1 hafta gerideymiş yani SAT a göre 21+2yim bütün organları 22+2 çıktı kol ve bacak 21+2 eşimin ve benim boylarımızı sordu benim boyum 160 eşimin 180 yani kısa değiliz ama görümcem 150 falandır ona mı çekecek acaba içime kurt düştü sorunca ama bütün organları sağlıklıymış çok şükür önemli olan tabiki sağlıklı olması ama detaylıda böyle çıkan varmı arada 1 hafta var bence çok da değil sonuçta ama siz ne düşünüyorsunuz
Şişkinliğim aynen öyle oluyor canım karnım sertleşiyor zorlanıyorum dönerken falan ödeme bağladım geçirmeye çalışıyorumKızlar nasıl gidiyo enerjiniz nasıl? Sizinde şişkinliğiniz varmı? Yemek sonrası şişkinlikten bahsetmiyorum normalde bi şişkinlik oluşuyo karnım çok sert oluyo uzanınca sağa sola sırt üstü nasıl yatarsam yatayım rahat edemiyorum sizde öylemisiniz?
Geçmiş olsun canım atlattın gitti şeker yüklemesini deArkadaşlar bugün 23 hafta 3 günlük olduk şeker yükleme testi ne gittim çok şükür gebelik şekeri çıkmadı . Ama doktor ultasona almadi geçen hafta detaylı ultrason a girdiğim için bebeği gereksiz yormayalim dedibende kıyamadım üç hafta sonra kontrol. Bidaki gidisimde doğum sonrası yatilcak odaları gezcem. Malum refakatçi için ne kadar yer var bı kişi oluyor ama ikinci kişiye yer varmı bunları ogrenicem inşallah
Canım her gün değişir bu haftalarda normaldir sürekli hissetmememizKızlar bebek hareketleriniz ne durumda benim bu gün 1 kere oldu sadece genelde 5-6 yı bulurdu
Niye saçma olsun canım bence anlamlı güzel bir hediye olurBöyle bir hediyelik saçma olur mu? Evde kendimiz yapabilirmiyiz?
Eki Görüntüle 2279335 Eki Görüntüle 2279336
Salata yapmıyordum ne zamandır olmadı öyle yapacağım canım salata yoğurt sonra yemeye başlayayım sağıkSey yap mesela yemekten önce 1 bardak su sonra salatayla baya bastır ekmeğe cok ihtiyac duyma. Bide cok acıkmadan yemekte iyi oluyor gözümüz dönmeden,
Araçla 15 dakikalık mesafedeler ama sürekli git gel öyle de yoruluyorum cidden akşam olunca direk eve gidesim var yoksa anneme söylesem her akşam yemek hazırlar banaAnneler yakınsa azcık naz yap:)
Ben geçen cuma yaptırdım tetanoz aşısını. DOktorumla bir önceki randevumda tetanoz için 28. Haftaya kadar süresi var demişti. Bu arada cuma günü hemşire 2. Doz için 1 ay sonrasına gel dedi. 1 Aydan az olmasın geçerse sorun değil ama dedi.kızlar ben de 24. haftamdayım. sağlık ocağı da aramadı tetanoz aşısı için kendi doktorum da bişey söylemediben öyle bu haftalara kadar geldim. var mı bunun bir zamanı? şu haftalar arasında yapılması gerekiyor gibi bişey;?
Ben 7-8 kilo aldım ama hiç öyle gözükmüyo hafif çıkıntı bi göbek var o kadar, bende zayıfım ama öyle aşırı bebek hareketlerini hissetmiyorum canım bazen ayaklarımı uzatıp otururken kalp gibi atıyo seğirme gibi sanırım o bebek :)evet her gün hissediyorum otururken yada uzanırken başlıyor. kendimi yorarsam daha az hissediyorum ama
kilo durumu nedir ? ben çok zayıfım 2 haftadır falan bebek tekmeleyince dışardan belli oluyordu oysa ki 24. haftada dışarıdan net hissediliyor görünüyormuş
Bazısı balık kayması gibi oluyo diyo ama ben öyle bişey hiç hissetmedim bende arada seğirme gibi oluyo kalp gibi atıyoBebekten bebege degisir bir sıkıntı yok aksamlari uzanip elini koy karnina oynar bir sure sonra :)
en son yaptırdığım e nabızda gözüküyor ama 10 yıl öncekiler gözükmüyor , hemşirede öyle söylemişti bilmem ne tarihten öncekiler e-nabızda yok demişti .şimdi baktım yeni yaptırdığım gözüküyor .E nabızda bütün aşılar çıkıyor canım programdan bakmayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?