2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben çalıştığımdan evde 7 de oluyorum canım yemek yoksa yapmam yemem 8 oluyor Hafif şeyler yemeye çalışacağım

Bu hafta sağlıksız beslendim bence de yedikler etki ediyor ayrıca
Sey yap mesela yemekten önce 1 bardak su sonra salatayla baya bastır ekmeğe cok ihtiyac duyma. Bide cok acıkmadan yemekte iyi oluyor gözümüz dönmeden,

E nabızda bütün aşılar çıkıyor canım programdan bakmayı dene

Braun prt 2000 kullaniyorum. 8sn de ölçüyor. Ateşi yüksekse alarmı ötüyor. Kol altından ölçülüyor. Cok memnunum. Pahali birsey almaya bence hic gerek yok.
Ilk defa oldu gebeligin basindan beri son 3 4 gundur kendimi cok mu yordum acaba yuruyus yapmak istiyorum yerimden kalkmak iskenceye dondu.
Yorulunca agri oluyor. Cok yormamaya calis kendini canim

Merhaba, ben de 23. Haftamı bitirmek üzereyim.
Sağlık ocağı haftaya gel diye aradı.
Sanırım bazı sağlık ocakları daha geç vuruyor.
Sizi de ararlar sanırım, aramazlarsa siz arayıp sorabilirsiniz.

Off Kartal'da oturuyorum ve aynı sahil problemi resmen.. beynim dönüyo kokudan nasıl kaçacağımı şaşırıyorum

Bende aynı yerde oturuyorum :) kartal bu konuda rezalet ! Biraz önce macfitlee görüştüm en mantıklısı o sanırım.
Ben de anca haftasonu hareket edebiliyorum, Gebze'de çalışıyorum git gel zaten haşat oluyorum, oturduğum yerde el ayak oynatmaca sadece:)

Merhaba evet hemşireyim, gebelikte meme başının çevresinde montgomery bezleri oluşuyor, internete yazınca çıkıyor, öyle bir şeyse normal. Daha büyük ya da farklıysa doktorunuza bir gösterin.
Çok teşekkür ederim cevabınız için en kısa zamanda bir randevu alıp göstereyim ozaman ben en iyisi

Kızlar bebeğin hareketlerini sürekli hissediyomusunuz?
evet her gün hissediyorum otururken yada uzanırken başlıyor. kendimi yorarsam daha az hissediyorum ama
Ben hergün hissetmiyorum böyle oluncada içim rahat etmiyo puff
kilo durumu nedir ? ben çok zayıfım 2 haftadır falan bebek tekmeleyince dışardan belli oluyordu oysa ki 24. haftada dışarıdan net hissediliyor görünüyormuş

Sagol canim. Deneyim bende insallah ilerlemeden atlatirim
Geçmiş olsun canım 3 haftadır gribim geçmiyor benimde
Kuzum üzülme ikizlerde böyle durumlar olabilir endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum biri daha ufak olabilir sonra hemen yetişir kardeşine
Gönlünü ferah tut canım doktor söylerdi bir şey olsa büyük ihtimal kıyaslamak için sormuştur ki aşağı yukarı henüz gelişme dönemindeler haftalar ilerledikçe geride kalan bacak kol ya da farklı bir şeyi dengeleyecektir diye düşünüyorum
Şişkinliğim aynen öyle oluyor canım karnım sertleşiyor zorlanıyorum dönerken falan ödeme bağladım geçirmeye çalışıyorum
Geçmiş olsun canım atlattın gitti şeker yüklemesini de
Kızlar bebek hareketleriniz ne durumda benim bu gün 1 kere oldu sadece genelde 5-6 yı bulurdu
Canım her gün değişir bu haftalarda normaldir sürekli hissetmememiz
Böyle bir hediyelik saçma olur mu? Evde kendimiz yapabilirmiyiz?
Eki Görüntüle 2279335 Eki Görüntüle 2279336
Niye saçma olsun canım bence anlamlı güzel bir hediye olur
Sey yap mesela yemekten önce 1 bardak su sonra salatayla baya bastır ekmeğe cok ihtiyac duyma. Bide cok acıkmadan yemekte iyi oluyor gözümüz dönmeden,
Salata yapmıyordum ne zamandır olmadı öyle yapacağım canım salata yoğurt sonra yemeye başlayayım sağık
Anneler yakınsa azcık naz yap:)
Araçla 15 dakikalık mesafedeler ama sürekli git gel öyle de yoruluyorum cidden akşam olunca direk eve gidesim var yoksa anneme söylesem her akşam yemek hazırlar bana

Ben geçen cuma yaptırdım tetanoz aşısını. DOktorumla bir önceki randevumda tetanoz için 28. Haftaya kadar süresi var demişti. Bu arada cuma günü hemşire 2. Doz için 1 ay sonrasına gel dedi. 1 Aydan az olmasın geçerse sorun değil ama dedi.

Ben 7-8 kilo aldım ama hiç öyle gözükmüyo hafif çıkıntı bi göbek var o kadar, bende zayıfım ama öyle aşırı bebek hareketlerini hissetmiyorum canım bazen ayaklarımı uzatıp otururken kalp gibi atıyo seğirme gibi sanırım o bebek :)

2. Doz aşımı oldu. İlkinde ertesi gümü ağrı başlamıştı şimdi 1saat sonra başladı psikolojikmi acaba çok sinir bozucu bir ağrı : ( sıcaklarla baş edemiyorum birde bebişe hiç bir şey alamıyorum daha neden bilmiyorum programlayamıyorum kafamda bebek arabası beşik küvet bunlar büyük parçalar bi alsam rahatlar belki kafam 7 Aydan sonra o sıcaklarda uğraşmak istemiyorum

E nabızda bütün aşılar çıkıyor canım programdan bakmayı dene
en son yaptırdığım e nabızda gözüküyor ama 10 yıl öncekiler gözükmüyor , hemşirede öyle söylemişti bilmem ne tarihten öncekiler e-nabızda yok demişti .şimdi baktım yeni yaptırdığım gözüküyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…