Aynen canım çok iyi yaptınBende dirsegimle bakiyordum. Ama emin olamadığım için, içime kurt düştüğü için bir süre kullandım. Memnun da kaldim. O yuzden soran arkadasa pahali birsey almana gerek yok dedim. Bir sure sonra kenara atılıyor.
Ben de 14. Haftada oldum ama hastane dışında fitil veya farklı versiyon ek antibiyotik vermedi doktor. Doktor dikişlerin alınması İçin ne söyledi ne zaman nasıl ? :)
Benim doktor fazla onlemci.Bir problemin olsaydi zaten kendini belli ederdi.Akintin mi de degisti ?
Dikisleri de dogum sonrasi sanirim hemen alicaz dedi oyle hatirliyorum.
Akıntım arttı gibi canım. Bana mı öyle geldi bilmiyorumdikiş sonrası hiç vajinal ultrason yaptı mı? Serklaj sonrası daha bir kontrole gittim karından gördü diye bakma ihtiyacı duymadı şu an İçin. Dikiş olduğundan korkuyorum vajinal ultrasondan da sanırım :)
Dikişin senin de erken yapılmış, benim gibi.dikiş sonrası burada okuduğum bir çok gebeye evde yat demişler ama hep 20 li haftalardan sonda acil serklaj yapılanlar. Benim doktor yatman lazım demedi çalışıyorum zaten. Tatile gitmene izin veriyor mu doktorun cnm
Akintinin rengi onemli.Beyazsa sorun yok.Kokuluysa ve renkliyse enfeksiyon olabilir.Vajinal ultrason degil ama spekulumla bakti.Dikis iyi gorunuyor dedi.Ben ,mayis basinda cuma gunu olmustum.3 gun dinlendim.Kalkmamacasina yatmak ta degildi o da..Pazara,markete heryere gittim.gunluk rutinimi bozmadim yani..Pazartesi goreve tekrardan basladim.Oyle cok uzun sure yatmadim.En fazla 1 hafta fazla zorlama kendini demisti oturur kalkarken dedi.Bir sorun olmadi sukur 2 ay olacak nerdeyse.
Tatil konusu seyahat olarak diyorsan daha 2.gun once 4 bucuk saatlik yolculuk yaptim.21.haftadayim.Hatta nasipse temmuz basi icin de sorucam doktoruma.23-24-25.haftalarda Allah korusun herhangi bir komplikasyon olmazsa tekrardan gidebilir miyim diye.Insallah sorun gormezTatil &denize.girme konusunu diyorsan herhangi birsey demedi ama benim zaten sık tekrarlayan idrar yolu enf. Oldugu icin kendim istemiyorum girmek.Riske atmam miniklerimi.Sen istersen bunlari detayli olarak doktora sor tabi.Doktor yolculuk,tatil,deniz vs icin ne diyecek.Ona gore hareket edersin.
Dikiş Mayıs sonunda atıldı cnm, ara ara kahverengi lekelenme şeklinde akıntım oluyor bilemedim. Kanama sonrası kahve rengine dönen akıntı kadar koyu ve yoğun değil. Haftaya doktora danışsam iyi olacak sanırım.
Maşallah sorun olmasın cnm. Doktor geçen hafta 2 saat uçak veya 3-4 saatlik araba yolculuğu için dinlenerek olabilir dedi bana. Haftaya tekrar soracağım. Dikiş olduğu için soru işaretlerim de var , o yüzden sana da danışmak istedim :) deniz havuza girmeyeceğim risk alamayacağım senin gibi, geçen yıl 22. Haftada enfeksiyondan erken Doğumun olduğu İçin enfeksiyonel risk almak istemiyorum ben de. Çalıştığımız İçin değişiklik olsun diye tatile gitmek istiyorum sadece maksat hava değişikliği. Önden benim gibi durumları yaşayan birinin tecrübeleri iyi oldu.
Bir gorun istersen doktoruna.Spekulumla baksin.Nedendir diye kahverengi akinti.Baya olmus cunku.Ne enfeksiyonuydu canim erken doguma sebep olan.Hic riske atma.En ufak bir durumda git doktora.
Tatile git tabi dinlene dinlene gidersiniz.Denize havuza girmezsin.Son tatiller bunlar ☺
Canım şampuan yağ kremler için süre ne kadar kullanma süresi düşündüm ama son anda alırım dedimBenim hemen hemen alacağım her şey tamam gibi bir şey. Kıyafetleri humabebe, jammybaby, lcw gibi sitelerden aldım %100 pamuk. Küvet takımını a101den aldım. Bir paket bebek bezi, 10lu alt açma bezi, anne bebek bakım çantası, tırnak makası, su ısısı ayarlamak için derece, alt temizlem pamuğu bunları hepsiburadadan aldım. Markalarına karar vermiştim. Bebek deterjanı şampuanı sabunu losyonunu saracoglundan aldım. Diğer nevresim takımı, pazen battaniye, emzirme yastığı gibi şeyleri kvalidem dikti. Ben kendim battanşye ve yelek örmüştüm. Geriye büyük şeyler kaldı arabası puseti mobilya takımı falan. Fikir olsun diye yazayım dedim. Göğüs pedlerini pamucco.com dan aldım. Yıkanabilir. Pişik kremini de son ay üretim yapan eczacı bi arkadaşımdan alacağın. Yani hiç dışarı cıkmadım ben canım. Kendine bir liste hazırla. İnternet üzerinden çoğunu halledersin hallettikçe rahatlarsın
Kızlar trendyolda 3 günlük indirim başladı bilginiz olsun
Benim bildiğim, herkesin bu hareketi hissetme durumu farklı. kimisi sürekli oynar, kimisi günde üç beş diyorlar, önemli olan zaman içinde onun hareketlerini tanıyıp ona göre takip etmekmiş. Şekerli şeyler ya da süt gibi gıdalar benimkini harekete geçiriyor mesela, yedikten 15-20 dk sonra sırt üstü uzandığımda çok hissediyodum senin gibi hissedemediğim zamanlarda. 16 haftadan beri bende hareket mevcut, bu ara baya şiddetlenip dışarıdan görünecek kıvamlara geldi:)Günaydın canlar bir şey soracağım bu haftalarda her gün hareket hissetmek mi gerekiyor dün 1 kere falan duydum gibi bugün hala sessiz hissetmedim
O o maasallah Valla benim ki çok hareketli değil içimde zor hissediyorum bırak dışardan görünmesi imkansizBenim bildiğim, herkesin bu hareketi hissetme durumu farklı. kimisi sürekli oynar, kimisi günde üç beş diyorlar, önemli olan zaman içinde onun hareketlerini tanıyıp ona göre takip etmekmiş. Şekerli şeyler ya da süt gibi gıdalar benimkini harekete geçiriyor mesela, yedikten 15-20 dk sonra sırt üstü uzandığımda çok hissediyodum senin gibi hissedemediğim zamanlarda. 16 haftadan beri bende hareket mevcut, bu ara baya şiddetlenip dışarıdan görünecek kıvamlara geldi:)
Günaydın canlar bir şey soracağım bu haftalarda her gün hareket hissetmek mi gerekiyor dün 1 kere falan duydum gibi bugün hala sessiz hissetmedim
Her zaman aynı heyecanla tekmelemiyor sanırım.Canim ne zaman oh cok hissediyorum desem sonra birden kesiliyor.Bak dun gumbur gumburdu bugum daha pek ses yok.Benim pimpirikligi az cok okudunuz.Ben de endiseleniyorum bazen.Keske su saglik ocagindaki kalp dinleme cihazini eve gotursemmeraklanma canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?