2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Eliz ve eylül isimlerini ben de beğeniyorum ama ekimde doğacak işte canım daha dün onun esprisini yaptım eşime dedim erken doğum olurda eylülde doğarsa adını eylül koyalım diye
O kadar erken doğmaz ya zamanını beklesin kuzucuk sağlıklıca gelsin Nisanda olsa bende Nisan koyarım mesela Azra yerine Asya ismini de düşünebilirsin tınısı uyuyor sanki Asu ve Nehiri eklemeyi unutmuşum

Reactions: H E
O kadar erken doğmaz ya zamanını beklesin kuzucuk sağlıklıca gelsin Nisanda olsa bende Nisan koyarım mesela Azra yerine Asya ismini de düşünebilirsin tınısı uyuyor sanki Asu ve Nehiri eklemeyi unutmuşum
Aynen inşallah zamanında doğsun da sağlıklı olsun bebişlerimiz teşekkür ederim canım düşüneceğim

Ben de Sare ismini ve diğer beğendiğim isimleri eşime kabul ettiremedim... Sude demiştik anlamı çok iyi gelmedi ondan da vazgeçtik. Şu an bi de Leyla var, bi yorumlasınıza nasıl sizce:)

Ben de Sare ismini ve diğer beğendiğim isimleri eşime kabul ettiremedim... Sude demiştik anlamı çok iyi gelmedi ondan da vazgeçtik. Şu an bi de Leyla var, bi yorumlasınıza nasıl sizce:)
Arkadasimin kizinin adi leyla defne. Bu ara liya ismide moda. ilve,liya,mira,meyra,sare,defne,deren,arya,nisan

Ben kız olduğunu duyduğumdan beri ''Afra'' istiyorum. Ayak basılmamış beyaz toprak demek,hem de sahabe hanımlardan birinin adı. Afra Hatun diye araştırabilirsiniz ben çok sevdim :)
Eşim de çok milliyetçi bir insan olduğu için ''Gökçe'' istiyor. O da mavi gözlü güzel ve gökyüzü anlamlarına geliyor. Has Türk ismiymiş o yüzden onu da koymalıymışız :)
Biz Afra Gökçe'ye karar verdik anlayacağınız. :)
Ben Meva ismini de çok seviyorum. Cennet kapılarından birinin adıymış. ''cennet-ül meva''

benimde hoşuma giden Duru :) kızımın adı , lina Sude .
kız ismi seçenek çokta erkekte tıkanıyor insan .
bizimkide nasipse Arel olacak .

Kızlar özel olacak ama ne sıklıkla iliskiye giriyorsunuz.

normalde haftada 1 ama 20. haftalar sonrası kadında istek tavan yapıyormuş 30. haftalara kadar böyle .sonra yine istemsizlik olacakmış dikkat :)

doktor gerçekten çok önemli .ne güzel her soruna net cevap almışsın o zaman insanın kafasıda çok rahatlıyor .

Ya burda patpat tan sipariş veren bi arkadaş vardı. Geldi mi acaba siparişleri

Ben vermistim siparisleri tam bugun ptt ile dagitima cikmis gozukuyor yani eli kulagindadir siparis verecek arkadaslar 25 gun uzerinde suruyor asagi yukari haberiniz olsun. Normalde yurtdisindan da cok alisveris yaparim ama daha kisa surede ulasir 15 gun civari bu biraz daha uzun surdu yerine gore degisiyor.

Sare güzelmiş ama eşin istemediyse yapacak bir şey yok canım bu arada Leyla da güzel isim

evet defne baya yaygın cidden. bizim soyadımız uzun. ben de o yüzden hep kısa isim bakıyordum. Tanem düşünüyordum bir de ama yeğenimizin ismi. o yüzden bizimkine koyamadık

Benimde oyle oldu cok uzuldum herkes45 50 dk baktigini soyluyor
Canım doktoruna mutlaka söyle normal değilmiş çünkü
Kızlar özel olacak ama ne sıklıkla iliskiye giriyorsunuz.
hafta da 1 yada 2
Leyla güzel isim tanıdığım leylalarda iyi niyetli cana yakın konuşkan ve kendini ezdirmeyen tiplerdi

Canım doktoruna mutlaka söyle normal değilmiş çünkü

hafta da 1 yada 2

Leyla güzel isim tanıdığım leylalarda iyi niyetli cana yakın konuşkan ve kendini ezdirmeyen tiplerdi
Bakalım bakalım doğuma kadar ne kadar daha fikir değiştircez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…