Benim eşim istemiyor,hele detaylıda bebeği renkli de gördü hepten istemiyor. Çok korkuyo bebeğe birşey olur diye. Bir zararı yok diye anlatıyorum ama anlamıyor malesef şaka gibi ben istiyorum o kaçıyor
içeride dönüyorlarmış yaslanıyorlarmış o yüzden sertleşiyormuşMerhabalar kızlar su sıralar uzandığında karnım toplanıp sertleşiyor bir dakika sürüp düzeliyor sizin de oluyor mu
Çok güzel canım meva da anlam olarak çok güzel ama eskiden komşumuzun kızı vardı meyva diye dalga geçiyorlardı o ihtimalleri de değerlendiriyorum benBen kız olduğunu duyduğumdan beri ''Afra'' istiyorum. Ayak basılmamış beyaz toprak demek,hem de sahabe hanımlardan birinin adı. Afra Hatun diye araştırabilirsiniz ben çok sevdim :)
Eşim de çok milliyetçi bir insan olduğu için ''Gökçe'' istiyor. O da mavi gözlü güzel ve gökyüzü anlamlarına geliyor. Has Türk ismiymiş o yüzden onu da koymalıymışız :)
Biz Afra Gökçe'ye karar verdik anlayacağınız. :)
Ben Meva ismini de çok seviyorum. Cennet kapılarından birinin adıymış. ''cennet-ül meva''
Sizinki de çok güzel canım duru bizim listemizde de var ama bakalım artıkbenimde hoşuma giden Duru :) kızımın adı , lina Sude .
kız ismi seçenek çokta erkekte tıkanıyor insan .
bizimkide nasipse Arel olacak .
normalde haftada 1 ama 20. haftalar sonrası kadında istek tavan yapıyormuş 30. haftalara kadar böyle .sonra yine istemsizlik olacakmış dikkat :)
doktor gerçekten çok önemli .ne güzel her soruna net cevap almışsın o zaman insanın kafasıda çok rahatlıyor .
Bizimkide uzun canımevet defne baya yaygın cidden. bizim soyadımız uzun. ben de o yüzden hep kısa isim bakıyordum. Tanem düşünüyordum bir de ama yeğenimizin ismi. o yüzden bizimkine koyamadık
Ya burda patpat tan sipariş veren bi arkadaş vardı. Geldi mi acaba siparişleri
Afra ve Meva gerçekten çok güzel isimler canımBen kız olduğunu duyduğumdan beri ''Afra'' istiyorum. Ayak basılmamış beyaz toprak demek,hem de sahabe hanımlardan birinin adı. Afra Hatun diye araştırabilirsiniz ben çok sevdim :)
Eşim de çok milliyetçi bir insan olduğu için ''Gökçe'' istiyor. O da mavi gözlü güzel ve gökyüzü anlamlarına geliyor. Has Türk ismiymiş o yüzden onu da koymalıymışız :)
Biz Afra Gökçe'ye karar verdik anlayacağınız. :)
Ben Meva ismini de çok seviyorum. Cennet kapılarından birinin adıymış. ''cennet-ül meva''
İnşallah kısa zamanda düzelir, sen sakın kendini bırakmaKızlar prof.ebru tarıma gittim detaylı için oda bakti beyin de oluşan yüksek sıvı icin 1 saatten fazla muayene etti takibe alındı gebeligim artık 2 haftaya bir dua edin bize insallah beyinde ki sivilarda azalma olsun artma olmasin. Stres içindeyim kilo vermeye başlamışım fark etmeden.
Detaylı dan sonra alışverişe başlarım demistim ama durum böyle olunca yapmayacam artık listelerim hazır alınacaklar belli inşallah şu kritik donemi atlatayım ondan sonra hepimiz hamişleriz hamilelerin duaları kabul olur derler bize de dua edin olurmu
İnşallah bir an önce sağlıkla gelişmeye devam eder canım ama burda senin ruh halin de çok önemli ne olur üzme kendini olumlu düşün olumlu olsun sen nekadar pozitif enerji gönderirsen bebişin de okadar hızlı sağlığına kavuşur canım dualarım seninle inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi hepimiz bütün bebişler sağlıkla doğsun inşallahDetaylı dan sonra alışverişe başlarım demistim ama durum böyle olunca yapmayacam artık listelerim hazır alınacaklar belli inşallah şu kritik donemi atlatayım ondan sonra hepimiz hamişleriz hamilelerin duaları kabul olur derler bize de dua edin olurmu
Allah yardımcınız olsun, inşallah sıkıntısız atlatırsınızDetaylı dan sonra alışverişe başlarım demistim ama durum böyle olunca yapmayacam artık listelerim hazır alınacaklar belli inşallah şu kritik donemi atlatayım ondan sonra hepimiz hamişleriz hamilelerin duaları kabul olur derler bize de dua edin olurmu
Evet canım bi kaç gündür bana çok sık oluyo. Bebek bi yere toplanıyo gibi. Ya da muhtemelen geriniyo ve başı poposu falan oluyo. Taş gibi çok sert oluyo bi taraf sonra yavaş yavaş düzeliyoMerhabalar kızlar su sıralar uzandığında karnım toplanıp sertleşiyor bir dakika sürüp düzeliyor sizin de oluyor mu
Kıyafetleri %100 pamukluydu sanırım, fiyatları da uygun, bence iyiKızlar e bebek ürünleri iyimi
Canım içini ferah tut lütfen, takibe alırlar gözden bi şey kaçırmamak için iyi bi şey yani. İnşallah bu sürecin hayırlısıyla güzel sonuçlanır, sağlıkla gelir bebeğinKızlar prof.ebru tarıma gittim detaylı için oda bakti beyin de oluşan yüksek sıvı icin 1 saatten fazla muayene etti takibe alındı gebeligim artık 2 haftaya bir dua edin bize insallah beyinde ki sivilarda azalma olsun artma olmasin. Stres içindeyim kilo vermeye başlamışım fark etmeden.
Ah canim ben bu gruba ilk gelenlerdenim belkide ama 16 .haftada bana da hodrosefali hidrosefali ve beyincik gelişemem teshiai kondu o gun bugündür hiç bir hazırlık yapmıyorum yaşamaz dedildediler aldır dediler çok zor gunler yasadi m ama asla aldırmayı düşünmedim kolları bacakları dudağı herşeyi sağlıklı kalbi atıyor dualarla geçiyor günlerimiz ne yaşayacağımı bilmiyorum o yüzden bu gruptgruptan koptum baya inşallah seninki de benimki de duzelir herkesten dua rica ediyyorumKızlar prof.ebru tarıma gittim detaylı için oda bakti beyin de oluşan yüksek sıvı icin 1 saatten fazla muayene etti takibe alındı gebeligim artık 2 haftaya bir dua edin bize insallah beyinde ki sivilarda azalma olsun artma olmasin. Stres içindeyim kilo vermeye başlamışım fark etmeden.
Benim kizimdayken oluyodu erken dogum tehlikesi geçirmiştim o zamanlar o yüzden tekrarlayınca panikledim inşallah sıkıntı yokturBenim karnimda bazen tas gibi sertlesiyo ozellikle midemin orasi .bayagi rahatsiz ediyor.doktora soylem8stim bisey soylemeyip magnezyum vermisti hic faydasi olmadi. .bizde bir turlu kiz ismi bulamadik ben bi berre olsun istedim baktim herkeste var.
Ben çoğu ürünü ordan aldım.Kızlar e bebek ürünleri iyimi
Canım Allah yardımcınız olsun .Ah canim ben bu gruba ilk gelenlerdenim belkide ama 16 .haftada bana da hodrosefali hidrosefali ve beyincik gelişemem teshiai kondu o gun bugündür hiç bir hazırlık yapmıyorum yaşamaz dedildediler aldır dediler çok zor gunler yasadi m ama asla aldırmayı düşünmedim kolları bacakları dudağı herşeyi sağlıklı kalbi atıyor dualarla geçiyor günlerimiz ne yaşayacağımı bilmiyorum o yüzden bu gruptgruptan koptum baya inşallah seninki de benimki de duzelir herkesten dua rica ediyyorum
Kızlar prof.ebru tarıma gittim detaylı için oda bakti beyin de oluşan yüksek sıvı icin 1 saatten fazla muayene etti takibe alındı gebeligim artık 2 haftaya bir dua edin bize insallah beyinde ki sivilarda azalma olsun artma olmasin. Stres içindeyim kilo vermeye başlamışım fark etmeden.
Canım dualarım seninle Rabbimin izniyle inşallah azalma olacak evladına sağsalim kavuşacaksınDetaylı dan sonra alışverişe başlarım demistim ama durum böyle olunca yapmayacam artık listelerim hazır alınacaklar belli inşallah şu kritik donemi atlatayım ondan sonra hepimiz hamişleriz hamilelerin duaları kabul olur derler bize de dua edin olurmu
Canım inşallah sağsalim kucağına alacaksın evladını dualarım seninle üzme kendini hepimiz bir sınavdayızAh canim ben bu gruba ilk gelenlerdenim belkide ama 16 .haftada bana da hodrosefali hidrosefali ve beyincik gelişemem teshiai kondu o gun bugündür hiç bir hazırlık yapmıyorum yaşamaz dedildediler aldır dediler çok zor gunler yasadi m ama asla aldırmayı düşünmedim kolları bacakları dudağı herşeyi sağlıklı kalbi atıyor dualarla geçiyor günlerimiz ne yaşayacağımı bilmiyorum o yüzden bu gruptgruptan koptum baya inşallah seninki de benimki de duzelir herkesten dua rica ediyyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?