- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
Detaylı dan sonra alışverişe başlarım demistim ama durum böyle olunca yapmayacam artık listelerim hazır alınacaklar belli inşallah şu kritik donemi atlatayım ondan sonra hepimiz hamişleriz hamilelerin duaları kabul olur derler bize de dua edin olurmu
Çok sağol canim duadan başka birşey elimizden gelmiyor hele de oğluma hazırlık yapamamak içini acıtıyor Allaha sığındık devam ediyoruz dualarını da bizi de hatırlayın olur muCanım dualarım seninle Rabbimin izniyle inşallah azalma olacak evladına sağsalim kavuşacaksınKendini üzme strese girme bol bol dua et annesi oda senden güç alacak
Canım inşallah sağsalim kucağına alacaksın evladını dualarım seninle üzme kendini hepimiz bir sınavdayız
Seninki bebeğin hareketi değil miydi acaba canım. Benim mesela bebeğin hareketi olduğu çok belli. Geriniyo sanırım, taş gibi oluyo bi yer ufak hareketler yapıyo sonra salıyo kendini hemen.Benim karnimda bazen tas gibi sertlesiyo ozellikle midemin orasi .bayagi rahatsiz ediyor.doktora soylem8stim bisey soylemeyip magnezyum vermisti hic faydasi olmadi. .bizde bir turlu kiz ismi bulamadik ben bi berre olsun istedim baktim herkeste var.
Canım çok üzüldüm bu duruma ama anne karnında yanılma payları çok oluyo ve daha sonra geçebilen şeyler oluyo. Sizin de öyledir diye düşünüyorum. Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeAh canim ben bu gruba ilk gelenlerdenim belkide ama 16 .haftada bana da hodrosefali hidrosefali ve beyincik gelişemem teshiai kondu o gun bugündür hiç bir hazırlık yapmıyorum yaşamaz dedildediler aldır dediler çok zor gunler yasadi m ama asla aldırmayı düşünmedim kolları bacakları dudağı herşeyi sağlıklı kalbi atıyor dualarla geçiyor günlerimiz ne yaşayacağımı bilmiyorum o yüzden bu gruptgruptan koptum baya inşallah seninki de benimki de duzelir herkesten dua rica ediyyorum
Aminnn inşallah canimİnşallah kısa zamanda düzelir, sen sakın kendini bırakma
Aminnn inşallah canimCanım içini ferah tut lütfen, takibe alırlar gözden bi şey kaçırmamak için iyi bi şey yani. İnşallah bu sürecin hayırlısıyla güzel sonuçlanır, sağlıkla gelir bebeğin
Aminnnmn inşallah öyledir canim Aminnn hayırlısı ile geliniz sağlıkla alalım kucaklarimizaCanım çok üzüldüm bu duruma ama anne karnında yanılma payları çok oluyo ve daha sonra geçebilen şeyler oluyo. Sizin de öyledir diye düşünüyorum. Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Amin insallah hicbir anne aglamasinCanım çok üzüldüm bu duruma ama anne karnında yanılma payları çok oluyo ve daha sonra geçebilen şeyler oluyo. Sizin de öyledir diye düşünüyorum. Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Canimmm benimmmn seni o kadar iyi anlıyorum ki 13 haziran dan beri uyku uyuyamaz oldum bizde de sağ tarafta 8.5 sol tarafta 9.2 sıvı yüksekliği cıktı seviyeler yükselir se 10 olursa amniyon sıvısı alıcaz dediler . Rabbim inşallah sana da bana da tüm hamilelerimize de rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynen çaresi yok tek çaremiz duaAh canim ben bu gruba ilk gelenlerdenim belkide ama 16 .haftada bana da hodrosefali hidrosefali ve beyincik gelişemem teshiai kondu o gun bugündür hiç bir hazırlık yapmıyorum yaşamaz dedildediler aldır dediler çok zor gunler yasadi m ama asla aldırmayı düşünmedim kolları bacakları dudağı herşeyi sağlıklı kalbi atıyor dualarla geçiyor günlerimiz ne yaşayacağımı bilmiyorum o yüzden bu gruptgruptan koptum baya inşallah seninki de benimki de duzelir herkesten dua rica ediyyorum
Aynı durumdayız icim gidiyor o ufacik ufacik esyalari gordukce birde bebek ozlemi de var kizim 8 yasinda 8 yil aradan sonra geldi mucizem supriz bir sekilde 2. Cocukta olsa aradan zaman gecince hersey ilkmis gibi yasiyor insan o heyecan olmaz diyorsun ama daha da fazlası oluyormus inşallah hayırlısı ile sen de ben de evlatlarimizi alırız sağlıkla kucagimizaÇok sağol canim duadan başka birşey elimizden gelmiyor hele de oğluma hazırlık yapamamak içini acıtıyor Allaha sığındık devam ediyoruz dualarını da bizi de hatırlayın olur mu
Benim sivim 17 lerde canim o yüzden senin içini rahatlatayım seninki normal seviyelerde rahat ol dua et ama hamileliğini kendine zehir etme ben bile tadını çıkarmaya çalışıyorum o sivi 14 ten sonra risk oluyor biribirimize dua edelim ben kendimi herşeye hazırlıyorum malesef ama rabbimden umut kesilmez Allah kucagimiza sağlıkla almayı nasip etsinCanimmm benimmmn seni o kadar iyi anlıyorum ki 13 haziran dan beri uyku uyuyamaz oldum bizde de sağ tarafta 8.5 sol tarafta 9.2 sıvı yüksekliği cıktı seviyeler yükselir se 10 olursa amniyon sıvısı alıcaz dediler . Rabbim inşallah sana da bana da tüm hamilelerimize de rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynen çaresi yok tek çaremiz dua
Dualarımdasın canım Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip edecek inşallahÇok sağol canim duadan başka birşey elimizden gelmiyor hele de oğluma hazırlık yapamamak içini acıtıyor Allaha sığındık devam ediyoruz dualarını da bizi de hatırlayın olur mu
Aminnnnm canimm benjm insallahhhBenim sivim 17 lerde canim o yüzden senin içini rahatlatayım seninki normal seviyelerde rahat ol dua et ama hamileliğini kendine zehir etme ben bile tadını çıkarmaya çalışıyorum o sivi 14 ten sonra risk oluyor biribirimize dua edelim ben kendimi herşeye hazırlıyorum malesef ama rabbimden umut kesilmez Allah kucagimiza sağlıkla almayı nasip etsin
Benim de kızım 6 yaşında 2 yıldır bekliyorum mucizem geldi ama şimdi de sağlık mucizemi bekliyorumAynı durumdayız icim gidiyor o ufacik ufacik esyalari gordukce birde bebek ozlemi de var kizim 8 yasinda 8 yil aradan sonra geldi mucizem supriz bir sekilde 2. Cocukta olsa aradan zaman gecince hersey ilkmis gibi yasiyor insan o heyecan olmaz diyorsun ama daha da fazlası oluyormus inşallah hayırlısı ile sen de ben de evlatlarimizi alırız sağlıkla kucagimiza
Yaaa ayni seyleri yasiyoruz desene aminnn canjm insallah hayırlısı ile rabbim nasip edecek bizlere deBenim de kızım 6 yaşında 2 yıldır bekliyorum mucizem geldi ama şimdi de sağlık mucizemi bekliyorum
Hareketleri nasıl gelişimi falan bana 21. Hafta da teşhis konuldu 21. Haftaya kadar tüm muayeneler hep çok güzeldiBenim de kızım 6 yaşında 2 yıldır bekliyorum mucizem geldi ama şimdi de sağlık mucizemi bekliyorum
Hareketleri çok iyi maşallah 17 .haftadan beri hissediyorum boyu kilosu iyi tüm organları iyiHareketleri nasıl gelişimi falan bana 21. Hafta da teşhis konuldu 21. Haftaya kadar tüm muayeneler hep çok güzeldi
Aminnn canim insallah hayırlısı ileCanim insallah bir an once sivida azalma olur ve bebegine zamani gelince saglikla kavusursun
Kızlar prof.ebru tarıma gittim detaylı için oda bakti beyin de oluşan yüksek sıvı icin 1 saatten fazla muayene etti takibe alındı gebeligim artık 2 haftaya bir dua edin bize insallah beyinde ki sivilarda azalma olsun artma olmasin. Stres içindeyim kilo vermeye başlamışım fark etmeden.
Ah canim ben bu gruba ilk gelenlerdenim belkide ama 16 .haftada bana da hodrosefali hidrosefali ve beyincik gelişemem teshiai kondu o gun bugündür hiç bir hazırlık yapmıyorum yaşamaz dedildediler aldır dediler çok zor gunler yasadi m ama asla aldırmayı düşünmedim kolları bacakları dudağı herşeyi sağlıklı kalbi atıyor dualarla geçiyor günlerimiz ne yaşayacağımı bilmiyorum o yüzden bu gruptgruptan koptum baya inşallah seninki de benimki de duzelir herkesten dua rica ediyyorum
Canimmm benimmmn seni o kadar iyi anlıyorum ki 13 haziran dan beri uyku uyuyamaz oldum bizde de sağ tarafta 8.5 sol tarafta 9.2 sıvı yüksekliği cıktı seviyeler yükselir se 10 olursa amniyon sıvısı alıcaz dediler . Rabbim inşallah sana da bana da tüm hamilelerimize de rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynen çaresi yok tek çaremiz dua
Guzel ve kaliteli. Kalıpları küçük o yüzden buyuk beden alaminizi tavsiye ederim.Kızlar e bebek ürünleri iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?