2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Berildamla canım, çok geçmiş olsun... Allah’ın izniyle sağlığına kavuşur bebeğin.
Dua edeceğim senin için, sağlıkla alırsın kucağına kuzunu inşallah.
Sen moralini yüksek tut ki, herşey daha da güzel olsun.
Bende yakın takipteyim erken Doğum riski nedeniyle henüz çok birşeyde almadım.
İnternetten alınır herşey gerekirse, siz sağlıklı olun da...
Gerisi bir şekilde hallolur.

Reactions: H E
Çok sağol canim duadan başka birşey elimizden gelmiyor hele de oğluma hazırlık yapamamak içini acıtıyor Allaha sığındık devam ediyoruz dualarını da bizi de hatırlayın olur mu

Benim karnimda bazen tas gibi sertlesiyo ozellikle midemin orasi .bayagi rahatsiz ediyor.doktora soylem8stim bisey soylemeyip magnezyum vermisti hic faydasi olmadi. .bizde bir turlu kiz ismi bulamadik ben bi berre olsun istedim baktim herkeste var.
Seninki bebeğin hareketi değil miydi acaba canım. Benim mesela bebeğin hareketi olduğu çok belli. Geriniyo sanırım, taş gibi oluyo bi yer ufak hareketler yapıyo sonra salıyo kendini hemen.
Berre güzel isimmiş çok fazla kimsede duymadım aslında

Canım çok üzüldüm bu duruma ama anne karnında yanılma payları çok oluyo ve daha sonra geçebilen şeyler oluyo. Sizin de öyledir diye düşünüyorum. Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Aminnnmn inşallah öyledir canim Aminnn hayırlısı ile geliniz sağlıkla alalım kucaklarimiza

Canimmm benimmmn seni o kadar iyi anlıyorum ki 13 haziran dan beri uyku uyuyamaz oldum bizde de sağ tarafta 8.5 sol tarafta 9.2 sıvı yüksekliği cıktı seviyeler yükselir se 10 olursa amniyon sıvısı alıcaz dediler . Rabbim inşallah sana da bana da tüm hamilelerimize de rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynen çaresi yok tek çaremiz dua

Çok sağol canim duadan başka birşey elimizden gelmiyor hele de oğluma hazırlık yapamamak içini acıtıyor Allaha sığındık devam ediyoruz dualarını da bizi de hatırlayın olur mu
Aynı durumdayız icim gidiyor o ufacik ufacik esyalari gordukce birde bebek ozlemi de var kizim 8 yasinda 8 yil aradan sonra geldi mucizem supriz bir sekilde 2. Cocukta olsa aradan zaman gecince hersey ilkmis gibi yasiyor insan o heyecan olmaz diyorsun ama daha da fazlası oluyormus inşallah hayırlısı ile sen de ben de evlatlarimizi alırız sağlıkla kucagimiza

Benim sivim 17 lerde canim o yüzden senin içini rahatlatayım seninki normal seviyelerde rahat ol dua et ama hamileliğini kendine zehir etme ben bile tadını çıkarmaya çalışıyorum o sivi 14 ten sonra risk oluyor biribirimize dua edelim ben kendimi herşeye hazırlıyorum malesef ama rabbimden umut kesilmez Allah kucagimiza sağlıkla almayı nasip etsin

Aminnnnm canimm benjm insallahhh

Benim de kızım 6 yaşında 2 yıldır bekliyorum mucizem geldi ama şimdi de sağlık mucizemi bekliyorum

inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz.
takip edilmesi farkedilmesi bile kötü olanın içinde iyi , en azından bilmek alınacak önlemleri arttırır.
bundan sonrası her iyi haberler alırsınız inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…